Baltával ölték meg a rácalmási férfit?

2017. december 12. (kedd) 14:22 - doszerk

A hétfői rácalmási gyilkosság kapcsán a rendőrség még nem adott ki újabb közleményt, kérdésünkre annyit mondtak, hogy továbbra is keresik az áldozat feleségét, a negyvenegy éves Godó Aizadat. A kis városban azonban érdekes dolgokról suttognak az emberek.

A helyszínen járva a környéken lakók azt mondták, hogy a házaspár néhány éve költözött Rácalmásra. Egy idősebb néni, aki már régóta lakik a környéken elmondta, hogy ő bizony soha nem látta az áldozat feleségét, még a rendőrség által kiadott kép alapján sem ismerős neki. Az áldozatot is csak néhányszor látta, amikor leállt kocsijával a ház előtt és bement. A néni arról is beszélt, hogy nem hallott sosem veszekedést, így csupán találgatni tudnak, vajon mi és miért történhetett. Aznap a fiától hallotta először, hogy gyilkosság történt a szomszédos utcában, a rendőrök lezárták az utcaszakaszt és vizsgálták az autósokat is. A helyszínen pedig azt hallotta, hogy kegyetlen gyilkosság történt, méghozzá egy baltával. Többek is beszéltek nekünk arról, hogy a gyilkosságot fejszével követhették el.   

  

Egyes meg nem erősített információk szerint a gyilkosság áldozata asztalosként dolgozott, és egy munka kapcsán járt Kazahsztánban, ahol megismerte a későbbi feleségét. A környékbeliek elmondása szerint a nő nem tartózkodott folyamatosan Rácalmáson, bizonyos időközönként Kazahsztánba utazott. Állítólag magyar állampolgárságért is folyamodott már, sőt van, aki azt is tudni véli, hogy a házaspár gyerekvállalásra készült. Azt is beszélik, hogy a gyilkosság már a múlt hét közepén történhetett, és az áldozatra az apja talált rá, aki azért kereste fel fiát, mert az nem reagált semmilyen megkeresésre napok óta.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

  

Fotók:police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

A rovat további hírei: Sziréna

Világháborús gránátokat találtak

Világháborús gránátokat találtak

2018. március 21. (szerda)

Világháborús gránátokat találtak Székesfehérváron egy ipari park területén szerda délután - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.

Fizetés nélkül akart lelépni a kocsmából

Fizetés nélkül akart lelépni a kocsmából

2018. március 21. (szerda)

Egy Apáczai Csere János úti vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel egy 47 éves helyi lakos a fogyasztását nem volt hajlandó kifizetni, valamint megállapítást nyert, hogy korábban egy Dózsa György úton lévő üzletből is fizetés nélkül távozott. A kiérkező rendőrök igazoltatták, majd a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a férfit, akit lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Lopás miatt körözték

Lopás miatt körözték

2018. március 20. (kedd)

A Velinszky utcában igazoltattak a járőrök tegnap egy 35 éves helyi lakost, akiről kiderült, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a férfit elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Idős vert még idősebbet

Idős vert még idősebbet

2018. március 20. (kedd)

A dunaújvárosi rendőrök egy hatvanhét éves férfit súlyos testi sértés megalapozott gyanújával hallgattak ki tegnap délután. A nyomozás adatai szerint a helyi lakos néhány órával korábban egy Római körúti lépcsőházban tettleg bántalmazott egy hetvenkét éves férfit, aki a bántalmazás következtében megsérült.

Mi itt a megyében egyelőre megúsztuk

Mi itt a megyében egyelőre megúsztuk

2018. március 18. (vasárnap)

Országszerte alakultak ki magas hótorlaszok, csúszós útszakaszok, többfelé vezetékszakadásokat okozott az intenzív havazás, hófúvás, illetve az ónos eső - derül ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap reggeli összesítéséből.

A rendőrség felfüggesztette a razziát

A rendőrség felfüggesztette a razziát

2018. március 17. (szombat)

Papp Károly országos rendőr-főkapitány a rendkívüli időjárás miatt felfüggesztette a szombattól hétfőig tervezett, a gépjárművek passzív biztonsági rendszereit ellenőrző akcióját - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.

Ittas volt a 85 éves sofőr

Ittas volt a 85 éves sofőr

2018. március 17. (szombat)

A rendőrök tegnap Agárdon, a Strand utcában ellenőriztek egy autóst akivel szemben az intézkedés során alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 85 éves gárdonyi lakost további mintavételre előállították és a vezetői engedélyét elvették. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.