Két bajnoki érem Ceglédről

2017. november 28. (kedd) 12:19 - spigott

Varga Gabriella női egyéniben, míg Jakab János a férfiak versengésében ért el ezüstérmet a tollaslabdázók Cegléden megrendezett Országos Senior Bajnokságán.

Cegléden rendezték meg hétvégén a tollaslabdázók Országos Senior Bajnokságát, melyen a Danubius KSE tollaslabda szakosztályának nyolc versenyzője is megmérette magát. A férfiak egyéni versengésében Rostási Tibor, Csomor Péter és Jakab János, női egyéniben Varga Gabriella, férfi párosban Dober Krisztián és Rostási Tibor, vegyespárosban Dóber-Fülöp Anita és Dóber Krisztián, Kovács Annamária és Mészáros Attila, valamint Varga Gabriella és Jakab János jó szerepléséért szoríthattak a sportág dunaújvárosi kedvelői.

Varga Gabriella (elől) értékes ezüstérmet szerzett! (Kép: DO-archív)

A Danubius KSE versenyzői sok izgalmas mérkőzést játszottak a viadalon, számolt be honlapunknak Jakab János, a szakosztály vezetőedzője, aki elmondta, hogy Varga Gabriella női egyéniben, míg jómaga férfi egyéniben szerzett nagyon szép ezüstérmet. A viadal azonban nemcsak a versengésre adott lehetőséget a csapatok tagjainak, hanem az évtizedes barátságok elmélyítésére is, így az egész napos versenyen végig kiváló hangulatban játszhattak a tollaslabda szerelmesei.

A rovat további hírei: Sport

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2020. január 20. (hétfő)

Amennyiben komoly gondolja felsőházi szereplését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, úgy győznie kell ma este hét órától a Veszprém elleni hazai bajnokin.