Tovább száguld a Karmacsi

2018. április 10. (kedd) 19:14 - spigott

Tizenegyedik mérkőzését is megnyerte a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 12. fordulója. A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett találkozóin először az ötödik helyezett Fejó-Therm, valamint a hatodik Asztalos Gumiszervíz együttesei mérték össze erejüket, ám a várt nagy csata ezúttal elmaradt, mert Szurma Péterék végig vezetve arattak meggyőző, 5-2-es sikert, aminek köszönhetően hat ponttal megléptek vetélytársuktól.

A nap második mérkőzésén, este fél héttől a Kemi-Ker Kft. próbált javítani idei mérlegén, ám tegnapi ellenfele, a GBB Kft. nem bizonyult túl jó partnernek ebben. Utóbbiak ugyanis már az első felvonásban hat gólt szerezve döntöttek a pontok sorsáról, így hiába hozta egálra a második végidőt a Kemi-Ker gárdája, a sima vereséget nem tudta elkerülni, így továbbra is a tabella utolsó előtti helyéről várhatja a folytatást.

Kép: DO-archív

Nem nézett túl nehéz meccs elél a listavezető, s eddigi összes találkozóját megnyerő Karmacsi Autó együttese, mely a sereghajtó, s még pont nélkül álló Siker Ablak GSV ellen lépett pályára. A favorit már az első félidőben ötször mattolta ellenfelét, s tette formalitássá a második felvonást, de ellenfele tetemes hátránya ellenére is remekül küzdött, a térfélcserét követően ikszre hozta a második felvonást, ám pontot ez sem hozott számára. A Karmacsi 9-5-ös sikerének köszönhetően továbbra is az élen áll a bajnokságban, s előnye már kilenc pont a második Steelworkers előtt.

Eredmények

Fejó-Therm Kft. – Asztalos Gumiszervíz 5-2 (3-1)
Kemi-Ker Kft. – GBB Kft. 3-8 (1-6)
Karmacsi Autó FC – Siker Ablak GSV 9-5 (5-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 33 pont, 2. Steelworkers 24 pont, 3. Dunabiztos Micro 23 pont, 4. Dunaferr Vasas 22 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 17 pont, 6. GBB Kft. 12 pont, 7. Asztalos Gumiszervíz 11 pont, 8. Szil-Ker Ablak 10 pont, 9. Kemi-Ker Kft. 2 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fölényes siker a serdülőknél

Fölényes siker a serdülőknél

2018. október 16. (kedd)

Veretlenül, 18-0-s szettaránnyal nyerte meg a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Buzek László U17 férfi OSB alapszakaszát!

Nem hibázott az éllovas

Nem hibázott az éllovas

2018. október 16. (kedd)

A Fejó-Therm és az SZP-Asztalos együttese is könnyedén nyerte újabb mérkőzését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.