A Karmacsié a rangadó

2018. május 16. (szerda) 13:00 - spigott

A Dunaferr Vasas elleni szoros győzelemmel őrizte meg hibátlan mérlegét a már bajnok Karmacsi Autó FC a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Három mérkőzéssel kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 16. fordulója. Ugyan a legfontosabb kérdés, a bajnoki cím sorsa már korábban eldőlt, mégis izgalmasnak ígérkező találkozókra számíthattunk, melyek közül kiemelkedett a két nagy rivális, a Karmacsi Autó, valamint a Dunaferr Vasas összecsapása. A mérkőzésnek a már bajnok Karmacsi volt az esélyese, ám a Dunaferr kiválóan tartotta magát az összecsapáson, melyet végül Kővári László első félidei találata döntött el a Karmacsi javára, így az éllovas tizenhat lejátszott mérkőzést követően is hibátlan teljesítménnyel áll a tabella élén, míg a Dunaferr Vasas továbbra is a harmadik.

Kép: DO-archív

Érdekes csatát hozott a kilencedik Siker Ablak GSV és a forduló előtt még ötödik Fejó-Therm találkozója is, melyen előbbiek 1-0-s előnyt harcoltak ki a szünetig, ám a fordulást követően nagyon beleerősített a Fejó-Therm, mely bő tíz perc alatt öt gólt szerezve nyert végül 5-1-re, s jött fel a bajnoki tabella negyedik helyére. Változatos meccset játszott egymással a GBB Kft. és a Szil-Ker Ablak is, ugyanis a GBB húsz perc alatt négygólos előnyre tett szert, s bár innen még sikerült minimálisra csökkentenie hátrányát ellenfelének, Szalai Norbert második találata végleg eldöntötte a találkozót, melyen végül 5-3—as sikernek örülhettek a GBB játékosai.

Eredmények

Siker Ablak GSV – Fejó-Therm Kft. 1-5 (1-0)
Dunaferr Vasas – Karmacsi Autó FC 0-1 (0-1)
GBB Kft. – Szil-Ker Ablak 5-3 (4-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 48 pont (már bajnok), 2. Steelworkers 30 pont, 3. Dunaferr Vasas 30 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 26 pont, 5. Dunabiztos Micro 26 pont, 6. GBB Kft. 18 pont, 7. SZP-Asztalos SE 17 pont, 8. Szil-Ker Ablak 12 pont, 9. Siker Ablak GSV 4 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 2 pont (-2 pont).

A rovat további hírei: Sport

Nyitva maradt a továbbjutás kérdése!

Nyitva maradt a továbbjutás kérdése!

2018. október 21. (vasárnap)

Ma ismét Debrecenben lépett pályára a Dunaferr SE NB I-es csapata, ám ezúttal a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

A Grosics nyerte a rangadót

A Grosics nyerte a rangadót

2018. október 21. (vasárnap)

Az NB III-as labdarúgó bajnokság közép csoportjának 11. fordulójában a Dunaújváros PASE ezúttal Gyulán kapott ki egy góllal.

Át kell lendülni a nehézségeken!

Át kell lendülni a nehézségeken!

2018. október 21. (vasárnap)

Az első helyszíni edzéseken is túl van a Dunaferr SE válogatott tornásza, aki sérülésektől sem mentes időszak után vesz részt a tornászok világbajnokságán.

Hibátlan utánpótlás

Hibátlan utánpótlás

2018. október 21. (vasárnap)

A Dunaújváros PASE labdarúgóinak mind a négy utánpótlás együttese magabiztos győzelemnek örülhetett a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Eger várát is bevették a vízilabdázók

Eger várát is bevették a vízilabdázók

2018. október 20. (szombat)

A gólokban gazdag első negyed után magához ragadta az irányítást, s végül 16-9-re nyert Egerben a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata a bajnokság negyedik fordulójában.

Más súlycsoportban

Más súlycsoportban

2018. október 20. (szombat)

Kiütéses, 43-14-es sikert aratott a svájci Spono Eagles elleni EHF Kupa selejtező visszavágóján a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely kettős győzelemmel jutott tovább a sorozat következő fordulójába.

Újra élen a Gaszisportvideo

Újra élen a Gaszisportvideo

2018. október 20. (szombat)

Két sima és egy szoros mérkőzéssel ért véget pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának nyolcadik fordulója.