Sikeres évet zárt a DPASE

2017. december 16. (szombat) 7:31 - Szárszó Lajos

December közepén ismét összegyűlt a labdarúgók nagy családja, hogy közösen ünnepeljék meg az év sikereit, legsikeresebb játékosait.

A karácsonyi ünnep közeledtével, az elmúlt évek hagyományát folytatva ünnepi hangulatban találkoztak a Dunaújváros PASE labdarúgói, ezúttal a Dunaújváros Sportcsarnokban, hogy közösen elevenítsék fel a 2017-es esztendő történéseit, legemlékezetesebb, legszebb pillanatait. A lelátókon helyet foglaltak a legkisebbek és a legnagyobbak is, akik között több olyan korosztály örülhetett annak, hogy saját bajnokságában remekül szerepelt, vagy, mint a felnőttek, az első helyen zárták az őszi szezont. Mint az az ünnepi összegzés során elhangzott, mind a korosztályos és felnőtt csapatok megdolgoztak győzelmeikért, akik mindannyian alázattal, elkötelezetten, a futballtól kapott szenvedéllyel tették dolgukat az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt.

Kép forrása: DPASE

Az ünnepség folytatásában az előző évek hagyományaihoz hasonlóan egyéni díjakat adtak át, ezen kívül gratuláltak az utánpótlás csapatok közül kiemelkedő teljesítményt nyújtó közösségeknek. A gratuláció a felnőtt együttesnek is kijárt, mely megfiatalított csapattal a tabella élén, az 1. helyen állva zárja az őszi szezont, így egy jó tavaszi sorozat után akár arról is beszélhetünk, hogy ők egy osztállyal feljebb lépjenek.

Egyéni díjazottak, vagyis az év játékosai:

U7 - Csikós Bálint
U8 - Kiss Nikolasz
U9 - Nagy Zsigmond
U10 - Terejánszki Noel
U11 - Káveczki Kristóf
U12 - Czigler Gergely
U12 – es csapat minden játékosa elismerő oklevél
U13 - Kovács Gergő
2006-os korosztály - Kovács Adorján
U14 - Kocsis Martin U15 - Fábián Imre
Leány U16 - Mosonyi Boglárka
U17 - Kovács Barnabás
U19 - Holentoner Edvin

Az utánpótlás legjobbjai után az ez évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó felnőtt labdarúgók, vagyis az év játékosainak díjazása következett. A felnőtt női csapat év játékosa ismét Domján Boglárka lett, míg a férfiaknál Farkas Viktor vehette át a kitüntetést. Az idén ismét átadásra került a Dunaújváros Labdarúgásáért kitüntetés, melyet ezúttal a legendás Tóth István vehetett át, majd Barkóczi Gyula fiatal tehetséges énekes dalával kívántak mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepet és boldog újévet.

A rovat további hírei: Sport

A nemzetközi mezőny versenyezni szeretne

A nemzetközi mezőny versenyezni szeretne

2020. június 06. (szombat)

Ha lesznek versenyek, a sportolók örömmel állnak majd rajthoz, derült ki a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) felméréséből.

Újra ringben a DÖSE bokszolói

Újra ringben a DÖSE bokszolói

2020. június 06. (szombat)

Nyolc hét után térhettek vissza a radari küzdősport csarnokba a Dunai Ökölvívó SE sportolói.

Fizetési sapkát vezetett be az MKSZ

Fizetési sapkát vezetett be az MKSZ

2020. június 05. (péntek)

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének határozata alapján – a sportágban első alkalommal – 2020. június 1-jei hatállyal bevezetésre került a fizetési sapka szabályzat, azaz a hivatásos utánpótlás korú sportolók és az amatőr játékosok részére a sportszervezetek részéről fizethető munkabérek vagy megbízási díjak és egyéb juttatások összegéről szóló szabályozás.

Felkészültek a rendezésre

Felkészültek a rendezésre

2020. június 05. (péntek)

Gyulay Zsolt szerint Magyarország minden szempontból felkészült arra, hogy július 19-én televízión keresztül mindenki számára élvezhető, egyúttal biztonságos, zárt kapus Forma-1-es futamot rendezzen.

Szappanos Dávid visszatér az Acélbikákhoz

Szappanos Dávid visszatér az Acélbikákhoz

2020. június 04. (csütörtök)

A dunaújvárosi szurkolók egykori kedvence öt szezont követően játszik újra az Acélbikák szerelésében.

Tokió 2020 - Decembertől lehet ismét szintet teljesíteni atlétikában

Tokió 2020 - Decembertől lehet ismét szintet teljesíteni atlétikában

2020. június 04. (csütörtök)

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) véglegesítette az egy évvel elhalasztott tokiói olimpia áprilisban kidolgozott új kvalifikációs rendszerét, eszerint december 1-től lehet ismét indulási szintet teljesíteni.

Megvannak az év legjobbjai

Megvannak az év legjobbjai

2020. június 04. (csütörtök)

Kalmár Tibor személyében dunaújvárosi díjazott is örülhetett a Magyar Jégkorong Szövetség egyéni elismeréseinek odaítélésénél.