Újra nyert a Steelworkers

spigott - 2018. január 16. 8:01

Sorozatban hatodik mérkőzésén aratott győzelmet a Steelworkers gárdája a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság küzdelmeiben.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hatodik fordulója az Arany iskola tornatermében. A nap első mérkőzésén a B csoport listavezetője, az eddigi öt meccsét megnyerő Steelworkers mérte össze a harmadik Perkátai SE csapatával, ám a remélt nagy csata ezúttal elmaradt, mert az éllovas már az első felvonásban eldöntötte a pontok sorsát, s végül nagyon sima, 10-3-as sikerrel lépett óriásit a csoportgyőzelem megszerzése felé.

Kép: DO-archív

Nem ígérkezett szorosnak az A csoport második helyén álló Kemi-Ker Kft. és a sereghajtó Zéró Tolerancia találkozója sem, s előbbiek igazolták is a papírformát, mert tucatnyi gólt szerezve arattak 12-3-as győzelmet, amivel átvették az első helyet az eddigi listavezető Gazdagok és Szépek gárdájától. A nap utolsó meccsén viszont nagyon komoly kis csatát láthattak az Arany iskolába kilátogató sportbarátok, mert a Kulcs SE alaposan megszorongatta a B csoport második helyén álló City Cafe gárdáját, ám hiába álltak fel előbbiek háromgólos hátrányból is, egyenlíteniük már nem sikerült, így a "kávézósok" 3-2-es sikert aratva tartják a lépést a Steelworkers csapatával a csoportgyőzelem megszerzéséért vívott versenyben.

Eredmények

Steelworkers – Perkátai SE 10-3 (5-1)
Kemi-Ker Kft. – Zéró Tolerancia 12-3
Kulcs SE – City Cafe 2-3 (0-1)

A bajnokság állása

A-csoport: 1. Kemi-Ker Kft. 15 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 12 pont, 4. Siker Ablak GSV 9 pont, 5. Yaffaszünet 7 pont, 6. B.T. Mirage 3 pont, 7. Kan Ászok 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 1 pont.

B-csoport: 1. Steelworkers 18 pont, 2. City Cafe 15 pont, 3. Perkátai SE 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 9 pont, 5. Kulcs SE 7 pont, 6. Black & White 3 pont, 7. FC Fakabát 1 pont, 8. Papa SE 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.