Hibátlan Karmacsi

spigott - 2018. április 24. 13:00

Sorozatban aratott tizenharmadik győzelme után már csak egy hajszál  választja el az aranyéremtől a Karmacsi Autó együttesét a városi kispályás focibajnokság Acerbis Osztályában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 14. fordulója. Az este első találkozóján a listavezető Karmacsi Autó FC gárdája léphetett egy újabbat a bajnoki cím megnyerése felé, ám ehhez le kellett győznie a nyolcadik Szil-Ker Ablak csapatát. Az idei szezonban még hibátlan éllovas számára ez nem is okozott nehéz feladatot, az első félidőben három, a másodikban öt gólt szerzett úgy, hogy egyet sem kapott, s tizenhárom mérkőzés után tizenkét pontos előnnyel vezeti a tabellát úgy, hogy a második Steelworkersnek már csak matematikai esélye van az előzésre.

A forduló második mérkőzésén a sereghajtó Kemi-Ker Kft. igyekezett megnehezíteni az ötödik Fejó-Therm helyzetét, ám túl sok sikerélmény ezúttal nem jutott a csapatnak. A Kemi-Ker csere nélkül eggyel kevesebb játékossal állt ki a találkozóra, s ezt maximálisan kihasználta ellenfele, mely az első félidőben kilenc, a másodikban hét gólt szerezve gyűjtötte be a pontokat, míg a sereghajtót maximum az vigasztalhatta, hogy így is képes volt legalább egyszer betalálni vetélytársa kapujába (1-16).

Képek: DO-archív

Az este zárómeccsén a hatodik GBB Kft., valamint a kilencedik Siker Ablak GSV együttesei mérték össze egymással erejüket, ám a nagy csata itt is elmaradt. A GBB ugyanis már az első félidőt követően 3-1-re vezetett, majd a második felvonásban már 6-1-re meglépett vetélytársától. Ugyan az "ablakosok" igyekeztek mindent elkövetni a felzárkózásért, s a záró tíz percben háromszor is mattolták vetélytársukat, ez már csak a szépítéshez volt elég, a pontszerzéshez nem (6-4)

Eredmények

Szil-Ker Ablak – Karmacsi Autó FC
Kemi-Ker Kft. – Fejó Therm Kft. 1-16 (0-9)
GBB Kft. – Siker Ablak GSV 6-4 (3-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 39 pont, 2. Steelworkers 27 pont, 3. Dunaferr Vasas 26 pont, 4. Dunabiztos Micro 26 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 20 pont, 6. GBB Kft. 15 pont, 7. SZP-Asztalos SE 14 pont, 8. Szil-Ker Ablak 9 pont, 9. Siker Ablak GSV 3 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 2 pont (-2 pont).

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.