Már a döntőre várnak a futsalosok

spigott - 2018. április 2. 8:05

Ezúttal a Dunaújvárosi Egyetem Sportcsarnokában rendezik meg a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság idei kiírásának fináléját.

Tizenhat együttes részvételével kezdődött meg az elmúlt év novemberében a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság küzdelemsorozata, melyben egészen idén márciusig kellett eldöntenie a csapatoknak azt, hogy ki vehet részt a sorozat fináléjában. Az egyfordulós alapszakasz, majd a felsőházi rájátszás is óriási izgalmakat hozott, s egészen az utolsó fordulóig lehetetlen volt még megjósolni is, hogy melyik két gárda jut be a döntőbe. Hiába vezetett egészen a véghajráig a jó erőkből álló Steelworkers gárdája, az Acélmunkások utolsó két mérkőzésüket elveszítették, így némi meglepetésre a Gazdagok és Szépek, valamint a Dunabiztos Micro együttesei is előzni tudtak, s a március 1-jei utolsó fordulót követően eldőlt, hogy ez a két gárda küzdhet meg a bajnoki címért.

Kép: DO-archív

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság döntőjét a Dunaferr DUE Renalpin FC NB I-es futsal csapatának egyik hazai mérkőzése előtt rendezték meg a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, ám a szervező DLSZ szakított a hagyományokkal, s a városi bajnokság fináléjának ezúttal a Dunaújvárosi Egyetem sportcsarnoka ad majd otthont április 4-én este kilenc órától. A találkozó megtekintése természetesen ingyenes, s a bajnokság szervezői természetesen sok szeretettel várják a sportág helyi kedvelőit is. A két gárda idén egy alkalommal találkozott egymással, s az alapszakaszban lejátszott összecsapáson az öt gólt szerző Kovács Roland remek teljesítményének is köszönhetően a Gazdagok és Szépek együttese örülhetett a 6-4-es győzelemnek, vagyis az előjelek alapján egy komoly izgalmakat ígérő, jó meccs dönthet a bajnoki aranyéremről.

A rovat további hírei: Sport

A Tolna-Mözs sem jelentett akadályt

A Tolna-Mözs sem jelentett akadályt

2024. szep. 28.

Nagyon sima győzelemmel tartotta itthon a három pontot a Tolna-Mözs elleni pénteki bajnokin a Dunaújváros futsal együttese.

Remek hajrá, szép siker a címvédő ellen

Remek hajrá, szép siker a címvédő ellen

2024. szep. 28.

Dunaújvárosban szakadt meg a brassói hokisok jó sorozata az Erste Liga péntek esti fordulójában.

DSTV: tornával emlékeztek

DSTV: tornával emlékeztek

2024. szep. 27.

Immáron negyedik alkalommal rendezte meg a DKSE torna szakosztálya a Pap Zoltán Emlékversenyt, melynek a legendás edzőről elnevezett Pap Zoltán Tornacsarnok adott otthont szeptember 21-én szombaton. Hangkép.

Újra hazai pályán a futsalosok

Újra hazai pályán a futsalosok

2024. szep. 27.

A Tolna-Mözs elleni hazai összecsapáson őrizné meg hibátlan mérlegét az NB II Nyugati csoportjában a Dunaújváros Futsal együttese ma este hét órától.

A címvédő érkezik

A címvédő érkezik

2024. szep. 27.

Az éllovas Brassó elleni hazai összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

2024. szep. 26.

A címvédő Karmacsi mellett már csak az SZP-Asztalos együttese hibátlan a városi kispályás labdarúgók ST Solar csoportjában.

Újra fociztak az ovisok (galériával)

Újra fociztak az ovisok (galériával)

2024. szep. 26.

Remek időben, kiváló hangulatban rendezték meg a 2024-es Ovi Foci Kupa második fordulóját a Római Városrészi Tagóvodában kedden délelőtt.