Tovább száguld a Karmacsi

2018. április 10. (kedd) 19:14 - spigott

Tizenegyedik mérkőzését is megnyerte a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 12. fordulója. A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett találkozóin először az ötödik helyezett Fejó-Therm, valamint a hatodik Asztalos Gumiszervíz együttesei mérték össze erejüket, ám a várt nagy csata ezúttal elmaradt, mert Szurma Péterék végig vezetve arattak meggyőző, 5-2-es sikert, aminek köszönhetően hat ponttal megléptek vetélytársuktól.

A nap második mérkőzésén, este fél héttől a Kemi-Ker Kft. próbált javítani idei mérlegén, ám tegnapi ellenfele, a GBB Kft. nem bizonyult túl jó partnernek ebben. Utóbbiak ugyanis már az első felvonásban hat gólt szerezve döntöttek a pontok sorsáról, így hiába hozta egálra a második végidőt a Kemi-Ker gárdája, a sima vereséget nem tudta elkerülni, így továbbra is a tabella utolsó előtti helyéről várhatja a folytatást.

Kép: DO-archív

Nem nézett túl nehéz meccs elél a listavezető, s eddigi összes találkozóját megnyerő Karmacsi Autó együttese, mely a sereghajtó, s még pont nélkül álló Siker Ablak GSV ellen lépett pályára. A favorit már az első félidőben ötször mattolta ellenfelét, s tette formalitássá a második felvonást, de ellenfele tetemes hátránya ellenére is remekül küzdött, a térfélcserét követően ikszre hozta a második felvonást, ám pontot ez sem hozott számára. A Karmacsi 9-5-ös sikerének köszönhetően továbbra is az élen áll a bajnokságban, s előnye már kilenc pont a második Steelworkers előtt.

Eredmények

Fejó-Therm Kft. – Asztalos Gumiszervíz 5-2 (3-1)
Kemi-Ker Kft. – GBB Kft. 3-8 (1-6)
Karmacsi Autó FC – Siker Ablak GSV 9-5 (5-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 33 pont, 2. Steelworkers 24 pont, 3. Dunabiztos Micro 23 pont, 4. Dunaferr Vasas 22 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 17 pont, 6. GBB Kft. 12 pont, 7. Asztalos Gumiszervíz 11 pont, 8. Szil-Ker Ablak 10 pont, 9. Kemi-Ker Kft. 2 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Horváth Máté újabb szép sikere

Horváth Máté újabb szép sikere

2018. június 18. (hétfő)

A Dunai Ökölvívó Egyesület három versenyzője is részt vett a szlovákiai Klinben megrendezett 4. Boxing Cup elnevezésű nagyszabású nemzetközi viadalon.

Tisztes helytállás a Steelers ellen

Tisztes helytállás a Steelers ellen

2018. június 17. (vasárnap)

Alaposan megnehezítette a favorit Miskolc Steelers dolgát az alapszakasz utolsó mérkőzésén a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata.

Döntetlennel zártak a magyarok

Döntetlennel zártak a magyarok

2018. június 17. (vasárnap)

A harmadik helyen végzett a debreceni Négy Nemzet Tornáján a magyar női junior kézilabda válogatott.

Együtt a pályán egy nemes ügyért

Együtt a pályán egy nemes ügyért

2018. június 16. (szombat)

Több, mint 700 ezer forint támogatás gyűlt össze a Dunaújváros Team és a Dárdai Hertha Team jótékonysági labdarúgó mérkőzésen, melyen a szekszárdi Horváth Péter gyógyulásának elősegítéséhez járultak hozzá a résztvevők.

A fejlődés éve volt

A fejlődés éve volt

2018. június 16. (szombat)

Látványos fejlődésen ment keresztül a dunaújvárosi röplabdasport, melynek alapját a DSE Röplabda Akadémia eredményei adták.

Az arénában kezdődik a show

Az arénában kezdődik a show

2018. június 16. (szombat)

Jótékonysági mérkőzésen lép pályára a Dunaújvárosi Stadionban szombaton délután öt órakor a Dárdai Pállal felálló a Hertha Team a Kohász és a Dunaferr egykori labdarúgói ellen.

Vereség a hollandoktól

Vereség a hollandoktól

2018. június 16. (szombat)

Hiába Klujber Katrin tizenhat gólja, 38-37-es vereséget szenvedett a hollandok elleni mérkőzésen a világbajnokságra készülő magyar női junior kézilabda válogatott.