Nehéz meccs előtt a Dunaferr

2018. március 12. (hétfő) 8:00 - spigott

A harmadik hely megszerzésének szempontjából nagyon fontos találkozó vár ma este hat órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapatára a Nyírgyulaj ellen.

A Haladás elleni 6-5-ös győzelem után újra felkapaszkodott a dobogóra a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely ma este hat órától idegenben, a Nyírgyulaj vendégeként lép pályára a bajnoki alapszakasz utolsó előtti fordulójában. Takó Csaba tanítványaira azonban egyáltalán nem vár könnyű feladat a házigazdák ellen, ugyanis a vendéglátók az ötödik helyen állnak a tabellán úgy, hogy eddig lejátszott tizenhat meccsükből hetet nyertek meg, s egy döntetlen mellett nyolc alkalommal szenvedtek vereséget.

Együttesünk az idei szezonban már találkozott mai vetélytársával, s a két gárda novemberi, dunaújvárosi összecsapásán hiába vezetett kétszer is három góllal a Dunaferr, a hajrában izgulnia kellett a győzelemért is, de a 4-3-as sikernek köszönhetően végül itthon tudta tartani a három bajnoki pontot. A Nyírgyulaj együttese felemásan szerepel az utóbbi időszakban, felváltva nyeri és veszíti el mérkőzéseit, s ha csak a legutóbbi hat meccs sormintáját nézzük, akkor most győznie kellene a hazaiaknak.

Képek: DO-archív

A Dunaferr azonban mindenképpen szeretné ezt megakadályozni, ugyanis két fordulóval az alapszakasz vége előtt továbbra is óriási csatát vív a Haladással a harmadik hely megszerzéséért, s ahhoz, hogy a mieink megtartsák kétpontos előnyüket a szombathelyiekkel szemben, nem nagyon hibázhatnak a hátralévő két játéknapon. Takó Csaba vezetőedző sajnos ma este nem számíthat az öt-öt sárga lap miatt eltiltott Hosszú Ádám és Németh Péter játékára sem, ám a dunaújvárosi szakvezetés bízik abban, hogy két kitűnősége hiányában is sikerül elhozniuk a három bajnoki pontot a jó erőkből álló hazaiaktól.

A rovat további hírei: Sport

Rangadó előtt a Dunaferr

Rangadó előtt a Dunaferr

2018. december 13. (csütörtök)

A harmadik helyen álló Veszprém otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Rasmussen: folyamatosan fejlődött a csapat

Rasmussen: folyamatosan fejlődött a csapat

2018. december 13. (csütörtök)

Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint folyamatosan fejlődött a magyar női kézilabda-válogatott, ezért tudott remek mérleggel, négy győzelemmel és két vereséggel zárni a franciaországi Európa-bajnokságon.

Vidáman ünnepeltek a birkózók

Vidáman ünnepeltek a birkózók

2018. december 13. (csütörtök)

Fiatalok és veteránok, iskolavezetők és támogatók ünnepelték közösen a Dunaferr SE Birkózó Szakosztályának idei eredményeit a 2018-as karácsonyi ünnepségen.

Legyőzte Romániát, de kiesett a magyar válogatott

Legyőzte Romániát, de kiesett a magyar válogatott

2018. december 12. (szerda)

A magyar női kézilabda-válogatott 31-29-re legyőzte Románia csapatát a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének szerdai utolsó fordulójában, Nancyban, ennek ellenére nem jutott tovább csoportjából.

Tengernyi segítség

Tengernyi segítség

2018. december 12. (szerda)

A Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezetének igyekeznek segítséget nyújtani a 17. Carissa Kupa szervezői a január 4. és 6. között sorra kerülő 32 csapatos nemzetközi kispályás labdarúgó tornán.

Megvan az első győzelem

Megvan az első győzelem

2018. december 12. (szerda)

A negyedik negyedben törte meg a Marcali ellenállását a Dunaújvárosi Sárkányok NB II-es kosárlabda csapata.

Ismét az Aranyban futsaloznak

Ismét az Aranyban futsaloznak

2018. december 12. (szerda)

Újabb mérkőzésekkel folytatódik ma, illetve csütörtökön a futsal bajnokság küzdelemsorozata az Arany iskola tornatermében.