Két érem Seregélyesről

2017. december 4. (hétfő) 12:41 - spigott

Vagyóczki Roland az U11-eseknél, míg Csomor-Németh Lili az U15-ös korosztály mezőnyében szerzett bronzérmet a Seregélyesen megrendezett tollaslabda ranglista versenyen

Seregélyesen rendezték meg hétvégén a Mikulás Kupa elnevezésű utánpótlás "D" kategóriás Országos Tollaslabda Ranglista Versenyt, melyen a dunaújvárosi Danubius KSE négy versenyzővel vett részt. Az U11-es korosztályban Kákonyi Marcell és Vagyóczki Roland, az U13-asoknál Kovács Nikolett, míg az U15-ös korosztályban Csomor-Németh Lili mérette meg magát az erős mezőnyben, igen jó teljesítményt nyújtva.

Kép: Danubius KSE

A dunaújvárosi fiatalok ugyanis több mérkőzést nyertek a csoportmérkőzések alatt, Vagyóczki Roland például elsőként jutott a főtáblára, s bár az elődöntőben nagy csatában vereséget szenvedett, így is bronzéremmel gazdagodott. Szintén a dobogó harmadik fokára állhatott Csomor-Németh Lili, aki csoportjának második helyén végezve jutott a főtáblára, majd egészen az elődöntőig menetelt, ahol csak a későbbi győztes tudta megállítani.

A rovat további hírei: Sport

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2020. január 20. (hétfő)

Amennyiben komoly gondolja felsőházi szereplését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, úgy győznie kell ma este hét órától a Veszprém elleni hazai bajnokin.