Már csak egy csapat hibátlan

2018. január 12. (péntek) 12:59 - spigott

A Dunabiztos Micro és a City Cafe veresége után már csak a Steelworkers együttese nem veszített pontot a városi futsal bajnokság alapszakaszában.

Négy találkozóval folytatódott szerdán és csütörtökön a városi futsal bajnokság alapszakaszának küzdelemsorozata az Arany iskola tornatermében, ahol először a Gazdagok és Szépek gárdája mérte össze erejét az A-csoportot vezető Dunabiztos Microval. A két élcsapat találkozója nagy csatát hozott, melyben előbbi a félidőben már három góllal vezetett, s ugyan a Dunabiztos a hajrában minimálisra csökkentette hátrányát, végül némi meglepetésre a Gazdagok és Szépek örülhettek a 6-4-es sikernek, mellyel át is vették a vezetést csoportjukban.

Képek: DO-archív

Komoly gólpárbajt hozott a Yaffaszünet és a Kan Ászok mérkőzése, melyen előbbi tizenkettő, míg utóbbi nyolc alkalommal talált kapuba, a Steelworkers viszont hozta a kötelezőt, 6-2-re legyőzte a City Cafe gárdáját, így a mezőnyben egyedüliként hibátlan teljesítménnyel, öt mérkőzésen aratott öt sikerrel vezeti a B-csoport tabelláját. A csütörtöki játéknap utolsó összecsapásán az FC Fakabát is megszerezte első pontját, miután 5-5-ös döntetlent játszott a B-csoport ötödik helyén álló Kulcs SE együttesével.

Eredmények

Gazdagok és Szépek – Dunabiztos Micro 6-4 (4-1)
Yaffaszünet – Kan Ászok 12-8
City Cafe – Steelworkers 2-6 (2-3)
FC Fakabát – Kulcs SE 5-5

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. Kemi-Ker Kft. 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 12 pont, 4. Siker Ablak GSV 9 pont, 5. Yaffaszünet 7 pont, 6. B.T. Mirage 3 pont, 7. Kan Ászok 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 15 pont, 2. City Cafe 12 pont, 3. Perkátai SE 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 9 pont, 5. Kulcs SE 7 pont, 6. Black & White 3 pont, 7. FC Fakabát 1 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Erste Liga - tizenegy csapattal indul a szezon

Erste Liga - tizenegy csapattal indul a szezon

2018. június 21. (csütörtök)

Végleges a jégkorong Erste Liga következő idényének mezőnye: 11 gárda vág neki a 2018/19-es szezonnak.

Tengerentúli ellenfelekkel készülünk

Tengerentúli ellenfelekkel készülünk

2018. június 21. (csütörtök)

Az olimpiai és világbajnok Egyesült Államok, valamint Ausztrália és Japán lesz az ellenfele a júliusi Európa-bajnokságra címvédőként készülő magyar női vízilabda-válogatottnak a jövő héten szerdától péntekig sorra kerülő Vodafone Kupán.

Nyertek az esélyesek

Nyertek az esélyesek

2018. június 21. (csütörtök)

A Dunaújváros Kupa szerda esti mérkőzésein a magasabban jegyzett csapatok jutottak tovább a sorozat következő fordulójába.

Finn csatár az Acélbikáknál

Finn csatár az Acélbikáknál

2018. június 20. (szerda)

A finn Oula Uski személyében megvan a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának első légiós igazolása a 2018/2019-es szezonra.

Campusos sikerek a kupában

Campusos sikerek a kupában

2018. június 20. (szerda)

A Gazdagok és Szépek kiütéses győzelemmel, míg az Asztalos Gumiszervíz nagy csatában jutott tovább a Dunaújváros Kupa második fordulójába.

Nyíltvizi remeklések

Nyíltvizi remeklések

2018. június 20. (szerda)

Kiválóan szerepeltek a Balatonfüreden megrendezett Nyíltvizi Országos Bajnokságon a Dunaferr SE úszó szakosztályának fiatal versenyzői.

Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott új szakvezetője

Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott új szakvezetője

2018. június 19. (kedd)

Marco Rossi váltja a belga Georges Leekenst a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.