Újra nyílt a bajnokság

spigott - 2018. április 19. 12:42

Nem akar lemondani a bajnoki aranyról a Gazdagok és Szépek együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három összecsapást rendeztek meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 16. fordulójában. A Lorántffy iskola műfüves pályáján lejátszott mérkőzések közül az elsőn kettő, a középmezőnyben található együttes mérte össze egymással erejét, bár a csata előtt a hetedik Black & White tűnt valamivel esélyesebbnek, a kilencedik helyen álló Irapuato a második felvonásban alaposan meglepte vetélytársát, s végül 4-3-as győzelmet aratva csökkentette kétpontosra hátrányát riválisával szemben.

A nap második összecsapásán az aranyéremért küzdő Gazdagok és Szépek, illetve a sereghajtó Unió Taxi együttesei léptek pályára, de ezen a találkozón nem borult a papírforma. A második helyezett Gazdagok és Szépek együttese ugyanis egy viszonylag szoros első félidőt követően bedarálta ellenfelét, s 7-2-es sikert aratva erősítette meg második helyét a tabellán úgy, hogy hátránya mindössze három pont a listavezető Asztalos Gumiszervíz mögött.

Kép: DO-archív

Az este zárómeccsén a közelmúltban még az aranyéremre is esélyesnek tartott, de azóta három vereséget is begyűjtő Gyalog Galopp és a nyolcadik B.T. Mirage együttese lépett pályára. Előbbiek nem ezen a mérkőzésen kezdtek el kilábalni a hullámvölgyből, mert a Mirage már az első felvonás végén 3-1-re vezetett, majd a második etapot 3-2-re hozta vetélytársa ellen, így összességében sima, 6-3-as sikert aratva szerezte meg a három bajnoki pontot.

Eredmények

Black & White – Irapuato 3-4 (2-1)
Gazdagok és Szépek – Unió Taxi 7-2 (2-1)
Gyalog Galopp – B.T. Mirage 3-6 (1-3)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 31 pont, 2. Gazdagok és Szépek 28 pont, 3. Akrasz-Bau SE 25 pont, 4. Gyalog Galopp 25 pont, 5. Varázs Kép 23 pont, 6. Széchenyi Pékség 20 pont, 7. Black & White 17 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.