Már csak egy csapat hibátlan

2018. január 12. (péntek) 12:59 - spigott

A Dunabiztos Micro és a City Cafe veresége után már csak a Steelworkers együttese nem veszített pontot a városi futsal bajnokság alapszakaszában.

Négy találkozóval folytatódott szerdán és csütörtökön a városi futsal bajnokság alapszakaszának küzdelemsorozata az Arany iskola tornatermében, ahol először a Gazdagok és Szépek gárdája mérte össze erejét az A-csoportot vezető Dunabiztos Microval. A két élcsapat találkozója nagy csatát hozott, melyben előbbi a félidőben már három góllal vezetett, s ugyan a Dunabiztos a hajrában minimálisra csökkentette hátrányát, végül némi meglepetésre a Gazdagok és Szépek örülhettek a 6-4-es sikernek, mellyel át is vették a vezetést csoportjukban.

Képek: DO-archív

Komoly gólpárbajt hozott a Yaffaszünet és a Kan Ászok mérkőzése, melyen előbbi tizenkettő, míg utóbbi nyolc alkalommal talált kapuba, a Steelworkers viszont hozta a kötelezőt, 6-2-re legyőzte a City Cafe gárdáját, így a mezőnyben egyedüliként hibátlan teljesítménnyel, öt mérkőzésen aratott öt sikerrel vezeti a B-csoport tabelláját. A csütörtöki játéknap utolsó összecsapásán az FC Fakabát is megszerezte első pontját, miután 5-5-ös döntetlent játszott a B-csoport ötödik helyén álló Kulcs SE együttesével.

Eredmények

Gazdagok és Szépek – Dunabiztos Micro 6-4 (4-1)
Yaffaszünet – Kan Ászok 12-8
City Cafe – Steelworkers 2-6 (2-3)
FC Fakabát – Kulcs SE 5-5

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. Kemi-Ker Kft. 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 12 pont, 4. Siker Ablak GSV 9 pont, 5. Yaffaszünet 7 pont, 6. B.T. Mirage 3 pont, 7. Kan Ászok 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 15 pont, 2. City Cafe 12 pont, 3. Perkátai SE 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 9 pont, 5. Kulcs SE 7 pont, 6. Black & White 3 pont, 7. FC Fakabát 1 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2018. október 18. (csütörtök)

A tizedik helyezett Vienna Capitals II. együttesét látják vendégül a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Liga pénteki fordulójában.

Hazai éremeső a diákolimpián

Hazai éremeső a diákolimpián

2018. október 18. (csütörtök)

Tizenegy érmes helyezésnek örülhettek a Dunaferr SE és a Gurics György BDSE birkózói a Mezőfalván megrendezett területi szabadfogású diákolimpián.

Könnyed győzelmek az utánpótlásnál

Könnyed győzelmek az utánpótlásnál

2018. október 18. (csütörtök)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabdázói is magabiztos sikereknek örülhettek az OSC otthonában lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzéseken.

Újabb ifi-siker a felnőtteknél

Újabb ifi-siker a felnőtteknél

2018. október 17. (szerda)

Remek teljesítményt nyújtva győzte le a Mohács együttesét a DKKA U19-es csapata az NB I/B-s felnőtt bajnokság legutóbbi fordulójában.

Újabb olimpiai bajnokkal erősített a Dunaferr

Újabb olimpiai bajnokkal erősített a Dunaferr

2018. október 17. (szerda)

Vajda Attila után a szintén olimpiai aranyérmes Vereckei Ákos is a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának edzői stábját erősíti a jövőben.

Négy meccsen két pont

Négy meccsen két pont

2018. október 17. (szerda)

A serdülők között két döntetlen, az Erima Bajnokságban két vereség volt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U14-es csapatának mérlege.

Változás az élmezőnyben

Változás az élmezőnyben

2018. október 17. (szerda)

Nagy csatákat hoztak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának rangadói a sorozat nyolcadik fordulójában.