Baltával ölték meg a rácalmási férfit?

2017. december 12. (kedd) 14:22 - doszerk

A hétfői rácalmási gyilkosság kapcsán a rendőrség még nem adott ki újabb közleményt, kérdésünkre annyit mondtak, hogy továbbra is keresik az áldozat feleségét, a negyvenegy éves Godó Aizadat. A kis városban azonban érdekes dolgokról suttognak az emberek.

A helyszínen járva a környéken lakók azt mondták, hogy a házaspár néhány éve költözött Rácalmásra. Egy idősebb néni, aki már régóta lakik a környéken elmondta, hogy ő bizony soha nem látta az áldozat feleségét, még a rendőrség által kiadott kép alapján sem ismerős neki. Az áldozatot is csak néhányszor látta, amikor leállt kocsijával a ház előtt és bement. A néni arról is beszélt, hogy nem hallott sosem veszekedést, így csupán találgatni tudnak, vajon mi és miért történhetett. Aznap a fiától hallotta először, hogy gyilkosság történt a szomszédos utcában, a rendőrök lezárták az utcaszakaszt és vizsgálták az autósokat is. A helyszínen pedig azt hallotta, hogy kegyetlen gyilkosság történt, méghozzá egy baltával. Többek is beszéltek nekünk arról, hogy a gyilkosságot fejszével követhették el.   

  

Egyes meg nem erősített információk szerint a gyilkosság áldozata asztalosként dolgozott, és egy munka kapcsán járt Kazahsztánban, ahol megismerte a későbbi feleségét. A környékbeliek elmondása szerint a nő nem tartózkodott folyamatosan Rácalmáson, bizonyos időközönként Kazahsztánba utazott. Állítólag magyar állampolgárságért is folyamodott már, sőt van, aki azt is tudni véli, hogy a házaspár gyerekvállalásra készült. Azt is beszélik, hogy a gyilkosság már a múlt hét közepén történhetett, és az áldozatra az apja talált rá, aki azért kereste fel fiát, mert az nem reagált semmilyen megkeresésre napok óta.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

  

Fotók:police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

A rovat további hírei: Sziréna

A szépítkezés már elmaradt

A szépítkezés már elmaradt

2018. január 17. (szerda)

Az egyik dunaújvárosi áruház alkalmazottai riasztották a rendőrséget tegnap délután, mivel egy nő a táskájába rejtve kozmetikumokat lopott el az üzletből. A kiérkező rendőrök az ötvenkét éves helyi asszonyt elkapták és szabálysértési eljárást indítottak ellene.

A szén-monoxid-érzékelő életet menthet!

A szén-monoxid-érzékelő életet menthet!

2018. január 16. (kedd)

Az idei fűtési szezonban eddig csaknem húsz szén-monoxid-szivárgásos esethez riasztották a tűzoltókat Fejér megyében. Az érintett lakások felében érzékelő berendezés figyelmeztetett a veszélyre. A problémát leggyakrabban a nyílt égésterű fali gázkazán, átfolyós vízmelegítő, vagy a levegő-utánpótlás hiánya okozta. Három esetben pedig cserépkályhával fűtöttek, amikor visszaáramlott a szén-monoxid a lakótérbe.

Szalagkorlátnak ütközött

Szalagkorlátnak ütközött

2018. január 16. (kedd)

Forgalomkorlátozásra kell számítani az M6-os autópályán Dunaújváros térségében, a Pécs felé vezető oldalon, ahol egy autó szalagkorlátnak ütközött.

Hajnali lövöldözés

Hajnali lövöldözés

2018. január 15. (hétfő)

Székesfehérváron, egy Kossuth utcai szórakozóhelyre kértek rendőri segítséget tegnap hajnalban. Egy húsz és egy huszonegy éves helyi lakos egy korábbi konfliktus miatt szóváltásba keveredett egymással, majd dulakodni kezdtek. A vita hevében az idősebb férfi a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel többször is "rálőtt" a vitapartnerére, de személyi sérülés nem történt. Az egyenruhások rövid időn belül elfogták a pisztolyos férfit, bevitték és gyanúsítottként hallgatták ki.

Bolti szarkát fogtak

Bolti szarkát fogtak

2018. január 14. (vasárnap)

A Béke körúton lévő áruházba kértek rendőri segítséget tegnap délután. A bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának vezetője tetten ért egy huszonnégy éves tassi férfit, aki egy üveg több ezer forint értékű márkás italt próbált ellopni. A férfit a rendőrök még a helyszínen elfogták és szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Mentőautó karambolozott

Mentőautó karambolozott

2018. január 13. (szombat)

Beteget szállító mentőautó ütközött egy személyautóval szombat délben a 63-as főúton, Aba külterületén - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Őrizetben a körözött csaló

Őrizetben a körözött csaló

2018. január 13. (szombat)

A járőrök a Szent György úton ellenőriztek tegnap egy férfit, akiről az intézkedés során kiderült, hogy a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság csalás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a 26 éves mezőfalvai lakost őrizetbe vették.