Baltával ölték meg a rácalmási férfit?

2017. december 12. (kedd) 14:22 - doszerk

A hétfői rácalmási gyilkosság kapcsán a rendőrség még nem adott ki újabb közleményt, kérdésünkre annyit mondtak, hogy továbbra is keresik az áldozat feleségét, a negyvenegy éves Godó Aizadat. A kis városban azonban érdekes dolgokról suttognak az emberek.

A helyszínen járva a környéken lakók azt mondták, hogy a házaspár néhány éve költözött Rácalmásra. Egy idősebb néni, aki már régóta lakik a környéken elmondta, hogy ő bizony soha nem látta az áldozat feleségét, még a rendőrség által kiadott kép alapján sem ismerős neki. Az áldozatot is csak néhányszor látta, amikor leállt kocsijával a ház előtt és bement. A néni arról is beszélt, hogy nem hallott sosem veszekedést, így csupán találgatni tudnak, vajon mi és miért történhetett. Aznap a fiától hallotta először, hogy gyilkosság történt a szomszédos utcában, a rendőrök lezárták az utcaszakaszt és vizsgálták az autósokat is. A helyszínen pedig azt hallotta, hogy kegyetlen gyilkosság történt, méghozzá egy baltával. Többek is beszéltek nekünk arról, hogy a gyilkosságot fejszével követhették el.   

  

Egyes meg nem erősített információk szerint a gyilkosság áldozata asztalosként dolgozott, és egy munka kapcsán járt Kazahsztánban, ahol megismerte a későbbi feleségét. A környékbeliek elmondása szerint a nő nem tartózkodott folyamatosan Rácalmáson, bizonyos időközönként Kazahsztánba utazott. Állítólag magyar állampolgárságért is folyamodott már, sőt van, aki azt is tudni véli, hogy a házaspár gyerekvállalásra készült. Azt is beszélik, hogy a gyilkosság már a múlt hét közepén történhetett, és az áldozatra az apja talált rá, aki azért kereste fel fiát, mert az nem reagált semmilyen megkeresésre napok óta.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

  

Fotók:police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

A rovat további hírei: Sziréna

Rendőrkézen a bolti szarka

Rendőrkézen a bolti szarka

2018. december 11. (kedd)

Illatszereket próbált ellopni az a 25 éves helyi férfi, akit a Kandó Kálmán úti boltból állítottak elő hétfőn délelőtt a dunaújvárosi rendőrök.

Razziát tart a rendőrség

Razziát tart a rendőrség

2018. december 11. (kedd)

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tartanak akciót a rendőrök a héten - közölte a rendőrség a honlapján.

Beismerte tettét a tolvaj

Beismerte tettét a tolvaj

2018. december 10. (hétfő)

Egy 18 éves dunaújvárosi férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök tegnap délután. A nyomozás adatai szerint H. Roland 2018. december 6-án Dunaújvárosban, a Gorkij közben lefeszítette és eltulajdonította egy ott parkoltatott Porsche típusú személygépkocsi motorháztetejéről annak emblémáját. A férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Magatehetetlenül feküdt

Magatehetetlenül feküdt

2018. december 08. (szombat)

A rendőrök a Táncsics Mihály utcában figyeltek fel tegnap egy magatehetetlen állapotú férfira. A járőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak a segítségre szoruló helyi lakoshoz, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.  

Eltűnés miatt keresik Járóka Fannit

Eltűnés miatt keresik Járóka Fannit

2018. december 07. (péntek)

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a 15 éves Járóka Fanni megtalálásában.

A rendszámmal trükközött

A rendszámmal trükközött

2018. december 07. (péntek)

A járőrök tegnap Előszálláson ellenőriztek egy gépjárművet és az azt vezető férfit. A rendőrök megállapították, hogy a járműre szerelt forgalmi rendszámot eredetileg egy Porsche gépkocsira adták ki, ezért a 19 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Az eset miatt egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.  

Az adventi időszakban is körültekintően

Az adventi időszakban is körültekintően

2018. december 06. (csütörtök)

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei ajánlásokkal és tanácsokkal igyekeznek elősegíteni, hogy az ünnepi készülődés békés és zavartalan legyen.