Bronzérem a fővárosból

2018. január 29. (hétfő) 12:51 - spigott

Vagyóczki Roland révén egy harmadik helyezésnek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Budapesten megrendezett Vízmű Kupán.

Vízmű Kupa elnevezéssel Országos Tollaslabda Ranglista versenyt rendeztek január 27-én Budapesten az U11-es és az U15-ös korosztály részére. A megméretésen ott voltak a dunaújvárosi Danubius KSE ifjú tehetségei is: az U11-esek mezőnyében Vagyóczki Roland, és Kákonyi Marcell, míg az U15-ösök között Csomor-Németh Lili mérette meg magát a rangos viadalon. Utóbbi egy hajdúszoboszlói versenyző elleni győzelemmel kezdte a csoportkört, s bár itt győzelmet aratott, következő mérkőzésén már vereséget szenvedett, így nem jutott a főtáblára. A Danubius KSE tollaslabdázója leány párosban is rajthoz állt, ám mint arról Jakab János, az egyesület vezetőedzője beszámolt, ezúttal itt sem járt sikerrel, s helyezetlenül zárta a fővárosi tornát.

Kép forrása: Danubius KSE

Az U11-esek között a versenyről versenyre fejlődő Kákonyi Marcell életes első ranglista mérkőzését három szettben nyerte meg egy debreceni fiatal ellen, ám a folytatásban már nem sikerült győzelmet aratnia. Vagyóczki Roland magabiztosan jutott tovább csoportjából, majd a viadal hajrájában három szettben legyőzte székesfehérvári vetélytársát is, így az előkelő harmadik helyet szerezte meg a korosztály rendkívül erős mezőnyében.

A rovat további hírei: Sport

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2020. január 20. (hétfő)

Amennyiben komoly gondolja felsőházi szereplését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, úgy győznie kell ma este hét órától a Veszprém elleni hazai bajnokin.