Hangover-siker a Farsang Kupán

2018. február 12. (hétfő) 18:03 - spigott

A Hangover együttesének győzelmével ért véget a hétvégén megrendezett VII. Farsang Kupa az Arany iskola tornatermében.

Immáron hetedik alkalommal rendezték meg az Arany iskola tornatermében vasárnap a Farsang Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornát. A rendező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség tíz együttes nevezését fogadta el a viadalra, melynek első szakaszában két ötcsapatos csoportra osztották a résztvevőket, mely reggel nyolc órától körmérkőzéses rendszerben döntöttek arról, hogy ki jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Utóbbi elérése nem is volt azért olyan nehéz, ugyanis a csoportokból csak a két utolsó helyezett búcsúzott el a tovább küzdelmektől, míg a többiek számára tovább élt az esély az első hely megszerzésére.

A legjobb négy közé jutásért lejátszott találkozókon a Kan-Ászok, a Penarol, a Hangover és a BLD együttesei örülhettek a továbbjutásnak. Az elődöntőkben előbb a Hangover büntetőkkel győzött a Kan-Ászok ellen, majd a BLD győzte le a Penarolt, ám utóbbi megóvta a mérkőzést, mert ellenfele több játékost cserélt be a mérkőzésen annál, amit a versenykiírás engedélyezett. A szervezők tartották magukat a szabályhoz, s 5-0-s gólkülönbséggel a Penarolnak írták jóvá a meccset, így ők játszhattak az aranyéremért, ám a fináléban már nem jutott számukra siker, mert a Hangover magabiztos, 3-0-s győzelmet aratva szerezte meg a VII. Farsang Kupa első helyét.

Ahogy azt már a DLSZ rendezvényein megszokhattuk, a dobogós együttesek mellett az egyéni kategóriák legjobbjait is elismerték a díjátadón, így a legjobb játékosnak járó díjat Huszár Dávid (Hangover), a legjobb kapusét Danó Gábor (Kan-Ászok) vehette át, míg a gólkirálynak járó címet ezúttal a három találatig jutó Kecskés Roland (Penarol) szerezte meg.

A VII. Farsang Kupa dobogósai: 1. Hangover, 2. Penarol, 3. Kan-Ászok FC

Különdíjak

Legjobb játékos: Huszár Dávid (Hangover)
Legjobb kapus: Danó Gábor (Kan-Ászok)
Gólkirály: Kecskés Roland (Penarol, 3 gól)

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Egy ide, egy oda

Egy ide, egy oda

2018. október 14. (vasárnap)

A DFVE serdülő vízilabdázói vereséget szenvedtek, az ifik viszont simán nyerték a BVSC elleni korosztályos bajnoki találkozót.

Rangadó előtt a DPASE

Rangadó előtt a DPASE

2018. október 14. (vasárnap)

Hazai pályán törné meg a listavezető Szentlőrinc SE jó sorozatát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.