Hangover-siker a Farsang Kupán

2018. február 12. (hétfő) 18:03 - spigott

A Hangover együttesének győzelmével ért véget a hétvégén megrendezett VII. Farsang Kupa az Arany iskola tornatermében.

Immáron hetedik alkalommal rendezték meg az Arany iskola tornatermében vasárnap a Farsang Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornát. A rendező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség tíz együttes nevezését fogadta el a viadalra, melynek első szakaszában két ötcsapatos csoportra osztották a résztvevőket, mely reggel nyolc órától körmérkőzéses rendszerben döntöttek arról, hogy ki jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Utóbbi elérése nem is volt azért olyan nehéz, ugyanis a csoportokból csak a két utolsó helyezett búcsúzott el a tovább küzdelmektől, míg a többiek számára tovább élt az esély az első hely megszerzésére.

A legjobb négy közé jutásért lejátszott találkozókon a Kan-Ászok, a Penarol, a Hangover és a BLD együttesei örülhettek a továbbjutásnak. Az elődöntőkben előbb a Hangover büntetőkkel győzött a Kan-Ászok ellen, majd a BLD győzte le a Penarolt, ám utóbbi megóvta a mérkőzést, mert ellenfele több játékost cserélt be a mérkőzésen annál, amit a versenykiírás engedélyezett. A szervezők tartották magukat a szabályhoz, s 5-0-s gólkülönbséggel a Penarolnak írták jóvá a meccset, így ők játszhattak az aranyéremért, ám a fináléban már nem jutott számukra siker, mert a Hangover magabiztos, 3-0-s győzelmet aratva szerezte meg a VII. Farsang Kupa első helyét.

Ahogy azt már a DLSZ rendezvényein megszokhattuk, a dobogós együttesek mellett az egyéni kategóriák legjobbjait is elismerték a díjátadón, így a legjobb játékosnak járó díjat Huszár Dávid (Hangover), a legjobb kapusét Danó Gábor (Kan-Ászok) vehette át, míg a gólkirálynak járó címet ezúttal a három találatig jutó Kecskés Roland (Penarol) szerezte meg.

A VII. Farsang Kupa dobogósai: 1. Hangover, 2. Penarol, 3. Kan-Ászok FC

Különdíjak

Legjobb játékos: Huszár Dávid (Hangover)
Legjobb kapus: Danó Gábor (Kan-Ászok)
Gólkirály: Kecskés Roland (Penarol, 3 gól)

A rovat további hírei: Sport

Már a rájátszás a tét

Már a rájátszás a tét

2019. január 23. (szerda)

A Fehérvári Titánok otthonában kezdi meg a középszakasz küzdelmeit ma este fél héttől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Tornával emlékeznek a DAC kézilabdázói

Tornával emlékeznek a DAC kézilabdázói

2019. január 22. (kedd)

Háromcsapatos tornán emlékezik meg volt játékosáról, Gutenkunst Annáról, valamint Árva Csaba edzőről a Dunaújvárosi AC felnőtt női kézilabda csapata.

Szoros meccsek az Aranyban

Szoros meccsek az Aranyban

2019. január 22. (kedd)

Kiélezett, izgalmas csatákat hoztak a városi futsal bajnokság hetedik fordulójának hétfő esti mérkőzései az Arany iskola tornatermében.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2019. január 22. (kedd)

Idegenben, a kiesés elől menekülő Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára szerdán este a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Tartják előttünk az előnyüket

Tartják előttünk az előnyüket

2019. január 21. (hétfő)

Az olasz válogatott legyőzte Hollandiát, így továbbra is hibátlan mérleggel, négy pont előnnyel vezeti a női vízilabda világliga B csoportját, melyben a magyarok a második helyen állnak és már bejutottak az Európa Kupa hatos döntőjébe.

Két csapattal a döntőben!

Két csapattal a döntőben!

2019. január 21. (hétfő)

A Hild és a Pannon röplabda csapata is hibátlan teljesítményt nyújtva jutott be az Országos Diákolimpia fináléjába.

Tovább menetelnek a röplabdázók

Tovább menetelnek a röplabdázók

2019. január 21. (hétfő)

Kiütéses győzelmet aratva erősítette meg első helyét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság Közép Csoportjában.