Vereség Budafokon

spigott - 2018. február 10. 17:18

Az egy osztállyal feljebb szereplő budafokiak a hajrában szerzett gólokkal győzték le 3-0-ra a Dunaújváros PASE labdarúgóit a két gárda mai edzőmeccsén.

A héten már a harmadik edzőmérkőzését játszotta ma tizenegy órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely ezúttal az NB II-es Budafok vendégeként lépett pályára. Mint azt Dobos Barna vezetőedző a mérkőzés után érdeklődésünkre elmondta, a csapat meghatározó játékosai közül Farkas Viktor, Barna Zsolt, Király Bence és Tóth Tibor sem lépett pályára az edzőmérkőzésen, ám egészen a hajráig így is sikerült kiegyenlített meccset játszani a házigazdákkal.

Helyzetek adódtak mindkét oldalon, a mieink még egy kapufáig is eljutottak Zvara Dávid révén, ám a gólszerzés ezúttal nem ment a dunaújvárosiaknak. Az utolsó tíz percben sajnos egy kicsit a védelem is megingott, így a vendéglátók sorozatban lőtt három góllal eldöntötték a meccset, melyet végül 3-0-ra meg is nyertek.

Vezetőedzőnk ezzel együtt nem volt elégedetlen, bár azt is látja, hogy miben kell javulnia együttesének a márciusi bajnoki rajtig.

Képek: DO-archív

- Négy kulcsjátékosunk nem játszott ma, próbálgattuk a különböző felállásokat is, nem mindenki a helyén szerepelt, s az utolsó tíz perc kivételével jó mérkőzést játszottunk. A legfontosabb az volt ma, hogy a csapat tagjai megkapják a meccsterhelést, mi most ebben az időszakban járunk, szóval a találkozó elérte a célját. Persze sajnálom, hogy a hajrában három gólt is kaptunk, ám azt jobban, hogy a Kaposvár elleni mérkőzéshez hasonlóan ma sem tudtunk élni az adódó lehetőségeinkkel, pedig akadt előttünk is jócskán. A lényeg azonban az, hogy a bajnoki rajtra készen legyünk, ott már nem követhetjük el a ma is látott hibákat

Budafok – Dunaújváros 3-0 (0- 0)

Dunaújváros: Vaszócsik (Bősz), Sándor, Kovács, Tóth Á., Csehi, Zvara, Dorogi, Pál, Karacs (Ferencz), Szepessy, Dobos. Vezetőedző: Dr. Dobos Barna.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.