Pályán az élmezőny

spigott - 2017. december 7. 19:02

Rendkívül nívósnak ígérkező országos ranglista versenyt rendez szombaton a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Újváros Kupa néven rendez országos ranglista versenyt szombaton a Dunaújvárosi Sportcsarnok kistermében a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya. Mint azt Jakab János, az egyesület vezetőedzője elmondta, ez lesz a 2017-es esztendő utolsó olyan felnőtt ranglista versenye, melyen a versenyszámokat első, másod és harmadosztályú kategóriában rendezzik meg, így férfi és női egyéni mellett, egynemű párosokban, valamint vegyespáros kategóriában is komoly küzdelmekre számíthatnak azok, akik a helyszínen tekintik meg a viadalt.

Jakab János is pályára lép szombaton! (Kép: Danubius KSE)

A szervezők nagy örömére rengeteget jelentkeztek a megméretésre, így az ország minden jelentősebb klubjából (BEAC, MAFC, Pécs, Győr, Miskolc, Szeged) érkeznek versenyzők Dunaújvárosba. ráadásul nem is akármilyenek, ugyanis mind a férfi, mind a női mezőny felnőtt ranglista első négy helyezettjéből kettő-kettő pályára lép a hétvégi versenyen. A Danubius KSE tollaslabdázói közül másod- és harmadosztályban Dóber-Fülöp Anita, Varga Gabriella, Rostási Tibor, Dóber Krisztián, Vagyóczki Dávid, és Jakab János képviseli a megméretésen, mely szombaton reggel kilenc órakor kezdődik, s várhatóan este nyolc óráig tart. A viadal megtekintése természetesen ingyenes, s a szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, a sportcsarnok röplabda termében.

A rovat további hírei: Sport

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.