Két bajnoki érem Ceglédről

spigott - 2017. november 28. 12:19

Varga Gabriella női egyéniben, míg Jakab János a férfiak versengésében ért el ezüstérmet a tollaslabdázók Cegléden megrendezett Országos Senior Bajnokságán.

Cegléden rendezték meg hétvégén a tollaslabdázók Országos Senior Bajnokságát, melyen a Danubius KSE tollaslabda szakosztályának nyolc versenyzője is megmérette magát. A férfiak egyéni versengésében Rostási Tibor, Csomor Péter és Jakab János, női egyéniben Varga Gabriella, férfi párosban Dober Krisztián és Rostási Tibor, vegyespárosban Dóber-Fülöp Anita és Dóber Krisztián, Kovács Annamária és Mészáros Attila, valamint Varga Gabriella és Jakab János jó szerepléséért szoríthattak a sportág dunaújvárosi kedvelői.

Varga Gabriella (elől) értékes ezüstérmet szerzett! (Kép: DO-archív)

A Danubius KSE versenyzői sok izgalmas mérkőzést játszottak a viadalon, számolt be honlapunknak Jakab János, a szakosztály vezetőedzője, aki elmondta, hogy Varga Gabriella női egyéniben, míg jómaga férfi egyéniben szerzett nagyon szép ezüstérmet. A viadal azonban nemcsak a versengésre adott lehetőséget a csapatok tagjainak, hanem az évtizedes barátságok elmélyítésére is, így az egész napos versenyen végig kiváló hangulatban játszhattak a tollaslabda szerelmesei.

A rovat további hírei: Sport

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.