Dunaújvárosban is hódít az ételrendelés és házhozszállítás

doszerk - 2018. április 11. 7:55

Akárcsak Magyarország egyéb városaiban, úgy Dunaújvárosban is egyre divatosabb, a kényelmes ételrendelés, amely percek alatt varázsolja otthonunkba a legfinomabb éttermi fogásokat. Az étel házhoz szállításnak már elég komoly múltja van, ám a kisebb települések még csak most tudtak felzárkózni a főváros és a nagyobb, megyeszékhelyek színvonalára. Mind étel kínálatban, mind minőségben széles skálával találkozhatunk, ha ételt szeretnénk rendelni.

Legyen szó ebédről vagy vacsoráról, a netpincer.hu segítségével, csupán néhány kattintásra vagyunk a legízletesebb ételektől. Ma már ugyanis nem csak telefonon tudunk ételt házhoz rendelni, hanem az interneten keresztül is. Ha még nem döntöttük el mit szeretnénk, a beépített kereső tematizáltan sorolja fel a jobbnál jobb fogásokat, így nem kell egyetlen étteremre korlátoznunk a választékot sem. A kiszemelt ételeket a letisztult felület segítségével pillanatok alatt a kosárba helyezhetjük és akár bankkártya segítségével azonnal ki is fizethetjük. Néhányan kimondottan előnyösnek érzik ezt a funkciót, hiszen nem kell zavarodottan a borravalót számolgatniuk sem, ha megérkezik a futár.

Ezek a Top rendelt ételek Dunaújvárosban

Gondolom nem meglepő információ, hogy Dunaújváros lakói is a pizzát rendelik leggyakrabban otthonukba. A gyorsan és kedvező áron elérhető étel örök kedvenc az egész országban. A netpincér statisztikai adati szerint, minden második leadott online ételrendeléskor pizzát választanak a vásárlók. Bár nem éppen egy tipikus magyar étel, mégis népszerűsége töretlen az utóbbi években. Sikerét a számtalan ízkombinációnak, a fenséges ízének és a gyors házhoz szállításnak köszönheti. Az ételrendelések több mint felét tehát a pizza teszi ki. A legnépszerűbb ízek a sonkás, a gombás, a kukoricás, a hawaii és a magyaros variációk.

Nem csak a pizza hódít Dunaújvárosban, hanem a gyros is. A görög ételkülönlegesség az online leadott rendelések közel 15 százalékát tudhatja a magáénak, így ő állhat a top rendelt ételek dobogójának virtuális második fokára. Hasonlóan népszerű étel még a hamburger is, amit szintén rengetegen rendelnek otthonukba, ám nem csak a főételekért rajonganak a dunaújvárosiak. A dobogó harmadik fokára ugyanis a hamburger mellé, holtversenyben a levesek is felkerültek. Érdekes módon, rengeteg leveses rendelés érkezik A legkedveltebbek: a paradicsomos, a bableves és a húsleves. Érdekesség, hogy bár a magyar nép szereti a csípőset, átlagosan csak a rendelők 2%-a rendel különösen fűszeres ételt, ez alól azonban Dunaújváros kivétel, itt az átlag eléri a 4%-ot is.

Egyre bővül a házhoz szállító éttermek listája

A netpincer.hu felsorakoztatja Dunaújváros legjobb éttermeit, így már rendelhetünk olaszos ételeke a Sunset Pizzériából, a Diablo Pizzériából, a Pizza Hammból, az Édes Pizzériából, a Pizza di Casaból, az Alibiből vagy az Aranyhordó étteremből is. A magyaros ételeket kedvelők pedig választhatják a Garázs Vendéglő, a Pokol Konyhája, a Vigadó vagy a Kiskakas vendéglő menükínálatát is. A legtöbb étteremben már az ebédünket is megrendelhetjük, hiszen 11-től leadhatjuk online ételrendelésünket, amelyek akár 45 percen belül már otthonunkba érkeznek majd.

A rovat további hírei: Mozaik

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

2024. ápr. 16.

Mindenkivel előfordult már, hogy a zuhany alól kilépve hirtelen rádöbbent, hogy nincs a kéznél törölköző, mert például a mosásban van vagy kint felejtettük. (X)

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

2024. ápr. 15.

A nyárias mutatóknak lőttek, a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint holnaptól jelentős lehűlésre készülhetünk. Még a nagykabátok is előkerülhetnek reggelente!

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

2024. ápr. 15.

A forrólevegős sütők nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt pár évben. A magyar konyha nem igazán az egészséges ételeiről híres, így az életmódváltást sem igazán támogatja. Egy-két változtatással azonban sokat tehetünk egészségünkért. (X)
 

DSTV: az ovisok ruhatára

DSTV: az ovisok ruhatára

2024. ápr. 15.

Az öltözködés témájával folytatódik az óvodáskorúak mindennapjait bemutató sorozat. A DSTV összeállításában természetesen nem divattanácsokról hallhatunk, inkább a praktikus és kényelmi szempontok egyensúlya dominál. Hangkép.

A mezőgazdasági gépek és a féltengely

A mezőgazdasági gépek és a féltengely

2024. ápr. 14.

A mezőgazdaságban használt járművek és gépek hatalmas terhelésnek vannak kitéve a mindennapokban. Folyamatos, egész napos használat, amely során akár több tonnát is meg kell mozgatni a monstrumoknak. (X)

DSTV: az ebtelep öregjei

DSTV: az ebtelep öregjei

2024. ápr. 14.

Az Ebrendészeti Telep gazdátlan állatai közül is külön csoporttal foglalkozik a DSTV összeállítása. Azokkal a kutyákkal, amelyek életük utolsó éveikben válnak gazdátlanná – márpedig a rácsok mögötti idős kutyáknak nem sok esélyük van szerető gazdára találni. Hangkép.

DSTV: az Öntelt mackó története

DSTV: az Öntelt mackó története

2024. ápr. 13.

Ikonikus helyszín ikonikus szereplőjével foglalkozik a DSTV összeállítása. Somogyi József alkotása, az Öntelt mackó évtizedek óta a városkép fontos figurája – a szobor történetét Hodik Mónika történész, az Intercisa Múzeum munkatársa elevenítette fel. Hangkép.