A Csíkszereda ellen negyeddöntőzik a DAB

2018. február 12. (hétfő) 13:44 - spigott

A Csíkszereda ellen játszik az Erste Liga negyeddöntőjében a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vasárnap véget ért a középszakasz, s ma eldőlt, hogy milyen párosításokban kezdik meg az Erste Liga rájátszásának küzdelmeit a sorozatban résztvevő csapatok. Az idei versenykiírás szerint a középszakasz felsőházának győztese választhatott magának először ellenfelet az alsóházi együttesek közül, s a ma délután egy órakor megrendezett sajtótájékoztatón a MAC gárdája a Ferencvárost választotta magának. A második DVTK "elvitte" a Fehérvári Titánokat, míg harmadjára a Dunaújvárosi Acélbikák jöttek a sorban, s végül a Csíkszeredára esett a választásuk, így a felsőház negyedikje, az UTE a Brassóval mérkőzhet meg az elődöntőbe jutásért.

A Dunaújvárosi Acélbikák február 20-án, hazai pályán kezdik meg a Csíkszereda elleni negyeddöntőt, a második meccsre 21-én kerül majd sor szintén Dunaújvárosban, míg a sorozat harmadik és negyedik találkozójának Csíkszereda ad otthont február 24-én és 25-én. A párharcok négy győztes mérkőzésig tartanak, s mivel a Csíkszereda elleni csatában a DAB a pályaválasztó, így amennyiben mindent eldöntő hetedik meccsre kerülne sor, azt Dunaújvárosban játszanák le a felek. A Csíkszereda a hatodik helyen végzett az Erste Liga középszakaszában, de a két csapat egymás elleni mérlege döntetlenre áll, ugyanis az alapszakasz első két meccsét az erdélyiek nyerték, ám a bajnokság második felében a DAB volt a jobb, s előbb Csíkszeredán, majd hazai környezetben is legyőzte jó erőkből álló vetélytársát, s a dunaújvárosi drukkerek abban reménykednek, hogy ezt a rájátszásban is meg tudják majd ismételni kedvenceik.

Az Erste Liga negyeddöntőinek párosítása

MAC – FTC
DVTK – Fehérvári Titánok
DAB – Csíkszereda
UTE - Brassó

A rovat további hírei: Sport

Egerben folytatják az egyetemisták

Egerben folytatják az egyetemisták

2018. október 20. (szombat)

A DUE-Maarsk Graphics első osztályú női vízilabda csapata ezúttal Egerbe utazik, ahonnan a Slingivel és Szilágyi Dorottyával felálló hazaiaktól is el szeretnék nyerni a győzelemért járó pontokat.

Izgalmas DAB-siker

Izgalmas DAB-siker

2018. október 19. (péntek)

Kétgólos előnyből alig öt perc alatt kétgólos hátrányba került, ám végül 7-4-re nyert a Vienna Capitals elleni Erste Liga mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Biztos győzelem a Debrecen ellen

Biztos győzelem a Debrecen ellen

2018. október 19. (péntek)

A Dunaferr DUE Dutrade FC az első osztályú futsal bajnokság hetedik fordulójában folytatta remek szereplését, ezúttal Debrecenből hozták haza a bajnoki pontokat. 

A részsikereknek is örülni kell!

A részsikereknek is örülni kell!

2018. október 19. (péntek)

A röplabda NBI harmadik fordulójában a Kecskemét együttesét fogadta a Dunaferr SE, mely összecsapáson a vendégek papírforma győzelmet arattak.

Újabb sikerre készül a DKKA

Újabb sikerre készül a DKKA

2018. október 19. (péntek)

A Svájcban aratott tizennégy gólos győzelem után is motiváltan készül a Spono Eagles elleni EHF Kupa visszavágóra a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia csapata.

A Karmacsi nyerte a rangadót

A Karmacsi nyerte a rangadót

2018. október 19. (péntek)

Továbbra is hibátlanul áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában a címvédő Karmacsi Autó együttese.

Folytatnák a jó sorozatot

Folytatnák a jó sorozatot

2018. október 19. (péntek)

Sorozatban ötödik bajnoki győzelmét aratná a DEAC együttese ellen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.