Óriási csata a felsőházban

2018. február 22. (csütörtök) 13:00 - spigott

Még három csapatnak van esélye a döntőbe jutásra a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság szerda esti mérkőzései után.

Két találkozóval folytatódott szerdán este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszása. Az Arany iskola tornatermében és az egyetemi sportcsarnokban megrendezett mérkőzéseken ezúttal a felsőház együttesei mérették meg magukat, s a játéknapot követően még kuszábbak lettek a szálak az első helyért vívott küzdelemben. Az este első összecsapásán a listavezető Steelworkers és a harmadik Dunabiztos Micro együttesei húztak szerelést, s ugyan az első felvonást követően úgy tűnt, hogy az eddig hibátlan éllovas ezúttal is győzelmet arat, a fordulást követően feltámadt a Dunabiztos, mely kétgólos hátrányból fordítva aratott 6-5-ös sikert, s pontszámban beérte tegnapi ellenfelét a táblázaton.

Kép: DO-archív

Szintén óriási csatát hozott a második Gazdagok és Szépek, illetve a negyedik Dunaferr DUE Renalpin FC együttesének összecsapása, melyen kiválóan kezdtek a dunaújvárosi futsal utánpótlást képviselő fiatalok, ám hiába vezettek már a 6. percben 3-0-ra, ellenfelük még az első felvonásban kiegyenlített, majd a térfélcserét követően az előnyt is magához ragadta, s végül 7-6-os győzelmet aratott. Ez egyben azt is jelentette, hogy a Gazdagok és Szépek gárdája is felzárkózott az éllovasok mellé, s mivel jelenleg hármas holtverseny van a tabella élén, így az utolsó forduló dönt a döntőbe jutást jelentő első két hely sorsáról.

Eredmények

Dunabiztos Micro – Steelworkers 6-5 (2-4)
Gazdagok és Szépek – Dunaferr DUE Renalpin FC 7-6 (4-4)

A felsőház állása: 1. Steelworkers 15 pont, 2. Gazdagok és Szépek 15 pont, 3. Dunabiztos Micro 15 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 10 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Siker Ablak GSV 3 pont, 7. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Yaffaszünet 16 pont, 2. Perkátai SE 12 pont, 3. B.T. Mirage 10 pont, 4. Kan-Ászok 10 pont, 5. Papa SE 7 pont, 6. Black & White 6 pont, 7. FC Fakabát 2 pont, 8. Zéró Tolerancia 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem hibáztak a vízilabdázók

Nem hibáztak a vízilabdázók

2019. március 25. (hétfő)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata is kiütéses győzelmet aratott Szegeden a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Remekelt az utánpótlás

Remekelt az utánpótlás

2019. március 25. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U14-es és U15-ös labdarúgói is elhozták a bajnoki pontokat diósdi vetélytársuk otthonából.

Döntőben a röplabdázók!

Döntőben a röplabdázók!

2019. március 25. (hétfő)

Hibátlan teljesítménnyel nyerte meg csoportját a DSE Röplabda Akadémia U19 1-es csapata, így ők is ott lesznek az OIB döntőjében.

Magyar-horvát - Jó játékkal bravúros győzelem

Magyar-horvát - Jó játékkal bravúros győzelem

2019. március 24. (vasárnap)

A magyar labdarúgó-válogatott az utóbbi két év legjobb játékát nyújtva hátrányból fordított és nyert 2-1-re a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat ellen a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

A magyar női kézilabda-válogatott legyőzte Japánt

A magyar női kézilabda-válogatott legyőzte Japánt

2019. március 24. (vasárnap)

A magyar női kézilabda-válogatott 33-21-re legyőzte Japán csapatát a Siófokon rendezett vasárnapi barátságos mérkőzésen.

Hasznos tapasztalatok

Hasznos tapasztalatok

2019. március 24. (vasárnap)

Sima győzelmet aratott a horvátok elleni dunaújvárosi csapattalálkozón a magyar serdülő ökölvívó válogatott.

Közel volt a bravúr

Közel volt a bravúr

2019. március 24. (vasárnap)

Óriási csatában szenvedett egygólos vereséget magasabb osztályú ellenfelétől a DUE-RFT floorball csapata a Ligakupa "B" csoportjának utolsó mérkőzésén.