A Karmacsié a rangadó

2018. május 16. (szerda) 13:00 - spigott

A Dunaferr Vasas elleni szoros győzelemmel őrizte meg hibátlan mérlegét a már bajnok Karmacsi Autó FC a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Három mérkőzéssel kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 16. fordulója. Ugyan a legfontosabb kérdés, a bajnoki cím sorsa már korábban eldőlt, mégis izgalmasnak ígérkező találkozókra számíthattunk, melyek közül kiemelkedett a két nagy rivális, a Karmacsi Autó, valamint a Dunaferr Vasas összecsapása. A mérkőzésnek a már bajnok Karmacsi volt az esélyese, ám a Dunaferr kiválóan tartotta magát az összecsapáson, melyet végül Kővári László első félidei találata döntött el a Karmacsi javára, így az éllovas tizenhat lejátszott mérkőzést követően is hibátlan teljesítménnyel áll a tabella élén, míg a Dunaferr Vasas továbbra is a harmadik.

Kép: DO-archív

Érdekes csatát hozott a kilencedik Siker Ablak GSV és a forduló előtt még ötödik Fejó-Therm találkozója is, melyen előbbiek 1-0-s előnyt harcoltak ki a szünetig, ám a fordulást követően nagyon beleerősített a Fejó-Therm, mely bő tíz perc alatt öt gólt szerezve nyert végül 5-1-re, s jött fel a bajnoki tabella negyedik helyére. Változatos meccset játszott egymással a GBB Kft. és a Szil-Ker Ablak is, ugyanis a GBB húsz perc alatt négygólos előnyre tett szert, s bár innen még sikerült minimálisra csökkentenie hátrányát ellenfelének, Szalai Norbert második találata végleg eldöntötte a találkozót, melyen végül 5-3—as sikernek örülhettek a GBB játékosai.

Eredmények

Siker Ablak GSV – Fejó-Therm Kft. 1-5 (1-0)
Dunaferr Vasas – Karmacsi Autó FC 0-1 (0-1)
GBB Kft. – Szil-Ker Ablak 5-3 (4-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 48 pont (már bajnok), 2. Steelworkers 30 pont, 3. Dunaferr Vasas 30 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 26 pont, 5. Dunabiztos Micro 26 pont, 6. GBB Kft. 18 pont, 7. SZP-Asztalos SE 17 pont, 8. Szil-Ker Ablak 12 pont, 9. Siker Ablak GSV 4 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 2 pont (-2 pont).

A rovat további hírei: Sport

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. január 17. (csütörtök)

Fegyelmezetlenül, sok hibával játszva kapott nagy pofont hazai pályán megyei riválisától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Elmaradtak az izgalmak az Aranyban

Elmaradtak az izgalmak az Aranyban

2019. január 17. (csütörtök)

A Labdaérzék-Gourmand tizenhárom, a Tízpróbások tizenkét gólt szerezve győzték le ellenfelüket a városi futsal bajnokság szerda esti fordulójában.

Megyei rangadó a hatodik helyért

Megyei rangadó a hatodik helyért

2019. január 17. (csütörtök)

A Fehérvári Titánok elleni hazai mérkőzéssel folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Magabiztos előny a kupában

Magabiztos előny a kupában

2019. január 16. (szerda)

Óriásit lépett a továbbjutás felé a Magyar Kupában a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely a negyeddöntő első meccsén 7-2-es sikert aratott Csömörön.

Elkészült a középszakasz programja

Elkészült a középszakasz programja

2019. január 16. (szerda)

Két legerősebb ellenfelével kezdi meg az Erste Liga középszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A Dunaferr célja a továbbjutás

A Dunaferr célja a továbbjutás

2019. január 16. (szerda)

Idegenben, Csömörön lép pályára ma este fél nyolctól a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Könnyed magyar siker Franciaországban

Könnyed magyar siker Franciaországban

2019. január 15. (kedd)

A magyar női vízilabda-válogatott 12-5-re nyert a francia csapat vendégeként kedden a világliga B csoportjának negyedik fordulójában.