Kiütéses sikerek a zárónapon

spigott - 2018. január 27. 8:14

A Gazdagok és Szépek tizennégy, míg az alapszakaszt megnyerő Steelworkers huszonhárom gólt szerzett a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság legutóbbi mérkőzésein.

Két összecsapással folytatódott és ért is véget a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság alapszakaszának utolsó, hetedik fordulója az Arany iskola tornatermében. A csütörtöki játéknap első mérkőzésén az A-csoport második helyén álló Gazdagok és Szépek együttese mérte össze erejét az utolsó előtti B.T. Mirage gárdájával, s ahogy az várható volt, nem is okozott gondot számára a győzelem megszerzése. Előbbiek már az első felvonásban eldöntötték a pontok sorsát, s végül kiütéses, 14-2-es győzelmet aratva szerezték meg csoportjuk első helyét.

Kép: DO-archív

A forduló második mérkőzésén a B-csoport hetedik helyén álló Black & White próbáltra megnehezíteni az eddig hibátlan Steelworkers csapatának dolgát, ezúttal nem sok sikerrel. Az "acélmunkások" ugyanis valósággal átgázoltak vetélytársukon, s összesen huszonhárom (!) gólt szerezve gyűjtötték be a pontokat, így hét meccsből elért hét győzelemmel, természetesen az első helyen zárták az alapszakasz küzdelmeit, s kedvező helyzetből várhatják a felsőház küzdelmeit.

Eredmények

Gazdagok és Szépek – B.T. Mirage 14-2 (9-1)
Black & White – Steelworkers 7-23

Az alapszakasz végeredménye

A-csoport: 1. Gazdagok és Szépek 18 pont, 2. Dunabiztos Micro 18 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 15 pont, 4. Siker Ablak GSV 15 pont, 5. Yaffaszünet 7 pont, 6. Kan Ászok 4 pont, 7. B.T. Mirage 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 21 pont, 2. City Cafe 16 pont, 3. Dunaferr DUE Renalpin FC 13 pont, 4. Kulcs SE 10 pont, 5. Perkátai SE 9 pont, 6. Papa SE 4 pont, 7. Black & White 3 pont, 8. FC Fakabát 1 pont.

A felsőház állása: 1. Steelworkers 9 pont, 2. Gazdagok és Szépek 6 pont, 3. Dunabiztos Micro 6 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 4 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 7. Siker Ablak GSV 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Perkátai SE 9 pont, 2. Yaffaszünet 7 pont, 3. Kan-Ászok 4 pont, 4. Papa SE 4 pont, 5. B.T. Mirage 3 pont, 6. Black & White 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 2 pont, 8. FC Fakabát 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.