Nehéz meccs előtt a Dunaferr

2018. március 12. (hétfő) 8:00 - spigott

A harmadik hely megszerzésének szempontjából nagyon fontos találkozó vár ma este hat órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapatára a Nyírgyulaj ellen.

A Haladás elleni 6-5-ös győzelem után újra felkapaszkodott a dobogóra a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely ma este hat órától idegenben, a Nyírgyulaj vendégeként lép pályára a bajnoki alapszakasz utolsó előtti fordulójában. Takó Csaba tanítványaira azonban egyáltalán nem vár könnyű feladat a házigazdák ellen, ugyanis a vendéglátók az ötödik helyen állnak a tabellán úgy, hogy eddig lejátszott tizenhat meccsükből hetet nyertek meg, s egy döntetlen mellett nyolc alkalommal szenvedtek vereséget.

Együttesünk az idei szezonban már találkozott mai vetélytársával, s a két gárda novemberi, dunaújvárosi összecsapásán hiába vezetett kétszer is három góllal a Dunaferr, a hajrában izgulnia kellett a győzelemért is, de a 4-3-as sikernek köszönhetően végül itthon tudta tartani a három bajnoki pontot. A Nyírgyulaj együttese felemásan szerepel az utóbbi időszakban, felváltva nyeri és veszíti el mérkőzéseit, s ha csak a legutóbbi hat meccs sormintáját nézzük, akkor most győznie kellene a hazaiaknak.

Képek: DO-archív

A Dunaferr azonban mindenképpen szeretné ezt megakadályozni, ugyanis két fordulóval az alapszakasz vége előtt továbbra is óriási csatát vív a Haladással a harmadik hely megszerzéséért, s ahhoz, hogy a mieink megtartsák kétpontos előnyüket a szombathelyiekkel szemben, nem nagyon hibázhatnak a hátralévő két játéknapon. Takó Csaba vezetőedző sajnos ma este nem számíthat az öt-öt sárga lap miatt eltiltott Hosszú Ádám és Németh Péter játékára sem, ám a dunaújvárosi szakvezetés bízik abban, hogy két kitűnősége hiányában is sikerül elhozniuk a három bajnoki pontot a jó erőkből álló hazaiaktól.

A rovat további hírei: Sport

Növekvő létszám az akadémián

Növekvő létszám az akadémián

2018. szeptember 20. (csütörtök)

Egy éve jött létre, de a kiváló szervezettségnek, a céltudatos szakvezetői gárdának, a rutinos és fiatalos lendületű edzői csapatnak köszönhetően egyre népszerűbb a röplabda akadémia.

Elrajtolt az ovi foci bajnokság

Elrajtolt az ovi foci bajnokság

2018. szeptember 20. (csütörtök)

Tizennégy óvodás csapat részvételével kezdődött meg a Margaréta tagóvoda udvarán ma délelőtt az ovi foci bajnokság harmadik fordulója.

Most nem ment az utánpótlásnak

Most nem ment az utánpótlásnak

2018. szeptember 20. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán, az ifik nagy csatában szenvedtek vereséget a vendég győriektől.

Nem volt esély a Fradi ellen

Nem volt esély a Fradi ellen

2018. szeptember 19. (szerda)

A mérkőzés első szakaszában támadásban, a végén védekezésben hibázott sokat, így tizenhárom gólos, 36-23-as vereséget szenvedett a Ferencváros elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Abonyban remekeltek a birkózók

Abonyban remekeltek a birkózók

2018. szeptember 19. (szerda)

A Dunaferr SE és fiókegyesületeinek tizenegy birkózója jutott be az országos diákolimpiai döntőbe a Diák I. és Diák II-es korcsoportban.

Még szoros az élmezőny

Még szoros az élmezőny

2018. szeptember 19. (szerda)

Nem hozott túl sok izgalmat a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első három mérkőzése a sorozat negyedik fordulójában.

Vereség a Hepp Kupában

Vereség a Hepp Kupában

2018. szeptember 19. (szerda)

Harmincpontos vereséget szenvedett a MAFC Csepel ellen az erősen tartalékos Dunaújvárosi Sárkányok kosárlabda csapata a Hepp Kupában.