Óriási csata a felsőházban

2018. február 22. (csütörtök) 13:00 - spigott

Még három csapatnak van esélye a döntőbe jutásra a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság szerda esti mérkőzései után.

Két találkozóval folytatódott szerdán este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszása. Az Arany iskola tornatermében és az egyetemi sportcsarnokban megrendezett mérkőzéseken ezúttal a felsőház együttesei mérették meg magukat, s a játéknapot követően még kuszábbak lettek a szálak az első helyért vívott küzdelemben. Az este első összecsapásán a listavezető Steelworkers és a harmadik Dunabiztos Micro együttesei húztak szerelést, s ugyan az első felvonást követően úgy tűnt, hogy az eddig hibátlan éllovas ezúttal is győzelmet arat, a fordulást követően feltámadt a Dunabiztos, mely kétgólos hátrányból fordítva aratott 6-5-ös sikert, s pontszámban beérte tegnapi ellenfelét a táblázaton.

Kép: DO-archív

Szintén óriási csatát hozott a második Gazdagok és Szépek, illetve a negyedik Dunaferr DUE Renalpin FC együttesének összecsapása, melyen kiválóan kezdtek a dunaújvárosi futsal utánpótlást képviselő fiatalok, ám hiába vezettek már a 6. percben 3-0-ra, ellenfelük még az első felvonásban kiegyenlített, majd a térfélcserét követően az előnyt is magához ragadta, s végül 7-6-os győzelmet aratott. Ez egyben azt is jelentette, hogy a Gazdagok és Szépek gárdája is felzárkózott az éllovasok mellé, s mivel jelenleg hármas holtverseny van a tabella élén, így az utolsó forduló dönt a döntőbe jutást jelentő első két hely sorsáról.

Eredmények

Dunabiztos Micro – Steelworkers 6-5 (2-4)
Gazdagok és Szépek – Dunaferr DUE Renalpin FC 7-6 (4-4)

A felsőház állása: 1. Steelworkers 15 pont, 2. Gazdagok és Szépek 15 pont, 3. Dunabiztos Micro 15 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 10 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Siker Ablak GSV 3 pont, 7. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Yaffaszünet 16 pont, 2. Perkátai SE 12 pont, 3. B.T. Mirage 10 pont, 4. Kan-Ászok 10 pont, 5. Papa SE 7 pont, 6. Black & White 6 pont, 7. FC Fakabát 2 pont, 8. Zéró Tolerancia 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kiváló szereplés Gyöngyösön

Kiváló szereplés Gyöngyösön

2019. május 20. (hétfő)

Összesen öt érmes helyezéssel zártak a Spartan SE sportolói a Gyöngyösön megrendezett III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

2019. május 20. (hétfő)

Harminc euróba, vagyis körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésére, az értékesítés június 12-én kezdődik.

Nem hibáztak a fiatalok

Nem hibáztak a fiatalok

2019. május 20. (hétfő)

A DFVE serdülő leány vízilabdázói tizenhárom, míg az ifik huszonnyolc gólos különbséggel nyerték hétvégi mérkőzésüket a korosztályos bajnoságban.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2019. május 19. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen ért el döntetlent a harmadik helyezett SZEOL SC elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Elkezdte a felkészülést a válogatott

Elkezdte a felkészülést a válogatott

2019. május 19. (vasárnap)

Napi három edzés, majd a jövő hét második felében egy ausztrálok elleni edzőmérkőzés vár a magyar női vízilabda válogatott tagjaira Montenegróban.

Nyerő huszonegyes

Nyerő huszonegyes

2019. május 19. (vasárnap)

Kiütéses győzelemmel zárta az harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Vereséggel búcsúzott a Kohász

Vereséggel búcsúzott a Kohász

2019. május 18. (szombat)

Nyolcgólos, 32-24-es vereséget szenvedett az Érd elleni szezonzárón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este. Galériával!