Nagy izgalmak a kispályán

2017. december 7. (csütörtök) 12:30 - spigott

A Steelworkers gárdája hét gólt szerezve állt a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság B csoportjának élére.

Két találkozóval folytatódott szerdán este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság küzdelemsorozatának második fordulója. Az Arany iskolában megrendezett esti összecsapáson az A csoport két együttese, a Gazdagok és Szépek, valamint a Kemi-Ker Kft. játékosai húztak szerelést, s bár a kezdés előtt előbbi állt kedvezőbb helyen a tabellán, a mérkőzésen a Gazdagok és Szépek játszott óriási fölényben, s ez nemcsak a játék képén, hanem a gólok számában is megmutatkozott. Hamar Erikék ugyanis tizenegy találatot szereztek úgy, hogy cserébe csak kettőt kaptak, így fölényes sikerrel kapaszkodtak fel a tabella második helyére (11-2).

Képek: DO-archív

Ahogy az első fordulóban, úgy ezúttal is az egyetemi sportcsarnokban lépett pályára a Dunaferr DUE Renalpin FC utánpótlás együttese, mely ezúttal a Steelworkers csapatával nézett farkasszemet. A dunaújvárosi futsal utánpótlás számára azonban most nem hozott túl sok sikerélményt a találkozó, mivel az "Acélmunkások" már az első felvonást követően 2-1-re vezettek, majd a folytatásban további öt góllal szomorították a fiatalokat, s végül 7-2-es sikert aratva léptek fel a B csoport tabellájának első helyére.

A 2. forduló eddigi eredményei

Black & White – Kulcs SE 1-12 (0-4)
Zéró Tolerancia – Siker Ablak GSV 3-13 (1-6)
B.T. Mirage – Kan Ászok 5-7 (1-3)
Gazdagok és Szépek – Kemi-Ker Kft. 11-2 (5-0)
Steelworkers – Dunaferr DUE Renalpin FC 7-2 (2-1)

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Siker Ablak GSV 6 pont, 2. Gazdagok és Szépek 3 pont, 3. Dunabiztos Micro 3 pont, 4. Kan Ászok 3 pont, 5. Kemi-Ker Kft 3 pont, 6. Yaffaszünet 1 pont, 7. Zéró Tolerancia 1 pont, 8. B.T. Mirage 0 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 6 pont, 2. City Cafe 3 pont, 3. Kulcs SE 3 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 3 pont, 5. Black & White 3 pont, 6. Perkátai SE 0 pont, 7. FC Fakabát 0 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nagy különbségek az Aranyban!

Nagy különbségek az Aranyban!

2017. december 12. (kedd)

A legszorosabb eredményt a Perkátai SE tízgólos sikere jelentette a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság harmadik fordulójának nyitónapján.

Folytatódott a DAB sikerszériája

Folytatódott a DAB sikerszériája

2017. december 11. (hétfő)

Rengeteg helyzetet kihagyott, de így is simán nyert a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata a Fehérvári Titánok elleni összecsapáson az Erste Ligában.

Ezúttal nem volt esélye a Dunaferrnek

Ezúttal nem volt esélye a Dunaferrnek

2017. december 11. (hétfő)

A Dunaferr vezető gólja után nagyon felpörgette játékát a Berettyóújfalu, akik végül hat gólos különbséggel győzték le a mieinket.

Kiváló évet zárt a kajak-kenu szakosztály

Kiváló évet zárt a kajak-kenu szakosztály

2017. december 11. (hétfő)

A 2017-es év aranybetűkkel lesz beírva a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának emlékkönyvébe, hiszen sportolóik eredményei alapján fennállásuk legsikeresebb évét zárták.

A jól elvégzett munka öröme

A jól elvégzett munka öröme

2017. december 11. (hétfő)

Hazai és nemzetközi sikerekben gazdag, szép és eredményes esztendőt hagyott maga mögött a Dunaferr SE úszó szakosztálya.

Ismét cseh öröm a jégpályán

Ismét cseh öröm a jégpályán

2017. december 11. (hétfő)

Az U10-es torna után az U9-esek között is cseh siker született a Santa Claus Kupa elnevezésű utánpótlás jégkorong tornán a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Megyei rangadó a jégcsarnokban

Megyei rangadó a jégcsarnokban

2017. december 11. (hétfő)

A Fehérvári Titánok ellen szerezné meg újabb győzelmét ma este nyolc órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában.