Nagy izgalmak a kispályán

2017. december 7. (csütörtök) 12:30 - spigott

A Steelworkers gárdája hét gólt szerezve állt a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság B csoportjának élére.

Két találkozóval folytatódott szerdán este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság küzdelemsorozatának második fordulója. Az Arany iskolában megrendezett esti összecsapáson az A csoport két együttese, a Gazdagok és Szépek, valamint a Kemi-Ker Kft. játékosai húztak szerelést, s bár a kezdés előtt előbbi állt kedvezőbb helyen a tabellán, a mérkőzésen a Gazdagok és Szépek játszott óriási fölényben, s ez nemcsak a játék képén, hanem a gólok számában is megmutatkozott. Hamar Erikék ugyanis tizenegy találatot szereztek úgy, hogy cserébe csak kettőt kaptak, így fölényes sikerrel kapaszkodtak fel a tabella második helyére (11-2).

Képek: DO-archív

Ahogy az első fordulóban, úgy ezúttal is az egyetemi sportcsarnokban lépett pályára a Dunaferr DUE Renalpin FC utánpótlás együttese, mely ezúttal a Steelworkers csapatával nézett farkasszemet. A dunaújvárosi futsal utánpótlás számára azonban most nem hozott túl sok sikerélményt a találkozó, mivel az "Acélmunkások" már az első felvonást követően 2-1-re vezettek, majd a folytatásban további öt góllal szomorították a fiatalokat, s végül 7-2-es sikert aratva léptek fel a B csoport tabellájának első helyére.

A 2. forduló eddigi eredményei

Black & White – Kulcs SE 1-12 (0-4)
Zéró Tolerancia – Siker Ablak GSV 3-13 (1-6)
B.T. Mirage – Kan Ászok 5-7 (1-3)
Gazdagok és Szépek – Kemi-Ker Kft. 11-2 (5-0)
Steelworkers – Dunaferr DUE Renalpin FC 7-2 (2-1)

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Siker Ablak GSV 6 pont, 2. Gazdagok és Szépek 3 pont, 3. Dunabiztos Micro 3 pont, 4. Kan Ászok 3 pont, 5. Kemi-Ker Kft 3 pont, 6. Yaffaszünet 1 pont, 7. Zéró Tolerancia 1 pont, 8. B.T. Mirage 0 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 6 pont, 2. City Cafe 3 pont, 3. Kulcs SE 3 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 3 pont, 5. Black & White 3 pont, 6. Perkátai SE 0 pont, 7. FC Fakabát 0 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Végleges a válogatott keret!

Végleges a válogatott keret!

2018. május 26. (szombat)

Georges Leekens szövetségi kapitány pénteken kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott szűk keretét a június 6-án és 9-én sorra kerülő barátságos mérkőzésekre.

Lelépett a DAB edzője

Lelépett a DAB edzője

2018. május 26. (szombat)

Élő szerződése ellenére elhagyta a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát Jason Morgan, a gárda kanadai szakvezetője.

Elődöntőben az akadémisták

Elődöntőben az akadémisták

2018. május 26. (szombat)

A röplabda Országos Serdülő Bajnokság fináléjának első játéknapján a DSE Röplabda Akadémia csapata kiváló játékkal jutott a sorozat elődöntőbe.

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

2018. május 25. (péntek)

Nem adott esélyt a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalosainak a házigazda MVFC Berettyóújfalu a két gárda ma esti összecsapásán.

Egygólos vereség Pakson

Egygólos vereség Pakson

2018. május 25. (péntek)

Vlasics Dániel kilencedik percben szerzett góljával győzött a Paks a Dunaújváros PASE labdarúgói ellen, így még a negyedik hely is veszélyben lehet a mieink számára.

Felemás nap a Világkupán

Felemás nap a Világkupán

2018. május 25. (péntek)

Talajon igen, gerendán azonban nem lesz ott a tornászok eszéki Világkupa döntőjében a Dunaferr SE kiválósága, Kovács Zsófia.

Az érem már biztos

Az érem már biztos

2018. május 25. (péntek)

Magabiztosan, technikai KO-val nyerte újabb mérkőzését a bulgáriai Serdülő Európa-bajnokságon Horváth Máté, a Dunai ökölvívó SE tehetséges versenyzője.