Botlottak az éllovasok

2018. április 4. (szerda) 12:04 - spigott

A listavezető Asztalos Gumiszervíz és a második Gyalog Galopp is meglepő vereséget szenvedett a kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának keddi fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának 14. fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap első mérkőzésén az utolsó előtti Unió Taxi és a hatodik Széchenyi Pékség mérte össze egymással erejét, s bár utóbbi jól kezdett, korán ellépett három góllal, az első félidő végére sikerült minimálisra csökkentenie hátrányát a "Taxis" alakulatnak. A térfélcserét követően újra a Széchenyi percei következtek, hiszen másodszor is meglógtak vetélytársuktól, s innen már nem volt visszaút az Unió számára, így a találkozó a Széchenyi Pékség 5-3-as sikerével ért véget.

Amennyiben volt fix egyes meccs a fordulóban, akkor az a listavezető Asztalos Gumiszervíz, valamint a sereghajtó Papa SE találkozója volt. Ehhez képest az eddig mindössze öt pontot szerző gárda alaposan meglepte ellenfelét, s szűk negyed óra alatt háromszor is bevette a favorit kapuját. A Gumiszervíz gárdája azonban felállt a kezdeti sokkból, a félidő végéig egalizált, majd a második felvonás elején a vezetést is megszerezte. A Papa SE játékosai azonban nem adták fel, másodszor is előnybe kerültek, s bár ellenfelük négy perccel a meccs vége előtt egyenlített, az utolsó szó joga az övék volt, s Felföldi Zsolt góljával kicsikarták a 6-5-ös győzelmet.

Képek: DO-archív

Ilyen előzmények után érdekesnek ígérkezett a második helyezett Gyalog Galopp és a kilencedik Irapuato mérkőzése is. Utóbbi ráadásul jól is kezdett, hiszen három perc alatt szerzett két góljával hamar vezetést szerzett, s bár a Gyalog Galopp a félidő derekán szépíteni tudott, a szünetre ellenfele vonulhatott minimális előnnyel. A térfélcsere után azonban elmaradt a kiélezett csata, mely az esélytelenebbnek vélt csapat sorozatban három gólt szerezve húzta be a meccset 5-1-re, ám győzelme ellenére sem tudott előrébb lépni a bajnoki tabellán.

Eredmények

Unió Taxi – Széchenyi Pékség 3-5 (2-3)
Asztalos Gumiszervíz – Papa SE 5-6 (3-3)
Irapuato – Gyalog Galopp 5-1 (2-1)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 28 pont, 2. Gyalog Galopp 25 pont, 3. Gazdagok és Szépek 24 pont, 4. Akrasz-Bau 22 pont, 5. Varázs Kép 20 pont, 6. Széchenyi Pékség 16 pont, 7. Black & White 14 pont, 8. B.T. Mirage 12 pont, 9. Irapuato 11 pont, 10. Papa SE 8pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fölényes siker a serdülőknél

Fölényes siker a serdülőknél

2018. október 16. (kedd)

Veretlenül, 18-0-s szettaránnyal nyerte meg a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Buzek László U17 férfi OSB alapszakaszát!

Nem hibázott az éllovas

Nem hibázott az éllovas

2018. október 16. (kedd)

A Fejó-Therm és az SZP-Asztalos együttese is könnyedén nyerte újabb mérkőzését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.