Baltával ölték meg a rácalmási férfit?

2017. december 12. (kedd) 14:22 - doszerk

A hétfői rácalmási gyilkosság kapcsán a rendőrség még nem adott ki újabb közleményt, kérdésünkre annyit mondtak, hogy továbbra is keresik az áldozat feleségét, a negyvenegy éves Godó Aizadat. A kis városban azonban érdekes dolgokról suttognak az emberek.

A helyszínen járva a környéken lakók azt mondták, hogy a házaspár néhány éve költözött Rácalmásra. Egy idősebb néni, aki már régóta lakik a környéken elmondta, hogy ő bizony soha nem látta az áldozat feleségét, még a rendőrség által kiadott kép alapján sem ismerős neki. Az áldozatot is csak néhányszor látta, amikor leállt kocsijával a ház előtt és bement. A néni arról is beszélt, hogy nem hallott sosem veszekedést, így csupán találgatni tudnak, vajon mi és miért történhetett. Aznap a fiától hallotta először, hogy gyilkosság történt a szomszédos utcában, a rendőrök lezárták az utcaszakaszt és vizsgálták az autósokat is. A helyszínen pedig azt hallotta, hogy kegyetlen gyilkosság történt, méghozzá egy baltával. Többek is beszéltek nekünk arról, hogy a gyilkosságot fejszével követhették el.   

  

Egyes meg nem erősített információk szerint a gyilkosság áldozata asztalosként dolgozott, és egy munka kapcsán járt Kazahsztánban, ahol megismerte a későbbi feleségét. A környékbeliek elmondása szerint a nő nem tartózkodott folyamatosan Rácalmáson, bizonyos időközönként Kazahsztánba utazott. Állítólag magyar állampolgárságért is folyamodott már, sőt van, aki azt is tudni véli, hogy a házaspár gyerekvállalásra készült. Azt is beszélik, hogy a gyilkosság már a múlt hét közepén történhetett, és az áldozatra az apja talált rá, aki azért kereste fel fiát, mert az nem reagált semmilyen megkeresésre napok óta.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

  

Fotók:police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

A rovat további hírei: Sziréna

Razziáztak a rendőrök

Razziáztak a rendőrök

2018. szeptember 21. (péntek)

A TISPOL közlekedésbiztonsági prevenciós kampányának keretében végeztek figyelemfelhívó ellenőrzéseket a rendőrök a megye közútjain.

Hulladéktelep égett Adonynál

Hulladéktelep égett Adonynál

2018. szeptember 20. (csütörtök)

Tűz ütött ki egy szeméttelepen, Adony külterületén. Mintegy száz-százötven négyzetméteren ég az öt-hét méter magasan felhalmozott hulladék. A dunaújvárosi és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók oltották a lángokat. A munkálatokat két erőgép is segíti.

Eltűnt egy 21 éves újvárosi lány!

Eltűnt egy 21 éves újvárosi lány!

2018. szeptember 20. (csütörtök)

A 21 éves Góman Diánát eltűnés miatt keresik a dunaújvárosi rendőrök. A lány körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú, hosszú, barna hajú, barna szemű.

Rendőrség: június közepe óta újra több a migráns

Rendőrség: június közepe óta újra több a migráns

2018. szeptember 17. (hétfő)

Június közepe óta újra emelkedik a rendőrség által megakadályozott határátlépések, illetve a hatóságok által Magyarországon elfogott illegális migránsok száma - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn az MTI érdeklődésére.

Magatehetetlenül feküdt az árokban

Magatehetetlenül feküdt az árokban

2018. szeptember 16. (vasárnap)

A járőrök tegnap, a 6-os számú főúton, Ercsi külterületén figyeltek fel egy magatehetetlen férfira, aki az út menti vízelvezető árokban feküdt. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak az orvosi segítségre szoruló 62 éves férfihez, akit a mentőszolgálat munkatársai ellátása érdekében a kórházba szállítottak.

Ne gyújtsa! Gyűjtse! - Kampány a szemétégetés ellen

Ne gyújtsa! Gyűjtse! - Kampány a szemétégetés ellen

2018. szeptember 13. (csütörtök)

Konferenciával indította útjára szeptember tizenkettedikén „Ne gyújtsa! Gyűjtse!” elnevezésű közös kampányát a katasztrófavédelem és a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.

Bolti szarkákat fogtak

Bolti szarkákat fogtak

2018. szeptember 12. (szerda)

A rendőrök tegnap délután egy dunaújvárosi boltban igazoltattak két nőt, akikről megállapították, hogy négy nappal korábban az üzletből ruhaneműket, cipőket, valamint játékokat loptak el. A járőrök a 21 éves G. Diánát, valamint a 48 éves S. Teréziát elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.