Már csak egy csapat hibátlan

2018. január 12. (péntek) 12:59 - spigott

A Dunabiztos Micro és a City Cafe veresége után már csak a Steelworkers együttese nem veszített pontot a városi futsal bajnokság alapszakaszában.

Négy találkozóval folytatódott szerdán és csütörtökön a városi futsal bajnokság alapszakaszának küzdelemsorozata az Arany iskola tornatermében, ahol először a Gazdagok és Szépek gárdája mérte össze erejét az A-csoportot vezető Dunabiztos Microval. A két élcsapat találkozója nagy csatát hozott, melyben előbbi a félidőben már három góllal vezetett, s ugyan a Dunabiztos a hajrában minimálisra csökkentette hátrányát, végül némi meglepetésre a Gazdagok és Szépek örülhettek a 6-4-es sikernek, mellyel át is vették a vezetést csoportjukban.

Képek: DO-archív

Komoly gólpárbajt hozott a Yaffaszünet és a Kan Ászok mérkőzése, melyen előbbi tizenkettő, míg utóbbi nyolc alkalommal talált kapuba, a Steelworkers viszont hozta a kötelezőt, 6-2-re legyőzte a City Cafe gárdáját, így a mezőnyben egyedüliként hibátlan teljesítménnyel, öt mérkőzésen aratott öt sikerrel vezeti a B-csoport tabelláját. A csütörtöki játéknap utolsó összecsapásán az FC Fakabát is megszerezte első pontját, miután 5-5-ös döntetlent játszott a B-csoport ötödik helyén álló Kulcs SE együttesével.

Eredmények

Gazdagok és Szépek – Dunabiztos Micro 6-4 (4-1)
Yaffaszünet – Kan Ászok 12-8
City Cafe – Steelworkers 2-6 (2-3)
FC Fakabát – Kulcs SE 5-5

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. Kemi-Ker Kft. 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 12 pont, 4. Siker Ablak GSV 9 pont, 5. Yaffaszünet 7 pont, 6. B.T. Mirage 3 pont, 7. Kan Ászok 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 15 pont, 2. City Cafe 12 pont, 3. Perkátai SE 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 9 pont, 5. Kulcs SE 7 pont, 6. Black & White 3 pont, 7. FC Fakabát 1 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Feledtetni kell a kisiklást!

Feledtetni kell a kisiklást!

2018. március 21. (szerda)

A csapat hozzáállása nem volt megfelelő, így mindkét hétvégi mérkőzésüket elveszítették a Dunaújvárosi Sárkányok U14-es kosárlabdázói.

Boldog Dózsás gyermekek

Boldog Dózsás gyermekek

2018. március 21. (szerda)

A Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola négy német – kompetencia - röplabda tagozatos osztálya vette át a DSE Röplabda Akadémia támogatását Tomanóczy Tibor ügyvezetőtől.

Ezüstérem az serdülőknél

Ezüstérem az serdülőknél

2018. március 21. (szerda)

Egy ezüstéremmel, s több értékes helyezéssel zárták a közelmúlt bajnoki versenyeit a Dunaferr SE birkózó szakosztályának sportolói.

Csak csapatként lehetünk sikeresek

Csak csapatként lehetünk sikeresek

2018. március 21. (szerda)

Azari Zsolt klubelnök szerint elsősorban rutintalansága miatt búcsúzott korán az Erste Liga rájátszásától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, melynek jövője körül még nagyon sok a kérdőjel, s nem feltétlenül a dunaújvárosi körülmények miatt.

Szoros tesztsiker idegenben

Szoros tesztsiker idegenben

2018. március 20. (kedd)

Kiélezett véghajrában aratott egygólos, 29-28-as győzelmet a Fehérvár KC elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Már előre néznek a Kohász kézilabdázói

Már előre néznek a Kohász kézilabdázói

2018. március 20. (kedd)

Ugyan jelenlegi helyezése ad okot az elégedettségre is, nem a legjobb helyzetből várja a bajnokság folytatását a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

A kapitány is kíváncsi

A kapitány is kíváncsi

2018. március 20. (kedd)

Magyarországnak vissza kell szereznie a pozícióját, vissza kell térnie a győzelem útjára - hangsúlyozta Georges Leekens, aki a magyar labdarúgó-válogatott kispadján pénteken, a kazahok elleni barátságos mérkőzésen mutatkozik be, majd kedden a skótokkal szemben irányítja csapatát.