Ongai Gábor 1975-2018

2018. április 28. (szombat) 7:51 - Molnár Emese

Tragikus hirtelenséggel, 2018. április 17-én, életének 43. évében elhunyt Ongai Gábor rendőr őrnagy, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Körzeti Megbízotti Alosztály alosztályvezetője.

Ongai Gábortól pénteken délelőtt vettek végső búcsút családtagjai, kollégái, barátai a Duna parton. Ongai Gábor r. őrnagy 1975. január 21-én született. A rendőrség kötelékéhez 1996. július 1-jén csatlakozott. Rendőri pályafutását a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon járőrként kezdte. Elkötelezettségének, hivatástudatának, szakmaszeretetének bizonyságaként folyamatosan képezte magát, állami főiskolai diplomát, majd a Rendőrtiszti Főiskolán felsőfokú rendőri végzettséget szerzett. Tiszti kinevezésére 2007. július 1-jei hatállyal került sor.

A rendőri szolgálattal eltöltött több mint húsz évben minden beosztásában bizonyította szakmai felkészültségét, rátermettségét. Szolgálati feladatait példamutatóan, precízen, megbízhatóan látta el. Megszerzett szaktudásának, ismereteinek átadásával kiemelkedően segítette a munkatársak hatékony munkavégzését, a fiatal kollégák beilleszkedését. Példamutató szakmai tevékenysége elismeréseként Dunaújváros Megyei Jogú Városa 2012-ben „Év rendőre” díjjal jutalmazta.

A kapitányság megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

A rovat további hírei: Sziréna

Megtépte a vihar a megyét

Megtépte a vihar a megyét

2018. augusztus 15. (szerda)

A zivatarral érkező erős szélben fák dőltek ki a megye déli részén, kedden délután. A viharral összefüggésben nyolc alkalommal avatkoztak be a tűzoltók. Dunaújvárosban egy óriásplakát egy része szakadt le, a lógó darab veszélyeztette a gyalogosokat és a gépkocsiforgalmat.

A vihar megtépett egy óriásplakátot a Szórádon

A vihar megtépett egy óriásplakátot a Szórádon

2018. augusztus 14. (kedd)

A kora este kezdődött vihar megtépázott egy óriásplakátot a Szórád egyik tízemeletesének oldalán. A tűzoltók orvosolták a problémát. Személyi sérülés nem történt.

Baseball ütővel verte ismerősét

Baseball ütővel verte ismerősét

2018. augusztus 14. (kedd)

Egy 42 éves férfi előzetes szóváltást követően kézzel többször arcon vágta, majd egy baseball ütővel megütötte ismerősét Ercsiben, aki ennek következtében megsérült. A nyomozást lezárták.

Útlezárások a Tour de Hongrie miatt

Útlezárások a Tour de Hongrie miatt

2018. augusztus 14. (kedd)

A kerékpárverseny ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani megyeszerte.

A kocsi rendszámával trükközött

A kocsi rendszámával trükközött

2018. augusztus 14. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett miatt folytatott büntetőeljárást Sz. Károly ellen.

Kétezer helyszíni bírság egy hét alatt

Kétezer helyszíni bírság egy hét alatt

2018. augusztus 13. (hétfő)

Egy hét alatt több mint kétezer autóvezetőt bírságoltak meg a helyszínen a rendőrök országos sebességellenőrzési akciójuk keretében - írta a rendőrség hétfőn a honlapján.

Megverte és kirabolta

Megverte és kirabolta

2018. augusztus 13. (hétfő)

A Korányi Sándor utca és a Panoráma út kereszteződéséhez kértek rendőri segítséget tegnap hajnalban, mivel egy férfit bántalmaztak és pénzt loptak el tőle. A járőrök nem sokkal később elfogták a két 20 éves helyi elkövetőt, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.