Baltával ölték meg a rácalmási férfit?

2017. december 12. (kedd) 14:22 - doszerk

A hétfői rácalmási gyilkosság kapcsán a rendőrség még nem adott ki újabb közleményt, kérdésünkre annyit mondtak, hogy továbbra is keresik az áldozat feleségét, a negyvenegy éves Godó Aizadat. A kis városban azonban érdekes dolgokról suttognak az emberek.

A helyszínen járva a környéken lakók azt mondták, hogy a házaspár néhány éve költözött Rácalmásra. Egy idősebb néni, aki már régóta lakik a környéken elmondta, hogy ő bizony soha nem látta az áldozat feleségét, még a rendőrség által kiadott kép alapján sem ismerős neki. Az áldozatot is csak néhányszor látta, amikor leállt kocsijával a ház előtt és bement. A néni arról is beszélt, hogy nem hallott sosem veszekedést, így csupán találgatni tudnak, vajon mi és miért történhetett. Aznap a fiától hallotta először, hogy gyilkosság történt a szomszédos utcában, a rendőrök lezárták az utcaszakaszt és vizsgálták az autósokat is. A helyszínen pedig azt hallotta, hogy kegyetlen gyilkosság történt, méghozzá egy baltával. Többek is beszéltek nekünk arról, hogy a gyilkosságot fejszével követhették el.   

  

Egyes meg nem erősített információk szerint a gyilkosság áldozata asztalosként dolgozott, és egy munka kapcsán járt Kazahsztánban, ahol megismerte a későbbi feleségét. A környékbeliek elmondása szerint a nő nem tartózkodott folyamatosan Rácalmáson, bizonyos időközönként Kazahsztánba utazott. Állítólag magyar állampolgárságért is folyamodott már, sőt van, aki azt is tudni véli, hogy a házaspár gyerekvállalásra készült. Azt is beszélik, hogy a gyilkosság már a múlt hét közepén történhetett, és az áldozatra az apja talált rá, aki azért kereste fel fiát, mert az nem reagált semmilyen megkeresésre napok óta.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

  

Fotók:police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

A rovat további hírei: Sziréna

Kiégett egy kombájn Seregélyesnél

Kiégett egy kombájn Seregélyesnél

2018. június 21. (csütörtök)

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kombájn Seregélyes külterületén, a 62-es főút közelében. A tűz foltokban a learatott szántóföldre is átterjedt. A székesfehérvári és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat és hűtik a munkagép még izzó elemeit. Az első hírek szerint egy ember könnyebben megsérült a tűzeset során.

Hőstett a keddi tűzesetnél

Hőstett a keddi tűzesetnél

2018. június 21. (csütörtök)

Kedden délelőtt a Martinovics utca egyik lépcsőházában hatalmas tűz ütött ki. A tragédiának egy fiatalember is áldozatául esett, de nem sokon múlt, hogy többen is a lángok közt ragadjanak. Nekik a lépcsőház egy lakója, Folmeg Zoltán segített kijutni az épületből.

Újabb jogsi ugrott a pia miatt

Újabb jogsi ugrott a pia miatt

2018. június 20. (szerda)

A  körzeti megbízottak tegnap délután Mezőfalván, a Liget soron ellenőriztek egy Opel 43 éves helyi vezetőjét.  A férfivel szemben alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások további mintavételre előállították és vezetői engedélyét bevonták.

Lakástűz a Martinovicson, egy ember meghalt

Lakástűz a Martinovicson, egy ember meghalt

2018. június 19. (kedd)

Tűz ütött ki a Martinovics utca 15-ben a második emeleten. A rendkívül hamar kiérkező tűzoltóknak sikerült gyorsan elfojtaniuk a lángokat. Az oltási munkálatok közben a lakásban egy elhunyt embert találtak.

A szünetben is biztonságosan

A szünetben is biztonságosan

2018. június 17. (vasárnap)

A tanév befejezésével nagyon fontos, hogy a gyerekek a szabadidőt hasznosan és biztonságban töltsék el. 

Ellenőrzések a Velencei-tavon

Ellenőrzések a Velencei-tavon

2018. június 17. (vasárnap)

A rendőrök a balesetek megelőzése érdekében rendszeresen végeznek vízirendészeti ellenőrzéseket.

Elkapták az autótolvajt

Elkapták az autótolvajt

2018. június 15. (péntek)

Perkátára, a Baross Gábor utcába kértek rendőri segítséget tegnap, mivel egy ingatlan udvaráról egy Mercedest loptak el. A járőrök nem sokkal később elfogták a 37 éves székesfehérvári elkövetőt, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd lopás megalapozott gyanújával hallgatták ki.