Nagy izgalmak a kispályán

2017. december 7. (csütörtök) 12:30 - spigott

A Steelworkers gárdája hét gólt szerezve állt a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság B csoportjának élére.

Két találkozóval folytatódott szerdán este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság küzdelemsorozatának második fordulója. Az Arany iskolában megrendezett esti összecsapáson az A csoport két együttese, a Gazdagok és Szépek, valamint a Kemi-Ker Kft. játékosai húztak szerelést, s bár a kezdés előtt előbbi állt kedvezőbb helyen a tabellán, a mérkőzésen a Gazdagok és Szépek játszott óriási fölényben, s ez nemcsak a játék képén, hanem a gólok számában is megmutatkozott. Hamar Erikék ugyanis tizenegy találatot szereztek úgy, hogy cserébe csak kettőt kaptak, így fölényes sikerrel kapaszkodtak fel a tabella második helyére (11-2).

Képek: DO-archív

Ahogy az első fordulóban, úgy ezúttal is az egyetemi sportcsarnokban lépett pályára a Dunaferr DUE Renalpin FC utánpótlás együttese, mely ezúttal a Steelworkers csapatával nézett farkasszemet. A dunaújvárosi futsal utánpótlás számára azonban most nem hozott túl sok sikerélményt a találkozó, mivel az "Acélmunkások" már az első felvonást követően 2-1-re vezettek, majd a folytatásban további öt góllal szomorították a fiatalokat, s végül 7-2-es sikert aratva léptek fel a B csoport tabellájának első helyére.

A 2. forduló eddigi eredményei

Black & White – Kulcs SE 1-12 (0-4)
Zéró Tolerancia – Siker Ablak GSV 3-13 (1-6)
B.T. Mirage – Kan Ászok 5-7 (1-3)
Gazdagok és Szépek – Kemi-Ker Kft. 11-2 (5-0)
Steelworkers – Dunaferr DUE Renalpin FC 7-2 (2-1)

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Siker Ablak GSV 6 pont, 2. Gazdagok és Szépek 3 pont, 3. Dunabiztos Micro 3 pont, 4. Kan Ászok 3 pont, 5. Kemi-Ker Kft 3 pont, 6. Yaffaszünet 1 pont, 7. Zéró Tolerancia 1 pont, 8. B.T. Mirage 0 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 6 pont, 2. City Cafe 3 pont, 3. Kulcs SE 3 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 3 pont, 5. Black & White 3 pont, 6. Perkátai SE 0 pont, 7. FC Fakabát 0 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

2018. augusztus 16. (csütörtök)

A világbajnok Franciaország vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáját, melyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.

A Rákosmente következik

A Rákosmente következik

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Sorozatban harmadik győzelmére készül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának hétvégi fordulójában.

Kovács Zsófia ismét munkába állt

Kovács Zsófia ismét munkába állt

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Műtétje, s egy hosszabb kihagyás után áll ismét a szerekhez Kovács Zsófia, a Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza.

Viborgi siker a nyitómeccsen

Viborgi siker a nyitómeccsen

2018. augusztus 15. (szerda)

Támadásban rengeteg hibát vétett, így kétgólos, 22-20-as vereséget szenvedett a dán Viborgtól a DKKA női kézilabda csapata a Kohász Kupa első napján.

Hibátlan Tízpróbások

Hibátlan Tízpróbások

2018. augusztus 15. (szerda)

A Tízpróbások együttese nyerte a VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelmeit.

Komoly kihívás előtt az utánpótlás

Komoly kihívás előtt az utánpótlás

2018. augusztus 15. (szerda)

Az U20-as bajnokságban a rájátszás elérését, míg az U18-asoknál a középmezőnyt célozta meg a dunaújvárosi jégkorongozók szakvezetése.

A Vidi az AEK Athén ellen mehet a BL-főtábláért

A Vidi az AEK Athén ellen mehet a BL-főtábláért

2018. augusztus 14. (kedd)

A Vidi FC hazai pályán gól nélküli döntetlennel megőrizte az első mérkőzésen elért 1-1-s eredményt a svéd Malmö együttesével szemben, így bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójába.