Fokozódó izgalmak a Campusban

2018. április 21. (szombat) 13:08 - spigott

Korán hátrányba került, de végül simán nyert az Akrasz-Bau, mely továbbra is versenyben maradt a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első helyéért.

Két találkozóval zárták a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 16. fordulóját pénteken este a sorozatban résztvevő együttesek. Az este első összecsapása nem ígért túl sok izgalmat, ugyanis az ötödik Varázs Kép az utolsó előtti Papa EE ellen mérette meg magát. A vezetést azonban utóbbiak szerezték meg, s még a félidő végén is úgy tűnt, hogy van esély a meglepetésre, ám a térfélcsere után sorozatban öt gólt szereztek Zemankó Zoltánék, s könnyed, 6-1-es győzelemmel vették át a negyedik helyezést a Gyalog Galopp csapatától.

Kép: DO-archív

Az este és a forduló utolsó találkozóján a hatodik Széchenyi Pékség igyekezett megnehezíteni a végső győzelemre is esélyes Akrasz-Bau dolgát, s már rögtön a kezdés után, az első percben meg is szerezte a vezetést. A tabella harmadik helyén álló vetélytársa azonban összekapta magát, még az első felvonásban fordítani tudott, majd a fordulást követően további három gólt szerzett úgy, hogy cserébe egyet sem kapott, s végül 5-1-es sikerrel lépett fel a tabella második helyére úgy, hogy hátránya mindössze három pont az éllovas Asztalos Gumiszervíz mögött.

Eredmények

Varázs Kép – Papa SE 6-1 (1-1)
Széchenyi Pékség – Akrasz-Bau SE 1-5 (1-2)

A Campus Osztály állása a 16. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 31 pont, 2. Akrasz-Bau SE 28 pont, 3. Gazdagok és Szépek 28 pont, 4. Varász Kép 26 pont, 5. Gyalog Galopp 25 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hatgólos Dunaferr-siker

Hatgólos Dunaferr-siker

2019. január 18. (péntek)

A kiváló első játékrészt produkáló Dunaferr megérdemelten győzte le a futsal NB I tizenhetedik fordulójában a Szigetszentmiklós együttesét.

Vereség a fővárosban

Vereség a fővárosban

2019. január 18. (péntek)

Indulatoktól sem mentes mérkőzésen szenvedett 5-2-es vereséget az Újpest otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Kiütéses siker a fővárosban

Kiütéses siker a fővárosban

2019. január 18. (péntek)

Rendkívül fölényes, 25-4-es győzelmet aratott a Budapesti Honvéd elleni fővárosi bajnokin a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Nagy csata az első helyért

Nagy csata az első helyért

2019. január 18. (péntek)

A Dunabiztos Micro és a GBB Zrt. is hibátlan teljesítménnyel áll a városi futsal bajnokság A-csoportjának élén.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2019. január 18. (péntek)

Esélyesként várja a hetedik helyezett Szigetszentmiklós elleni hazai mérkőzést ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Bravúr kell a győzelemhez

Bravúr kell a győzelemhez

2019. január 18. (péntek)

Az Újpest vendégeként folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. január 17. (csütörtök)

Fegyelmezetlenül, sok hibával játszva kapott nagy pofont hazai pályán megyei riválisától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.