Fokozódó izgalmak a Campusban

2018. április 21. (szombat) 13:08 - spigott

Korán hátrányba került, de végül simán nyert az Akrasz-Bau, mely továbbra is versenyben maradt a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első helyéért.

Két találkozóval zárták a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 16. fordulóját pénteken este a sorozatban résztvevő együttesek. Az este első összecsapása nem ígért túl sok izgalmat, ugyanis az ötödik Varázs Kép az utolsó előtti Papa EE ellen mérette meg magát. A vezetést azonban utóbbiak szerezték meg, s még a félidő végén is úgy tűnt, hogy van esély a meglepetésre, ám a térfélcsere után sorozatban öt gólt szereztek Zemankó Zoltánék, s könnyed, 6-1-es győzelemmel vették át a negyedik helyezést a Gyalog Galopp csapatától.

Kép: DO-archív

Az este és a forduló utolsó találkozóján a hatodik Széchenyi Pékség igyekezett megnehezíteni a végső győzelemre is esélyes Akrasz-Bau dolgát, s már rögtön a kezdés után, az első percben meg is szerezte a vezetést. A tabella harmadik helyén álló vetélytársa azonban összekapta magát, még az első felvonásban fordítani tudott, majd a fordulást követően további három gólt szerzett úgy, hogy cserébe egyet sem kapott, s végül 5-1-es sikerrel lépett fel a tabella második helyére úgy, hogy hátránya mindössze három pont az éllovas Asztalos Gumiszervíz mögött.

Eredmények

Varázs Kép – Papa SE 6-1 (1-1)
Széchenyi Pékség – Akrasz-Bau SE 1-5 (1-2)

A Campus Osztály állása a 16. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 31 pont, 2. Akrasz-Bau SE 28 pont, 3. Gazdagok és Szépek 28 pont, 4. Varász Kép 26 pont, 5. Gyalog Galopp 25 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Egy ide, egy oda

Egy ide, egy oda

2018. október 14. (vasárnap)

A DFVE serdülő vízilabdázói vereséget szenvedtek, az ifik viszont simán nyerték a BVSC elleni korosztályos bajnoki találkozót.

Rangadó előtt a DPASE

Rangadó előtt a DPASE

2018. október 14. (vasárnap)

Hazai pályán törné meg a listavezető Szentlőrinc SE jó sorozatát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.