Fokozódó izgalmak a Campusban

2018. április 21. (szombat) 13:08 - spigott

Korán hátrányba került, de végül simán nyert az Akrasz-Bau, mely továbbra is versenyben maradt a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első helyéért.

Két találkozóval zárták a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 16. fordulóját pénteken este a sorozatban résztvevő együttesek. Az este első összecsapása nem ígért túl sok izgalmat, ugyanis az ötödik Varázs Kép az utolsó előtti Papa EE ellen mérette meg magát. A vezetést azonban utóbbiak szerezték meg, s még a félidő végén is úgy tűnt, hogy van esély a meglepetésre, ám a térfélcsere után sorozatban öt gólt szereztek Zemankó Zoltánék, s könnyed, 6-1-es győzelemmel vették át a negyedik helyezést a Gyalog Galopp csapatától.

Kép: DO-archív

Az este és a forduló utolsó találkozóján a hatodik Széchenyi Pékség igyekezett megnehezíteni a végső győzelemre is esélyes Akrasz-Bau dolgát, s már rögtön a kezdés után, az első percben meg is szerezte a vezetést. A tabella harmadik helyén álló vetélytársa azonban összekapta magát, még az első felvonásban fordítani tudott, majd a fordulást követően további három gólt szerzett úgy, hogy cserébe egyet sem kapott, s végül 5-1-es sikerrel lépett fel a tabella második helyére úgy, hogy hátránya mindössze három pont az éllovas Asztalos Gumiszervíz mögött.

Eredmények

Varázs Kép – Papa SE 6-1 (1-1)
Széchenyi Pékség – Akrasz-Bau SE 1-5 (1-2)

A Campus Osztály állása a 16. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 31 pont, 2. Akrasz-Bau SE 28 pont, 3. Gazdagok és Szépek 28 pont, 4. Varász Kép 26 pont, 5. Gyalog Galopp 25 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Végleges a válogatott keret!

Végleges a válogatott keret!

2018. május 26. (szombat)

Georges Leekens szövetségi kapitány pénteken kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott szűk keretét a június 6-án és 9-én sorra kerülő barátságos mérkőzésekre.

Lelépett a DAB edzője

Lelépett a DAB edzője

2018. május 26. (szombat)

Élő szerződése ellenére elhagyta a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát Jason Morgan, a gárda kanadai szakvezetője.

Elődöntőben az akadémisták

Elődöntőben az akadémisták

2018. május 26. (szombat)

A röplabda Országos Serdülő Bajnokság fináléjának első játéknapján a DSE Röplabda Akadémia csapata kiváló játékkal jutott a sorozat elődöntőbe.

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

2018. május 25. (péntek)

Nem adott esélyt a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalosainak a házigazda MVFC Berettyóújfalu a két gárda ma esti összecsapásán.

Egygólos vereség Pakson

Egygólos vereség Pakson

2018. május 25. (péntek)

Vlasics Dániel kilencedik percben szerzett góljával győzött a Paks a Dunaújváros PASE labdarúgói ellen, így még a negyedik hely is veszélyben lehet a mieink számára.

Felemás nap a Világkupán

Felemás nap a Világkupán

2018. május 25. (péntek)

Talajon igen, gerendán azonban nem lesz ott a tornászok eszéki Világkupa döntőjében a Dunaferr SE kiválósága, Kovács Zsófia.

Az érem már biztos

Az érem már biztos

2018. május 25. (péntek)

Magabiztosan, technikai KO-val nyerte újabb mérkőzését a bulgáriai Serdülő Európa-bajnokságon Horváth Máté, a Dunai ökölvívó SE tehetséges versenyzője.