Sikeres évet zárt a DPASE

2017. december 16. (szombat) 7:31 - Szárszó Lajos

December közepén ismét összegyűlt a labdarúgók nagy családja, hogy közösen ünnepeljék meg az év sikereit, legsikeresebb játékosait.

A karácsonyi ünnep közeledtével, az elmúlt évek hagyományát folytatva ünnepi hangulatban találkoztak a Dunaújváros PASE labdarúgói, ezúttal a Dunaújváros Sportcsarnokban, hogy közösen elevenítsék fel a 2017-es esztendő történéseit, legemlékezetesebb, legszebb pillanatait. A lelátókon helyet foglaltak a legkisebbek és a legnagyobbak is, akik között több olyan korosztály örülhetett annak, hogy saját bajnokságában remekül szerepelt, vagy, mint a felnőttek, az első helyen zárták az őszi szezont. Mint az az ünnepi összegzés során elhangzott, mind a korosztályos és felnőtt csapatok megdolgoztak győzelmeikért, akik mindannyian alázattal, elkötelezetten, a futballtól kapott szenvedéllyel tették dolgukat az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt.

Kép forrása: DPASE

Az ünnepség folytatásában az előző évek hagyományaihoz hasonlóan egyéni díjakat adtak át, ezen kívül gratuláltak az utánpótlás csapatok közül kiemelkedő teljesítményt nyújtó közösségeknek. A gratuláció a felnőtt együttesnek is kijárt, mely megfiatalított csapattal a tabella élén, az 1. helyen állva zárja az őszi szezont, így egy jó tavaszi sorozat után akár arról is beszélhetünk, hogy ők egy osztállyal feljebb lépjenek.

Egyéni díjazottak, vagyis az év játékosai:

U7 - Csikós Bálint
U8 - Kiss Nikolasz
U9 - Nagy Zsigmond
U10 - Terejánszki Noel
U11 - Káveczki Kristóf
U12 - Czigler Gergely
U12 – es csapat minden játékosa elismerő oklevél
U13 - Kovács Gergő
2006-os korosztály - Kovács Adorján
U14 - Kocsis Martin U15 - Fábián Imre
Leány U16 - Mosonyi Boglárka
U17 - Kovács Barnabás
U19 - Holentoner Edvin

Az utánpótlás legjobbjai után az ez évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó felnőtt labdarúgók, vagyis az év játékosainak díjazása következett. A felnőtt női csapat év játékosa ismét Domján Boglárka lett, míg a férfiaknál Farkas Viktor vehette át a kitüntetést. Az idén ismét átadásra került a Dunaújváros Labdarúgásáért kitüntetés, melyet ezúttal a legendás Tóth István vehetett át, majd Barkóczi Gyula fiatal tehetséges énekes dalával kívántak mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepet és boldog újévet.

A rovat további hírei: Sport

Kupameccs vár az akadémistákra

Kupameccs vár az akadémistákra

2019. október 21. (hétfő)

Idegenben, a Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára kedden este a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Megvan az első győzelem

Megvan az első győzelem

2019. október 21. (hétfő)

Ötgólos hátrányból fordítva szerezte meg idei első győzelmét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es csapata a felnőtt NB I/B-s bajnokságban.

Eredményes hétvége

Eredményes hétvége

2019. október 21. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata pontot rabolt a listavezetőtől, míg az U19-esek idegenben nyertek rangadót a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.

A Pénzügyőr már túl nagy falat volt

A Pénzügyőr már túl nagy falat volt

2019. október 20. (vasárnap)

A Dunaferr SE röplabda csapata Budapesten, a csoportelsőségre pályázó Pénzügyőr együttesének otthonában szenvedett vereséget.

Újabb három pont a zsebben

Újabb három pont a zsebben

2019. október 20. (vasárnap)

Az első félidőben mutatott jó játékának köszönhetően tartotta itthon a három bajnoki pontot a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a Budapest Honvéd II. elleni találkozón.

Győzelem, ha szűken is

Győzelem, ha szűken is

2019. október 20. (vasárnap)

A DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata szoros csatában győzte le a Győr együttesét az NB II-es bajnokságban.

Ismét nyert az éllovas

Ismét nyert az éllovas

2019. október 20. (vasárnap)

Már öt pont előnnyel vezeti a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályát a Tízpróbások együttese.