Élesedő küzdelem a bajnoki címért

2018. április 25. (szerda) 12:47 - spigott

A bajnoki tabella első öt helyezettje egyaránt pályára lépett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának keddi fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 17. fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A másodosztályú pontvadászat újabb játéknapja komoly izgalmakat ígért, ugyanis a tabella első öt helyezettje egyaránt megmérette magát, vagyis a végső győzelem szempontjából is igen fontos mérkőzések vártak a résztvevőkre. A programot az ötödik helyezett Gyalog Galopp kezdte, mely az utolsó előtti Papa SE ellen igyekezett megtörni három meccsből álló rossz sorozatát. Petrás Gáborék azonban az első felvonásban még alaposan megszenvedtek ellenfelükkel, ám a szünetben rendezték soraikat, s az összesen öt gólt szerző Bibel Zoltán vezérletével 6-1-s győzelmet arattak.

Kép: DO-archív

A nap második találkozóján a második Akrasz-Bau a vele azonos pontszámmal álló Gazdagok és Szépek ellen mérette meg magát. Az első felvonás derekáig két-két gólt szereztek a felek, ám a pihenőre már utóbbiak vonulhattak kétfás előnnyel (2-4). A fordulást követően is nagy csatát vívtak egymással a felek, gól azonban már csak egy született, s mivel ezt a Gazdagok és Szépek gárdája szerezte, így ők váltak a listavezető Asztalos Gumiszervíz első számú kihívóivá a bajnoki aranyért folytatott küzdelemben. Az éllovas ezúttal az ötödik Varázs Kép ellen igyekezett begyűjteni a pontokat, ám az első felvonásban nagyon érett a meglepetés, mivel a félidei szünethez érve utóbbiak álltak közelebb a sikerhez (1-2). A fordulást követően viszont nagyon összekapták magukat a "gumisok", s egymás után hat gólt szerezve döntötték el a találkozót, s léptek egy újabbat a bajnoki cím megszerzése felé.

Eredmények

Papa SE – Gyalog Galopp 1-6 (1-1)
Akrasz-Bau SE – Gazdagok és Szépek 2-5 (2-4)
Asztalos Gumiszervíz – Varázs Kép 7-2 (1-2)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 34 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 28 pont, 4. Gyalog Galopp 28 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hatgólos Dunaferr-siker

Hatgólos Dunaferr-siker

2019. január 18. (péntek)

A kiváló első játékrészt produkáló Dunaferr megérdemelten győzte le a futsal NB I tizenhetedik fordulójában a Szigetszentmiklós együttesét.

Vereség a fővárosban

Vereség a fővárosban

2019. január 18. (péntek)

Indulatoktól sem mentes mérkőzésen szenvedett 5-2-es vereséget az Újpest otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Kiütéses siker a fővárosban

Kiütéses siker a fővárosban

2019. január 18. (péntek)

Rendkívül fölényes, 25-4-es győzelmet aratott a Budapesti Honvéd elleni fővárosi bajnokin a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Nagy csata az első helyért

Nagy csata az első helyért

2019. január 18. (péntek)

A Dunabiztos Micro és a GBB Zrt. is hibátlan teljesítménnyel áll a városi futsal bajnokság A-csoportjának élén.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2019. január 18. (péntek)

Esélyesként várja a hetedik helyezett Szigetszentmiklós elleni hazai mérkőzést ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Bravúr kell a győzelemhez

Bravúr kell a győzelemhez

2019. január 18. (péntek)

Az Újpest vendégeként folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. január 17. (csütörtök)

Fegyelmezetlenül, sok hibával játszva kapott nagy pofont hazai pályán megyei riválisától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.