Komoly kihívás előtt az Acélbikák

spigott - 2017. november 1. 8:00

A játék minden elemében hibátlanul kell teljesítenie a Dunaújvárosi Acélbikák hokisainak ahhoz, hogy legyen esélyük a DVTK elleni ma esti kupamérkőzésen.

A Vienna Capitals elleni 6-0-s sikert követően egy lényegesen nehezebb mérkőzés vár ma este fél héttől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára, mely ezúttal a Magyar Kupa selejtezőjében lép pályára a DVTK Jegesmedvék ellen. A miskolci összecsapás esélyesének a remek formát mutató Jegesmedvék számítanak, akik amellett, hogy vezetik az Erste Liga küzdelmeit, a Magyar Kupában is jól szerepelnek, hiszen az első fordulóban elszenvedett vereségük óta kétszer is simán nyertek, jelenleg a negyedik, még továbbjutó helyen állnak.

A DAB együttese szintén két találkozót nyert eddig a sorozatban, ám a székesfehérvári, büntetőkkel behúzott találkozó miatt jelenleg öt szerzett ponttal bírnak a mieink, ami jelenleg az ötödik helyhez elegendő. Nem vár tehát könnyű meccs a Bikákra, tisztában van ezzel a DAB szakvezetése is, s mint azt Jason Morgan vezetőedző elmondta, a bravúrhoz a játék minden elemében hibátlan teljesítményt kell nyújtania játékosainak.

Kép: DO-archív

- Igen komoly kihívás lesz számunkra a ma esti mérkőzés, ugyanis a DVTK a magyar jégkorong legjobbja. Nekünk pedig pontokra van szükségünk, hogy elérjük a legjobb négyet a kupában is. A miskolci csapat nagyon mély játékoskerettel rendelkezik, rengeteg tehetséges hokis játszik a borsodi csapatban, akik nagyon egymásra találtak az utóbbi időben. Nagyon ügyes és eredményes csatárok vannak, akik komoly árat fizettetnek minden egyes védelmi hibáért. Emellett van egy kőkemény védelmük remek kapusteljesítménnyel kiegészítve. Hibátlan teljesítmény kell a részünkről, és a kezdő bedobástól készen kell állnunk!

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.