Döntetlen a rangadón

spigott - 2018. április 20. 12:42

Nem bírt egymással a harmadik helyen álló Dunaferr és a negyedik Dunabiztos Micro a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtöki fordulójában.

Két mérkőzéssel folytatódott, s fejeződött is be csütörtökön este a Lorántffy iskola műfüves pályáján a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 13. fordulója. A nap első találkozója igazi csemegének ígérkezett, hiszen a harmadik Dunaferr Vasas és a negyedik Dunabiztos Micro egyaránt 25-25 szerzett ponttal vágott neki a párharcnak. A fordulatos mérkőzés első félidejében a Dunabiztos számára alakult kedvezően az eredmény, ugyanis hiába szerzett vezetést igen korán a Dunaferr, Dauner Kristóf duplájával még a szünetig fordítani tudott ellenfele. A térfélcsere után azonban a Vasas percei következtek, de hiába szerzett négy perc alatt három gólt is a harmadik helyezett, a hajrában ismét erőre kapott vetélytársa, mely előbb szépített, majd a 47. percben kialakította a 4-4-es döntetlent jelentő végeredményt, aminek a második Steelworkers örülhetett leginkább.

Kép: DO-archív

Izgalmasnak ígérkezett a nyolcadik Szil-Ker Ablak és a hetedik SZP-Asztalos összecsapása is, mivel a forduló előtt mindössze kettő pont választotta el egymástól a feleket. Utóbbi azonban nem akart semmit sem a véletlenre bízni, s már az első felvonásban négyszer mattolta ellenfelét úgy, hogy cserébe csak egy gólt kapott. A térfélcserét követően igazságosan megosztoztak a csapatok a találatokon, mindkét oldalon három-három gólnak örülhettek a játékosok, s ez egyben azt is jelentette, hogy az SZP-Asztalos megtartotta előnyét, s végül 7-4-es sikerrel lépett előrébb a tabella hatodik helyére.

Eredmények

Dunaferr Vasas – Dunabiztos Micro 4-4 (1-2)
Szil-Ker Ablak – SZP-Asztalos SE 4-7 (1-4)

Az Acerbis Osztály állása a 13. forduló után: 1. Karmacsi Autó 36 pont, 2. Steelworkers 27 pont, 3. Dunaferr Vasas 26 pont, 4. Dunabiztos Micro 26 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 17 pont, 6. SZP-Asztalos SE 14 pont, 7. GBB Kft. 12 pont, 8. Szil-Ker Ablak 9 pont, 9. Siker Ablak GSV 3 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 2 pont (-2 pont).

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.