Élesedő küzdelem a bajnoki címért

2018. április 25. (szerda) 12:47 - spigott

A bajnoki tabella első öt helyezettje egyaránt pályára lépett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának keddi fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 17. fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A másodosztályú pontvadászat újabb játéknapja komoly izgalmakat ígért, ugyanis a tabella első öt helyezettje egyaránt megmérette magát, vagyis a végső győzelem szempontjából is igen fontos mérkőzések vártak a résztvevőkre. A programot az ötödik helyezett Gyalog Galopp kezdte, mely az utolsó előtti Papa SE ellen igyekezett megtörni három meccsből álló rossz sorozatát. Petrás Gáborék azonban az első felvonásban még alaposan megszenvedtek ellenfelükkel, ám a szünetben rendezték soraikat, s az összesen öt gólt szerző Bibel Zoltán vezérletével 6-1-s győzelmet arattak.

Kép: DO-archív

A nap második találkozóján a második Akrasz-Bau a vele azonos pontszámmal álló Gazdagok és Szépek ellen mérette meg magát. Az első felvonás derekáig két-két gólt szereztek a felek, ám a pihenőre már utóbbiak vonulhattak kétfás előnnyel (2-4). A fordulást követően is nagy csatát vívtak egymással a felek, gól azonban már csak egy született, s mivel ezt a Gazdagok és Szépek gárdája szerezte, így ők váltak a listavezető Asztalos Gumiszervíz első számú kihívóivá a bajnoki aranyért folytatott küzdelemben. Az éllovas ezúttal az ötödik Varázs Kép ellen igyekezett begyűjteni a pontokat, ám az első felvonásban nagyon érett a meglepetés, mivel a félidei szünethez érve utóbbiak álltak közelebb a sikerhez (1-2). A fordulást követően viszont nagyon összekapták magukat a "gumisok", s egymás után hat gólt szerezve döntötték el a találkozót, s léptek egy újabbat a bajnoki cím megszerzése felé.

Eredmények

Papa SE – Gyalog Galopp 1-6 (1-1)
Akrasz-Bau SE – Gazdagok és Szépek 2-5 (2-4)
Asztalos Gumiszervíz – Varázs Kép 7-2 (1-2)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 34 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 28 pont, 4. Gyalog Galopp 28 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Egy ide, egy oda

Egy ide, egy oda

2018. október 14. (vasárnap)

A DFVE serdülő vízilabdázói vereséget szenvedtek, az ifik viszont simán nyerték a BVSC elleni korosztályos bajnoki találkozót.

Rangadó előtt a DPASE

Rangadó előtt a DPASE

2018. október 14. (vasárnap)

Hazai pályán törné meg a listavezető Szentlőrinc SE jó sorozatát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.