Botlottak az éllovasok

spigott - 2018. április 4. 12:04

A listavezető Asztalos Gumiszervíz és a második Gyalog Galopp is meglepő vereséget szenvedett a kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának keddi fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának 14. fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap első mérkőzésén az utolsó előtti Unió Taxi és a hatodik Széchenyi Pékség mérte össze egymással erejét, s bár utóbbi jól kezdett, korán ellépett három góllal, az első félidő végére sikerült minimálisra csökkentenie hátrányát a "Taxis" alakulatnak. A térfélcserét követően újra a Széchenyi percei következtek, hiszen másodszor is meglógtak vetélytársuktól, s innen már nem volt visszaút az Unió számára, így a találkozó a Széchenyi Pékség 5-3-as sikerével ért véget.

Amennyiben volt fix egyes meccs a fordulóban, akkor az a listavezető Asztalos Gumiszervíz, valamint a sereghajtó Papa SE találkozója volt. Ehhez képest az eddig mindössze öt pontot szerző gárda alaposan meglepte ellenfelét, s szűk negyed óra alatt háromszor is bevette a favorit kapuját. A Gumiszervíz gárdája azonban felállt a kezdeti sokkból, a félidő végéig egalizált, majd a második felvonás elején a vezetést is megszerezte. A Papa SE játékosai azonban nem adták fel, másodszor is előnybe kerültek, s bár ellenfelük négy perccel a meccs vége előtt egyenlített, az utolsó szó joga az övék volt, s Felföldi Zsolt góljával kicsikarták a 6-5-ös győzelmet.

Képek: DO-archív

Ilyen előzmények után érdekesnek ígérkezett a második helyezett Gyalog Galopp és a kilencedik Irapuato mérkőzése is. Utóbbi ráadásul jól is kezdett, hiszen három perc alatt szerzett két góljával hamar vezetést szerzett, s bár a Gyalog Galopp a félidő derekán szépíteni tudott, a szünetre ellenfele vonulhatott minimális előnnyel. A térfélcsere után azonban elmaradt a kiélezett csata, mely az esélytelenebbnek vélt csapat sorozatban három gólt szerezve húzta be a meccset 5-1-re, ám győzelme ellenére sem tudott előrébb lépni a bajnoki tabellán.

Eredmények

Unió Taxi – Széchenyi Pékség 3-5 (2-3)
Asztalos Gumiszervíz – Papa SE 5-6 (3-3)
Irapuato – Gyalog Galopp 5-1 (2-1)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 28 pont, 2. Gyalog Galopp 25 pont, 3. Gazdagok és Szépek 24 pont, 4. Akrasz-Bau 22 pont, 5. Varázs Kép 20 pont, 6. Széchenyi Pékség 16 pont, 7. Black & White 14 pont, 8. B.T. Mirage 12 pont, 9. Irapuato 11 pont, 10. Papa SE 8pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.