A Karmacsié a rangadó

2018. május 16. (szerda) 13:00 - spigott

A Dunaferr Vasas elleni szoros győzelemmel őrizte meg hibátlan mérlegét a már bajnok Karmacsi Autó FC a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Három mérkőzéssel kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 16. fordulója. Ugyan a legfontosabb kérdés, a bajnoki cím sorsa már korábban eldőlt, mégis izgalmasnak ígérkező találkozókra számíthattunk, melyek közül kiemelkedett a két nagy rivális, a Karmacsi Autó, valamint a Dunaferr Vasas összecsapása. A mérkőzésnek a már bajnok Karmacsi volt az esélyese, ám a Dunaferr kiválóan tartotta magát az összecsapáson, melyet végül Kővári László első félidei találata döntött el a Karmacsi javára, így az éllovas tizenhat lejátszott mérkőzést követően is hibátlan teljesítménnyel áll a tabella élén, míg a Dunaferr Vasas továbbra is a harmadik.

Kép: DO-archív

Érdekes csatát hozott a kilencedik Siker Ablak GSV és a forduló előtt még ötödik Fejó-Therm találkozója is, melyen előbbiek 1-0-s előnyt harcoltak ki a szünetig, ám a fordulást követően nagyon beleerősített a Fejó-Therm, mely bő tíz perc alatt öt gólt szerezve nyert végül 5-1-re, s jött fel a bajnoki tabella negyedik helyére. Változatos meccset játszott egymással a GBB Kft. és a Szil-Ker Ablak is, ugyanis a GBB húsz perc alatt négygólos előnyre tett szert, s bár innen még sikerült minimálisra csökkentenie hátrányát ellenfelének, Szalai Norbert második találata végleg eldöntötte a találkozót, melyen végül 5-3—as sikernek örülhettek a GBB játékosai.

Eredmények

Siker Ablak GSV – Fejó-Therm Kft. 1-5 (1-0)
Dunaferr Vasas – Karmacsi Autó FC 0-1 (0-1)
GBB Kft. – Szil-Ker Ablak 5-3 (4-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 48 pont (már bajnok), 2. Steelworkers 30 pont, 3. Dunaferr Vasas 30 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 26 pont, 5. Dunabiztos Micro 26 pont, 6. GBB Kft. 18 pont, 7. SZP-Asztalos SE 17 pont, 8. Szil-Ker Ablak 12 pont, 9. Siker Ablak GSV 4 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 2 pont (-2 pont).

A rovat további hírei: Sport

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

2018. augusztus 16. (csütörtök)

A világbajnok Franciaország vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáját, melyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.

A Rákosmente következik

A Rákosmente következik

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Sorozatban harmadik győzelmére készül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának hétvégi fordulójában.

Kovács Zsófia ismét munkába állt

Kovács Zsófia ismét munkába állt

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Műtétje, s egy hosszabb kihagyás után áll ismét a szerekhez Kovács Zsófia, a Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza.

Viborgi siker a nyitómeccsen

Viborgi siker a nyitómeccsen

2018. augusztus 15. (szerda)

Támadásban rengeteg hibát vétett, így kétgólos, 22-20-as vereséget szenvedett a dán Viborgtól a DKKA női kézilabda csapata a Kohász Kupa első napján.

Hibátlan Tízpróbások

Hibátlan Tízpróbások

2018. augusztus 15. (szerda)

A Tízpróbások együttese nyerte a VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelmeit.

Komoly kihívás előtt az utánpótlás

Komoly kihívás előtt az utánpótlás

2018. augusztus 15. (szerda)

Az U20-as bajnokságban a rájátszás elérését, míg az U18-asoknál a középmezőnyt célozta meg a dunaújvárosi jégkorongozók szakvezetése.

A Vidi az AEK Athén ellen mehet a BL-főtábláért

A Vidi az AEK Athén ellen mehet a BL-főtábláért

2018. augusztus 14. (kedd)

A Vidi FC hazai pályán gól nélküli döntetlennel megőrizte az első mérkőzésen elért 1-1-s eredményt a svéd Malmö együttesével szemben, így bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójába.