Megtört egy rossz sorozat

spigott - 2018. január 19. 12:58

Megszerezte első pontjait a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hatodik fordulójában az eddig még nyeretlen Papa SE együttese is.

Három összecsapással folytatódott, s ért is véget egyben csütörtökön este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hatodik fordulójának küzdelemsorozata. Az Arany iskola tornatermében megrendezett mérkőzések közül az elsőn megtört a B csoport sereghajtójának, az eddig pont nélkül álló Papa SE rossz sorozata, miután egy gólokban és izgalmakban sem szegény mérkőzésen 6-5-re legyőzte Black & White gárdáját, megszerezve ezzel első sikerét a sorozatban.

Kép: DO-archív

Hasonló eredménnyel ért véget a Yaffaszünet és a Gazdagok és Szépek találkozója is, melyen utóbbi örülhetett a győzelemnek, s ezzel együtt annak is, hogy sikerének köszönhetően újra átvette a vezetést a futsal bajnokság A csoportjának tabelláján. Nem hibázott a Dunabiztos Micro együttese sem, mely 11-4-re verte a B.T. Mirage gárdáját, így hat fordulót követően az A csoportban még teljesen nyílt a harc az első hely megszerzéséért, ugyanis az első három csapat egyaránt tizenöt szerzett ponttal várja a sorozat jövő heti folytatását.

Eredmények

Papa SE – Black & White 6-5 (3-4)
Yaffaszünet – Gazdagok és Szépek 5-6
B.T. Mirage – Dunabiztos Micro 4-11

A bajnokság állása a 6. forduló után

A-csoport: 1. Gazdagok és Szépek 15 pont, 2. Kemi-Ker Kft. 15 pont, 3. Dunabiztos Micro 15 pont, 4. Siker Ablak GSV 12 pont, 5. Yaffaszünet 7 pont, 6. B.T. Mirage 3 pont, 7. Kan Ászok 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 18 pont, 2. City Cafe 15 pont, 3. Dunaferr DUE Renalpin FC 12 pont, 4. Perkátai SE 9 pont, 5. Kulcs SE 7 pont, 6. Black & White 3 pont, 7. Papa SE 3 pont, 8. FC Fakabát 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.