Élesedő küzdelem a bajnoki címért

2018. április 25. (szerda) 12:47 - spigott

A bajnoki tabella első öt helyezettje egyaránt pályára lépett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának keddi fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 17. fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A másodosztályú pontvadászat újabb játéknapja komoly izgalmakat ígért, ugyanis a tabella első öt helyezettje egyaránt megmérette magát, vagyis a végső győzelem szempontjából is igen fontos mérkőzések vártak a résztvevőkre. A programot az ötödik helyezett Gyalog Galopp kezdte, mely az utolsó előtti Papa SE ellen igyekezett megtörni három meccsből álló rossz sorozatát. Petrás Gáborék azonban az első felvonásban még alaposan megszenvedtek ellenfelükkel, ám a szünetben rendezték soraikat, s az összesen öt gólt szerző Bibel Zoltán vezérletével 6-1-s győzelmet arattak.

Kép: DO-archív

A nap második találkozóján a második Akrasz-Bau a vele azonos pontszámmal álló Gazdagok és Szépek ellen mérette meg magát. Az első felvonás derekáig két-két gólt szereztek a felek, ám a pihenőre már utóbbiak vonulhattak kétfás előnnyel (2-4). A fordulást követően is nagy csatát vívtak egymással a felek, gól azonban már csak egy született, s mivel ezt a Gazdagok és Szépek gárdája szerezte, így ők váltak a listavezető Asztalos Gumiszervíz első számú kihívóivá a bajnoki aranyért folytatott küzdelemben. Az éllovas ezúttal az ötödik Varázs Kép ellen igyekezett begyűjteni a pontokat, ám az első felvonásban nagyon érett a meglepetés, mivel a félidei szünethez érve utóbbiak álltak közelebb a sikerhez (1-2). A fordulást követően viszont nagyon összekapták magukat a "gumisok", s egymás után hat gólt szerezve döntötték el a találkozót, s léptek egy újabbat a bajnoki cím megszerzése felé.

Eredmények

Papa SE – Gyalog Galopp 1-6 (1-1)
Akrasz-Bau SE – Gazdagok és Szépek 2-5 (2-4)
Asztalos Gumiszervíz – Varázs Kép 7-2 (1-2)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 34 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 28 pont, 4. Gyalog Galopp 28 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Viborgi győzelem a Kohász Kupán

Viborgi győzelem a Kohász Kupán

2018. augusztus 17. (péntek)

Támadásban sokat hibázva ért el 26-26-os döntetlent a Budaörs elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Ezer pedagógus röplabdás képzésére készülnek

Ezer pedagógus röplabdás képzésére készülnek

2018. augusztus 17. (péntek)

Megkezdték annak a tizenkét szakembernek képzését, akik akkreditált pedagógus továbbképzést fognak tartani országszerte röplabdából.

"Visszavágó" a Kecskemét ellen

"Visszavágó" a Kecskemét ellen

2018. augusztus 17. (péntek)

A Kecskemét elleni hazai fellépéssel folytatja felkészülési mérkőzéseinek sorozatát ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC csapata.

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

2018. augusztus 16. (csütörtök)

A világbajnok Franciaország vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáját, melyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.

A Rákosmente következik

A Rákosmente következik

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Sorozatban harmadik győzelmére készül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának hétvégi fordulójában.

Kovács Zsófia ismét munkába állt

Kovács Zsófia ismét munkába állt

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Műtétje, s egy hosszabb kihagyás után áll ismét a szerekhez Kovács Zsófia, a Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza.

Viborgi siker a nyitómeccsen

Viborgi siker a nyitómeccsen

2018. augusztus 15. (szerda)

Támadásban rengeteg hibát vétett, így kétgólos, 22-20-as vereséget szenvedett a dán Viborgtól a DKKA női kézilabda csapata a Kohász Kupa első napján.