Tovább száguld a Karmacsi

2018. április 10. (kedd) 19:14 - spigott

Tizenegyedik mérkőzését is megnyerte a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 12. fordulója. A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett találkozóin először az ötödik helyezett Fejó-Therm, valamint a hatodik Asztalos Gumiszervíz együttesei mérték össze erejüket, ám a várt nagy csata ezúttal elmaradt, mert Szurma Péterék végig vezetve arattak meggyőző, 5-2-es sikert, aminek köszönhetően hat ponttal megléptek vetélytársuktól.

A nap második mérkőzésén, este fél héttől a Kemi-Ker Kft. próbált javítani idei mérlegén, ám tegnapi ellenfele, a GBB Kft. nem bizonyult túl jó partnernek ebben. Utóbbiak ugyanis már az első felvonásban hat gólt szerezve döntöttek a pontok sorsáról, így hiába hozta egálra a második végidőt a Kemi-Ker gárdája, a sima vereséget nem tudta elkerülni, így továbbra is a tabella utolsó előtti helyéről várhatja a folytatást.

Kép: DO-archív

Nem nézett túl nehéz meccs elél a listavezető, s eddigi összes találkozóját megnyerő Karmacsi Autó együttese, mely a sereghajtó, s még pont nélkül álló Siker Ablak GSV ellen lépett pályára. A favorit már az első félidőben ötször mattolta ellenfelét, s tette formalitássá a második felvonást, de ellenfele tetemes hátránya ellenére is remekül küzdött, a térfélcserét követően ikszre hozta a második felvonást, ám pontot ez sem hozott számára. A Karmacsi 9-5-ös sikerének köszönhetően továbbra is az élen áll a bajnokságban, s előnye már kilenc pont a második Steelworkers előtt.

Eredmények

Fejó-Therm Kft. – Asztalos Gumiszervíz 5-2 (3-1)
Kemi-Ker Kft. – GBB Kft. 3-8 (1-6)
Karmacsi Autó FC – Siker Ablak GSV 9-5 (5-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 33 pont, 2. Steelworkers 24 pont, 3. Dunabiztos Micro 23 pont, 4. Dunaferr Vasas 22 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 17 pont, 6. GBB Kft. 12 pont, 7. Asztalos Gumiszervíz 11 pont, 8. Szil-Ker Ablak 10 pont, 9. Kemi-Ker Kft. 2 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Tartják előttünk az előnyüket

Tartják előttünk az előnyüket

2019. január 21. (hétfő)

Az olasz válogatott legyőzte Hollandiát, így továbbra is hibátlan mérleggel, négy pont előnnyel vezeti a női vízilabda világliga B csoportját, melyben a magyarok a második helyen állnak és már bejutottak az Európa Kupa hatos döntőjébe.

Két csapattal a döntőben!

Két csapattal a döntőben!

2019. január 21. (hétfő)

A Hild és a Pannon röplabda csapata is hibátlan teljesítményt nyújtva jutott be az Országos Diákolimpia fináléjába.

Tovább menetelnek a röplabdázók

Tovább menetelnek a röplabdázók

2019. január 21. (hétfő)

Kiütéses győzelmet aratva erősítette meg első helyét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság Közép Csoportjában.

Kétarcú Acélbikák

Kétarcú Acélbikák

2019. január 20. (vasárnap)

Negyven percnyi jó játék, háromgólos vezetés után kapott ki 6-3-ra a Debrecentől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

2019. január 20. (vasárnap)

A röplabda férfi NBI Liga alapszakaszának első mérkőzésén a Dunaferr SE izgalmas találkozón öt szettben győzte le a PTE-PEAC gárdáját. 

Ez nem álom, hanem valóság

Ez nem álom, hanem valóság

2019. január 20. (vasárnap)

Koronczai Petrának, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia irányítójának igazi meglepetéssel indult a 2019-es esztendő, hiszen bekerült az elitek közé.

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

2019. január 20. (vasárnap)

Két arany- és két bronzéremmel zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett Országos Felnőtt Ranglista Versenyt.