Nagy izgalmak a kispályán

2017. december 7. (csütörtök) 12:30 - spigott

A Steelworkers gárdája hét gólt szerezve állt a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság B csoportjának élére.

Két találkozóval folytatódott szerdán este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság küzdelemsorozatának második fordulója. Az Arany iskolában megrendezett esti összecsapáson az A csoport két együttese, a Gazdagok és Szépek, valamint a Kemi-Ker Kft. játékosai húztak szerelést, s bár a kezdés előtt előbbi állt kedvezőbb helyen a tabellán, a mérkőzésen a Gazdagok és Szépek játszott óriási fölényben, s ez nemcsak a játék képén, hanem a gólok számában is megmutatkozott. Hamar Erikék ugyanis tizenegy találatot szereztek úgy, hogy cserébe csak kettőt kaptak, így fölényes sikerrel kapaszkodtak fel a tabella második helyére (11-2).

Képek: DO-archív

Ahogy az első fordulóban, úgy ezúttal is az egyetemi sportcsarnokban lépett pályára a Dunaferr DUE Renalpin FC utánpótlás együttese, mely ezúttal a Steelworkers csapatával nézett farkasszemet. A dunaújvárosi futsal utánpótlás számára azonban most nem hozott túl sok sikerélményt a találkozó, mivel az "Acélmunkások" már az első felvonást követően 2-1-re vezettek, majd a folytatásban további öt góllal szomorították a fiatalokat, s végül 7-2-es sikert aratva léptek fel a B csoport tabellájának első helyére.

A 2. forduló eddigi eredményei

Black & White – Kulcs SE 1-12 (0-4)
Zéró Tolerancia – Siker Ablak GSV 3-13 (1-6)
B.T. Mirage – Kan Ászok 5-7 (1-3)
Gazdagok és Szépek – Kemi-Ker Kft. 11-2 (5-0)
Steelworkers – Dunaferr DUE Renalpin FC 7-2 (2-1)

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Siker Ablak GSV 6 pont, 2. Gazdagok és Szépek 3 pont, 3. Dunabiztos Micro 3 pont, 4. Kan Ászok 3 pont, 5. Kemi-Ker Kft 3 pont, 6. Yaffaszünet 1 pont, 7. Zéró Tolerancia 1 pont, 8. B.T. Mirage 0 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 6 pont, 2. City Cafe 3 pont, 3. Kulcs SE 3 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 3 pont, 5. Black & White 3 pont, 6. Perkátai SE 0 pont, 7. FC Fakabát 0 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Botlott az éllovas

Botlott az éllovas

2018. november 18. (vasárnap)

Nem tudott meglépni üldözőitől a listavezető Akrasz-Bau együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Megszakadt a rossz sorozat

Megszakadt a rossz sorozat

2018. november 17. (szombat)

Hat nyeretlenül megvívott mérkőzés után örülhetett végre három pontnak a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-ban.

Aranyérem egyéniben is!

Aranyérem egyéniben is!

2018. november 17. (szombat)

Kovács Zsófia a Győrben zajló tornászok mesterfokú országos bajnokságának egyéni döntőjében felemáskorláton nyert aranyérmet.

Kupa után, kupa előtt

Kupa után, kupa előtt

2018. november 17. (szombat)

Nyolcgólos hátrányból várja a spanyol bajnok Super Amara Bera Bera elleni vasárnapi EHF Kupa visszavágót a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Kettős győzelemmel tovább a Magyar Kupában

Kettős győzelemmel tovább a Magyar Kupában

2018. november 17. (szombat)

Tizenkét, illetve tizenhét gólos győzelemmel jutott tovább a Szeged elleni párharcól a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata a Magyar Kupában.

Kovács Zsófia újabb aranyérme

Kovács Zsófia újabb aranyérme

2018. november 17. (szombat)

A férfiaknál Kardos Botond, a nőknél Kovács Zsófia nyerte az egyéni összetettet a tornászok mesterfokú országos bajnokságán pénteken, Győrben.

Bravúros siker Debrecenben

Bravúros siker Debrecenben

2018. november 16. (péntek)

Kétgólos hátrányból felállva, hosszabbítás után aratott 4-3-as győzelmet a Debrecenben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.