Felemás hétvége

2018. április 16. (hétfő) 18:09 - spigott

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata simán nyert, az U14-esek és az U15-ösök viszont kikaptak a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.

A Dunaújváros PASE utánpótlás csapatai közül hárman is pályára léptek a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában. Eredetileg négyen mérették volna meg magukat, ám az U19-esek Taksony elleni mérkőzését elhalasztották, így az U17-esek mellett az U15-ös és az U14-es gárdára várt szombaton újabb feladat.
A dunaújvárosiak U17-es együttese a hatodik helyezett Taksony gárdáját látta vendégül a harmadosztályú bajnokságban, s mivel a mieink két hellyel és tíz ponttal álltak vetélytársuk előtt a tabellán, így hazai pályán kötelező volt számukra a győzelem. Lőrincz Emil tanítványai ennek megfelelő elszántsággal vetették is magukat a küzdelembe, fél óra elteltével már 3-0-ra vezettek, s végül könnyed, 4-0-s győzelemmel erősítették meg negyedik helyüket a tabellán, s bár hátrányuk nyolc pont az éllovas Főnix-Gold FC mögött, még mindig két meccsel kevesebbet játszottak a listavezetőnél.

Kép: DO-archív

U15-ös együttesünk a második helyezett Viadukt SE vendégeként lépett pályára, ám ezúttal nem jutott túl sok sikerélmény Éliás Zsolt csapatának, ugyanis a házigazdák 2-1-es első félidőt követően 6-1-re nyertek fiataljaink ellen, akik vereségük ellenére maradtak a másodosztályú bajnokság negyedik helyén. Az U14-esek szintén Biatorbágyon mérették meg magukat, s szenvedtek 2-0-s vereséget úgy, hogy ellenfelük az első és a második felvonásban is egy-egy gólt szerezve kaparintotta meg a három pontot. A DPASE U14-es együttese tizenhét lejátszott találkozót követően a negyedik helyen áll tizenhárom csapatos mezőnyben.

Eredmények, gólszerzők

U17
DPASE – Taksony SE 4-0
(3-0)
Gólszerzőink: Al-Sheraji Mohamed 2, Kovács Barnabás 1, Lencsés Dénes József 1

U15
Viadukt SE – DPASE 6-1
(2-1)
Gólszerzőnk: Gráczer Máté 1

U14
Viadukt SE – DPASE 2-0
(1-0)

A rovat további hírei: Sport

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. január 17. (csütörtök)

Fegyelmezetlenül, sok hibával játszva kapott nagy pofont hazai pályán megyei riválisától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Elmaradtak az izgalmak az Aranyban

Elmaradtak az izgalmak az Aranyban

2019. január 17. (csütörtök)

A Labdaérzék-Gourmand tizenhárom, a Tízpróbások tizenkét gólt szerezve győzték le ellenfelüket a városi futsal bajnokság szerda esti fordulójában.

Megyei rangadó a hatodik helyért

Megyei rangadó a hatodik helyért

2019. január 17. (csütörtök)

A Fehérvári Titánok elleni hazai mérkőzéssel folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Magabiztos előny a kupában

Magabiztos előny a kupában

2019. január 16. (szerda)

Óriásit lépett a továbbjutás felé a Magyar Kupában a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely a negyeddöntő első meccsén 7-2-es sikert aratott Csömörön.

Elkészült a középszakasz programja

Elkészült a középszakasz programja

2019. január 16. (szerda)

Két legerősebb ellenfelével kezdi meg az Erste Liga középszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A Dunaferr célja a továbbjutás

A Dunaferr célja a továbbjutás

2019. január 16. (szerda)

Idegenben, Csömörön lép pályára ma este fél nyolctól a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Könnyed magyar siker Franciaországban

Könnyed magyar siker Franciaországban

2019. január 15. (kedd)

A magyar női vízilabda-válogatott 12-5-re nyert a francia csapat vendégeként kedden a világliga B csoportjának negyedik fordulójában.