Már csak egy csapat hibátlan

2018. január 12. (péntek) 12:59 - spigott

A Dunabiztos Micro és a City Cafe veresége után már csak a Steelworkers együttese nem veszített pontot a városi futsal bajnokság alapszakaszában.

Négy találkozóval folytatódott szerdán és csütörtökön a városi futsal bajnokság alapszakaszának küzdelemsorozata az Arany iskola tornatermében, ahol először a Gazdagok és Szépek gárdája mérte össze erejét az A-csoportot vezető Dunabiztos Microval. A két élcsapat találkozója nagy csatát hozott, melyben előbbi a félidőben már három góllal vezetett, s ugyan a Dunabiztos a hajrában minimálisra csökkentette hátrányát, végül némi meglepetésre a Gazdagok és Szépek örülhettek a 6-4-es sikernek, mellyel át is vették a vezetést csoportjukban.

Képek: DO-archív

Komoly gólpárbajt hozott a Yaffaszünet és a Kan Ászok mérkőzése, melyen előbbi tizenkettő, míg utóbbi nyolc alkalommal talált kapuba, a Steelworkers viszont hozta a kötelezőt, 6-2-re legyőzte a City Cafe gárdáját, így a mezőnyben egyedüliként hibátlan teljesítménnyel, öt mérkőzésen aratott öt sikerrel vezeti a B-csoport tabelláját. A csütörtöki játéknap utolsó összecsapásán az FC Fakabát is megszerezte első pontját, miután 5-5-ös döntetlent játszott a B-csoport ötödik helyén álló Kulcs SE együttesével.

Eredmények

Gazdagok és Szépek – Dunabiztos Micro 6-4 (4-1)
Yaffaszünet – Kan Ászok 12-8
City Cafe – Steelworkers 2-6 (2-3)
FC Fakabát – Kulcs SE 5-5

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. Kemi-Ker Kft. 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 12 pont, 4. Siker Ablak GSV 9 pont, 5. Yaffaszünet 7 pont, 6. B.T. Mirage 3 pont, 7. Kan Ászok 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 15 pont, 2. City Cafe 12 pont, 3. Perkátai SE 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 9 pont, 5. Kulcs SE 7 pont, 6. Black & White 3 pont, 7. FC Fakabát 1 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Három dunaújvárosi a válogatottban

Három dunaújvárosi a válogatottban

2018. január 17. (szerda)

Ogontoye Viktória, Klujber Katrin és Kovács Anna is meghívót kapott a magyar női kézilabda válogatott januári összetartására.

Végre eljött a sikerek ideje

Végre eljött a sikerek ideje

2018. január 17. (szerda)

Remek esztendőt hagyott maga mögött a Dragon Steel Sportegyesület, melynek tagjai már most keményen dolgoznak azért, hogy a 2018-as évük is emlékezetes legyen.

A maximum kell a továbbjutáshoz!

A maximum kell a továbbjutáshoz!

2018. január 17. (szerda)

A Magyar Kupa negyeddöntőjének második mérkőzésén Budapesten, a Pénzügyőr otthonában lép pályára a Dunaferr SE röplabda csapata.

Itthon kezdenek a Gorillák

Itthon kezdenek a Gorillák

2018. január 16. (kedd)

Négy hazai és három idegenbeli mérkőzés vár a Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapatára a Ratio Média HFL 2018-as küzdelmeinek alapszakaszában.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2018. január 16. (kedd)

Első két mérkőzését idegenben játssza az Erste Liga középszakaszában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, melyet legközelebb február 2-án láthatunk hazai pályán.

Újra nyert a Steelworkers

Újra nyert a Steelworkers

2018. január 16. (kedd)

Sorozatban hatodik mérkőzésén aratott győzelmet a Steelworkers gárdája a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság küzdelmeiben.

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. január 15. (hétfő)

Hiába hajrázott nagyot, s lőtt az utolsó percekben három gólt is, sima vereséget szenvedett a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata a Rába ETO otthonában.