Dunaújváros Hetilap

" A Jobbik a hatalomért és pénzért mindenre képes"

2018. március 22. (csütörtök) 19:25 - doszerk

Egy közleményben reagált Pintér Tamás jobbikos képviselő sajtótájékoztatójára a Fidesz Dunaújvárosi Szervezete.

„Az emberek ma már tudják, hogy a Jobbik és Pintér Tamás hatalomért és pénzért mindenre képes, így hazugságok terjesztésére is.

A migránsokkal kapcsolatos tények:

  1. Pintér Tamás parlamenti képviselőként nem szavazta meg, így megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást.
  2. Illegális bevándorlót, migránst a kormány nem engedett be.
  3. Pintér Tamás és a Jobbik a Soros paktumban a hatalomért és a pénzért összeborul azokkal, akik bevándorló országgá akarják tenni Magyarországot, le akarják bontani a kerítést és végre akarják hajtani a kvótát. Így Dunaújvárosban együtt menetelt a DK-val és a Momentummal, országosan összeborultak Soros emberével, Szél Bernadettel és az LMP-vel.”

A rovat további hírei: Közélet

Olcsóbban tankolhatunk

Olcsóbban tankolhatunk

2018. július 17. (kedd)

A Mol két forinttal csökkenti a 95-ös benzin és hárommal a gázolaj literenkénti árát szerdán. Ezzel a benzin ára 397, a gázolajé pedig 405 forintra mérséklődik.

Újra szúnyigirtás

Újra szúnyigirtás

2018. július 17. (kedd)

Hat megyében irtják a szúnyogokat a héten - tájékoztatta az országos gyérítési programért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.

D+ Híradó - Szurkolás, felújítás

D+ Híradó - Szurkolás, felújítás

2018. július 16. (hétfő)

Több százan szurkoltak a Városháza téren, megújult a könyvtár homlokzata, országos bajnokság volt a lőtéren - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Hinták, mászókák és homokozók

Hinták, mászókák és homokozók

2018. július 16. (hétfő)

Tizenhat játszótéren fognak új elemeket beszerelni, összesen mintegy kilenc millió forint értékben. A bizottságok erről tárgyaltak. 

Az akarat és a  boldogság hétköznapjai

Az akarat és a boldogság hétköznapjai

2018. július 16. (hétfő)

Amióta beszélgettem Ildikóval, rájöttem, hogy a boldogság az nem azt jelenti, hogy az embernek mindene megvan…Mert vannak olyanok, akik naponta, mindig újra és újra apró mozaikokból építik fel a saját boldogságukat, néha szinte a reménytelenségből

D+ Híradó - Felújítás, évzáró

D+ Híradó - Felújítás, évzáró

2018. július 15. (vasárnap)

Közel 300 milliós felújítás a Petőfiben, családbarát szülészetek pályázat, évzárót tartott a DLSZ - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában.

Korszerű, jobb, olcsóbb

Korszerű, jobb, olcsóbb

2018. július 15. (vasárnap)

Az önkormányzat szerződést kötött a Swarco Traffic Hungaria Kft-vel két közlekedési csomópont forgalomirányító berendezésének cseréjéről.