Hangover-siker a Farsang Kupán

2018. február 12. (hétfő) 18:03 - spigott

A Hangover együttesének győzelmével ért véget a hétvégén megrendezett VII. Farsang Kupa az Arany iskola tornatermében.

Immáron hetedik alkalommal rendezték meg az Arany iskola tornatermében vasárnap a Farsang Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornát. A rendező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség tíz együttes nevezését fogadta el a viadalra, melynek első szakaszában két ötcsapatos csoportra osztották a résztvevőket, mely reggel nyolc órától körmérkőzéses rendszerben döntöttek arról, hogy ki jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Utóbbi elérése nem is volt azért olyan nehéz, ugyanis a csoportokból csak a két utolsó helyezett búcsúzott el a tovább küzdelmektől, míg a többiek számára tovább élt az esély az első hely megszerzésére.

A legjobb négy közé jutásért lejátszott találkozókon a Kan-Ászok, a Penarol, a Hangover és a BLD együttesei örülhettek a továbbjutásnak. Az elődöntőkben előbb a Hangover büntetőkkel győzött a Kan-Ászok ellen, majd a BLD győzte le a Penarolt, ám utóbbi megóvta a mérkőzést, mert ellenfele több játékost cserélt be a mérkőzésen annál, amit a versenykiírás engedélyezett. A szervezők tartották magukat a szabályhoz, s 5-0-s gólkülönbséggel a Penarolnak írták jóvá a meccset, így ők játszhattak az aranyéremért, ám a fináléban már nem jutott számukra siker, mert a Hangover magabiztos, 3-0-s győzelmet aratva szerezte meg a VII. Farsang Kupa első helyét.

Ahogy azt már a DLSZ rendezvényein megszokhattuk, a dobogós együttesek mellett az egyéni kategóriák legjobbjait is elismerték a díjátadón, így a legjobb játékosnak járó díjat Huszár Dávid (Hangover), a legjobb kapusét Danó Gábor (Kan-Ászok) vehette át, míg a gólkirálynak járó címet ezúttal a három találatig jutó Kecskés Roland (Penarol) szerezte meg.

A VII. Farsang Kupa dobogósai: 1. Hangover, 2. Penarol, 3. Kan-Ászok FC

Különdíjak

Legjobb játékos: Huszár Dávid (Hangover)
Legjobb kapus: Danó Gábor (Kan-Ászok)
Gólkirály: Kecskés Roland (Penarol, 3 gól)

A rovat további hírei: Sport

Negyedik helyet ért a győzelem!

Negyedik helyet ért a győzelem!

2018. május 23. (szerda)

Óriási csatában aratott 30-27-es győzelmet a Fehérvár KC elleni szezonzáró mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely a háromgólos sikernek köszönhetően a negyedik helyen fejezte be a K&H női kézilabda liga 2017/2018-as küzdelmeit. Részletek hamarosan!

Sima meccsek a Campusban

Sima meccsek a Campusban

2018. május 23. (szerda)

Elmaradtak az izgalmak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának kedd esti találkozóin.

Ovis sportnap a Pajtásban!

Ovis sportnap a Pajtásban!

2018. május 23. (szerda)

Hatalmas dzsembori kerekedett az Ovi Foci Kupából szerdán délelőtt a Római városrészi óvoda udvarán.

Kovács Zsófia a Világkupára készül

Kovács Zsófia a Világkupára készül

2018. május 23. (szerda)

A Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza az eszéki Világkupán mutathatja be új gerenda gyakorlatát, mely lényegesen erősebb a tavalyi kontinensviadalon előadottnál.

Két meccs a stadionban

Két meccs a stadionban

2018. május 23. (szerda)

A Dunaújvárosi Stadionban rendezik meg ma délután a Fejér Megyei Kupa 2017/18-as évadjának helyosztóit.

Taroltak a dunaújvárosi tornászok!

Taroltak a dunaújvárosi tornászok!

2018. május 22. (kedd)

A Dunaferr SE tornászai óriási különbséggel utasították maguk mögé a mezőnyt a Kiskunfélegyházán megrendezett nemzetközi Matolay Elek Emléktornán.

Hazai szezonzáró előtt a Kohász

Hazai szezonzáró előtt a Kohász

2018. május 22. (kedd)

Az Alba Fehérvár KC elleni megyei rangadóval búcsúzik a 2017/2018-as bajnokságtól szerdán este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda akadémia felnőtt együttese.