Felemás hétvége

2018. április 16. (hétfő) 18:09 - spigott

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata simán nyert, az U14-esek és az U15-ösök viszont kikaptak a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.

A Dunaújváros PASE utánpótlás csapatai közül hárman is pályára léptek a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában. Eredetileg négyen mérették volna meg magukat, ám az U19-esek Taksony elleni mérkőzését elhalasztották, így az U17-esek mellett az U15-ös és az U14-es gárdára várt szombaton újabb feladat.
A dunaújvárosiak U17-es együttese a hatodik helyezett Taksony gárdáját látta vendégül a harmadosztályú bajnokságban, s mivel a mieink két hellyel és tíz ponttal álltak vetélytársuk előtt a tabellán, így hazai pályán kötelező volt számukra a győzelem. Lőrincz Emil tanítványai ennek megfelelő elszántsággal vetették is magukat a küzdelembe, fél óra elteltével már 3-0-ra vezettek, s végül könnyed, 4-0-s győzelemmel erősítették meg negyedik helyüket a tabellán, s bár hátrányuk nyolc pont az éllovas Főnix-Gold FC mögött, még mindig két meccsel kevesebbet játszottak a listavezetőnél.

Kép: DO-archív

U15-ös együttesünk a második helyezett Viadukt SE vendégeként lépett pályára, ám ezúttal nem jutott túl sok sikerélmény Éliás Zsolt csapatának, ugyanis a házigazdák 2-1-es első félidőt követően 6-1-re nyertek fiataljaink ellen, akik vereségük ellenére maradtak a másodosztályú bajnokság negyedik helyén. Az U14-esek szintén Biatorbágyon mérették meg magukat, s szenvedtek 2-0-s vereséget úgy, hogy ellenfelük az első és a második felvonásban is egy-egy gólt szerezve kaparintotta meg a három pontot. A DPASE U14-es együttese tizenhét lejátszott találkozót követően a negyedik helyen áll tizenhárom csapatos mezőnyben.

Eredmények, gólszerzők

U17
DPASE – Taksony SE 4-0
(3-0)
Gólszerzőink: Al-Sheraji Mohamed 2, Kovács Barnabás 1, Lencsés Dénes József 1

U15
Viadukt SE – DPASE 6-1
(2-1)
Gólszerzőnk: Gráczer Máté 1

U14
Viadukt SE – DPASE 2-0
(1-0)

A rovat további hírei: Sport

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2018. október 18. (csütörtök)

A tizedik helyezett Vienna Capitals II. együttesét látják vendégül a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Liga pénteki fordulójában.

Hazai éremeső a diákolimpián

Hazai éremeső a diákolimpián

2018. október 18. (csütörtök)

Tizenegy érmes helyezésnek örülhettek a Dunaferr SE és a Gurics György BDSE birkózói a Mezőfalván megrendezett területi szabadfogású diákolimpián.

Könnyed győzelmek az utánpótlásnál

Könnyed győzelmek az utánpótlásnál

2018. október 18. (csütörtök)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabdázói is magabiztos sikereknek örülhettek az OSC otthonában lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzéseken.

Újabb ifi-siker a felnőtteknél

Újabb ifi-siker a felnőtteknél

2018. október 17. (szerda)

Remek teljesítményt nyújtva győzte le a Mohács együttesét a DKKA U19-es csapata az NB I/B-s felnőtt bajnokság legutóbbi fordulójában.

Újabb olimpiai bajnokkal erősített a Dunaferr

Újabb olimpiai bajnokkal erősített a Dunaferr

2018. október 17. (szerda)

Vajda Attila után a szintén olimpiai aranyérmes Vereckei Ákos is a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának edzői stábját erősíti a jövőben.

Négy meccsen két pont

Négy meccsen két pont

2018. október 17. (szerda)

A serdülők között két döntetlen, az Erima Bajnokságban két vereség volt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U14-es csapatának mérlege.

Változás az élmezőnyben

Változás az élmezőnyben

2018. október 17. (szerda)

Nagy csatákat hoztak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának rangadói a sorozat nyolcadik fordulójában.