Ongai Gábor 1975-2018

2018. április 28. (szombat) 7:51 - Molnár Emese

Tragikus hirtelenséggel, 2018. április 17-én, életének 43. évében elhunyt Ongai Gábor rendőr őrnagy, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Körzeti Megbízotti Alosztály alosztályvezetője.

Ongai Gábortól pénteken délelőtt vettek végső búcsút családtagjai, kollégái, barátai a Duna parton. Ongai Gábor r. őrnagy 1975. január 21-én született. A rendőrség kötelékéhez 1996. július 1-jén csatlakozott. Rendőri pályafutását a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon járőrként kezdte. Elkötelezettségének, hivatástudatának, szakmaszeretetének bizonyságaként folyamatosan képezte magát, állami főiskolai diplomát, majd a Rendőrtiszti Főiskolán felsőfokú rendőri végzettséget szerzett. Tiszti kinevezésére 2007. július 1-jei hatállyal került sor.

A rendőri szolgálattal eltöltött több mint húsz évben minden beosztásában bizonyította szakmai felkészültségét, rátermettségét. Szolgálati feladatait példamutatóan, precízen, megbízhatóan látta el. Megszerzett szaktudásának, ismereteinek átadásával kiemelkedően segítette a munkatársak hatékony munkavégzését, a fiatal kollégák beilleszkedését. Példamutató szakmai tevékenysége elismeréseként Dunaújváros Megyei Jogú Városa 2012-ben „Év rendőre” díjjal jutalmazta.

A kapitányság megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

A rovat további hírei: Sziréna

Országos roadshow-t indít a BVOP

Országos roadshow-t indít a BVOP

2018. október 13. (szombat)

Hétfőn országos roadshow-t indít a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága a fogvatartottak és a dolgozók mindennapjainak bemutatására - mondta Orosz Zoltán, a parancsnokság szóvivője az M1 aktuális csatornán szombaton.

Fogdába került a tolvaj

Fogdába került a tolvaj

2018. október 12. (péntek)

A Szórád Márton úton igazoltattak a járőrök tegnap egy 27 éves férfit, akiről megállapították, hogy lopás miatt a Paksi Rendőrkapitányság körözését rendelte el. A járőrök a helyi lakost elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd elzárás céljából fogdába vitték.

Több mint ezren mentek el vért adni

Több mint ezren mentek el vért adni

2018. október 11. (csütörtök)

Az idén is megtartotta immár hagyományos, a Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából szervezett közös véradását a katasztrófavédelem és a Magyar Vöröskereszt. A szervezet tagjai közül ebben az évben majdnem ezren voltak alkalmasak arra, hogy vérükkel is segítsenek.

Vita után agyba-főbe verte

Vita után agyba-főbe verte

2018. október 11. (csütörtök)

A járőrök tegnap a Szent György úton igazoltattak egy 21 éves pusztaszabolcsi férfit, akiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés miatt elrendelte a körözését. A megalapozott gyanú szerint a férfi szeptember 1-én hajnalban, a Szórád Márton úton előzetes szóváltást követően bántalmazott egy dunavecsei férfit, aki ennek következtében súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a pusztaszabolcsi férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Rézkábelt lopott

Rézkábelt lopott

2018. október 10. (szerda)

A Vasmű térre kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel egy raktárépületből rézkábelt tulajdonítottak el. A járőrök még aznap elfogták a 36 éves dunaföldvári elkövetőt, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Nagy KRESZ Teszt

Nagy KRESZ Teszt

2018. október 09. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdeti a Dunaújvárosi Nagy KRESZ Teszt elnevezésű közlekedési vetélkedőt.

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő

2018. október 08. (hétfő)

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy társasházi lakásban tegnap a városban. A földszinti lakásban két felnőtt és egy gyerek tartózkodott, amikor riasztott a készülék.