Élesedő küzdelem a bajnoki címért

2018. április 25. (szerda) 12:47 - spigott

A bajnoki tabella első öt helyezettje egyaránt pályára lépett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának keddi fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 17. fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A másodosztályú pontvadászat újabb játéknapja komoly izgalmakat ígért, ugyanis a tabella első öt helyezettje egyaránt megmérette magát, vagyis a végső győzelem szempontjából is igen fontos mérkőzések vártak a résztvevőkre. A programot az ötödik helyezett Gyalog Galopp kezdte, mely az utolsó előtti Papa SE ellen igyekezett megtörni három meccsből álló rossz sorozatát. Petrás Gáborék azonban az első felvonásban még alaposan megszenvedtek ellenfelükkel, ám a szünetben rendezték soraikat, s az összesen öt gólt szerző Bibel Zoltán vezérletével 6-1-s győzelmet arattak.

Kép: DO-archív

A nap második találkozóján a második Akrasz-Bau a vele azonos pontszámmal álló Gazdagok és Szépek ellen mérette meg magát. Az első felvonás derekáig két-két gólt szereztek a felek, ám a pihenőre már utóbbiak vonulhattak kétfás előnnyel (2-4). A fordulást követően is nagy csatát vívtak egymással a felek, gól azonban már csak egy született, s mivel ezt a Gazdagok és Szépek gárdája szerezte, így ők váltak a listavezető Asztalos Gumiszervíz első számú kihívóivá a bajnoki aranyért folytatott küzdelemben. Az éllovas ezúttal az ötödik Varázs Kép ellen igyekezett begyűjteni a pontokat, ám az első felvonásban nagyon érett a meglepetés, mivel a félidei szünethez érve utóbbiak álltak közelebb a sikerhez (1-2). A fordulást követően viszont nagyon összekapták magukat a "gumisok", s egymás után hat gólt szerezve döntötték el a találkozót, s léptek egy újabbat a bajnoki cím megszerzése felé.

Eredmények

Papa SE – Gyalog Galopp 1-6 (1-1)
Akrasz-Bau SE – Gazdagok és Szépek 2-5 (2-4)
Asztalos Gumiszervíz – Varázs Kép 7-2 (1-2)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 34 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 28 pont, 4. Gyalog Galopp 28 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Végleges a válogatott keret!

Végleges a válogatott keret!

2018. május 26. (szombat)

Georges Leekens szövetségi kapitány pénteken kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott szűk keretét a június 6-án és 9-én sorra kerülő barátságos mérkőzésekre.

Lelépett a DAB edzője

Lelépett a DAB edzője

2018. május 26. (szombat)

Élő szerződése ellenére elhagyta a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát Jason Morgan, a gárda kanadai szakvezetője.

Elődöntőben az akadémisták

Elődöntőben az akadémisták

2018. május 26. (szombat)

A röplabda Országos Serdülő Bajnokság fináléjának első játéknapján a DSE Röplabda Akadémia csapata kiváló játékkal jutott a sorozat elődöntőbe.

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

2018. május 25. (péntek)

Nem adott esélyt a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalosainak a házigazda MVFC Berettyóújfalu a két gárda ma esti összecsapásán.

Egygólos vereség Pakson

Egygólos vereség Pakson

2018. május 25. (péntek)

Vlasics Dániel kilencedik percben szerzett góljával győzött a Paks a Dunaújváros PASE labdarúgói ellen, így még a negyedik hely is veszélyben lehet a mieink számára.

Felemás nap a Világkupán

Felemás nap a Világkupán

2018. május 25. (péntek)

Talajon igen, gerendán azonban nem lesz ott a tornászok eszéki Világkupa döntőjében a Dunaferr SE kiválósága, Kovács Zsófia.

Az érem már biztos

Az érem már biztos

2018. május 25. (péntek)

Magabiztosan, technikai KO-val nyerte újabb mérkőzését a bulgáriai Serdülő Európa-bajnokságon Horváth Máté, a Dunai ökölvívó SE tehetséges versenyzője.