A Karmacsié a rangadó

2018. május 16. (szerda) 13:00 - spigott

A Dunaferr Vasas elleni szoros győzelemmel őrizte meg hibátlan mérlegét a már bajnok Karmacsi Autó FC a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Három mérkőzéssel kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 16. fordulója. Ugyan a legfontosabb kérdés, a bajnoki cím sorsa már korábban eldőlt, mégis izgalmasnak ígérkező találkozókra számíthattunk, melyek közül kiemelkedett a két nagy rivális, a Karmacsi Autó, valamint a Dunaferr Vasas összecsapása. A mérkőzésnek a már bajnok Karmacsi volt az esélyese, ám a Dunaferr kiválóan tartotta magát az összecsapáson, melyet végül Kővári László első félidei találata döntött el a Karmacsi javára, így az éllovas tizenhat lejátszott mérkőzést követően is hibátlan teljesítménnyel áll a tabella élén, míg a Dunaferr Vasas továbbra is a harmadik.

Kép: DO-archív

Érdekes csatát hozott a kilencedik Siker Ablak GSV és a forduló előtt még ötödik Fejó-Therm találkozója is, melyen előbbiek 1-0-s előnyt harcoltak ki a szünetig, ám a fordulást követően nagyon beleerősített a Fejó-Therm, mely bő tíz perc alatt öt gólt szerezve nyert végül 5-1-re, s jött fel a bajnoki tabella negyedik helyére. Változatos meccset játszott egymással a GBB Kft. és a Szil-Ker Ablak is, ugyanis a GBB húsz perc alatt négygólos előnyre tett szert, s bár innen még sikerült minimálisra csökkentenie hátrányát ellenfelének, Szalai Norbert második találata végleg eldöntötte a találkozót, melyen végül 5-3—as sikernek örülhettek a GBB játékosai.

Eredmények

Siker Ablak GSV – Fejó-Therm Kft. 1-5 (1-0)
Dunaferr Vasas – Karmacsi Autó FC 0-1 (0-1)
GBB Kft. – Szil-Ker Ablak 5-3 (4-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 48 pont (már bajnok), 2. Steelworkers 30 pont, 3. Dunaferr Vasas 30 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 26 pont, 5. Dunabiztos Micro 26 pont, 6. GBB Kft. 18 pont, 7. SZP-Asztalos SE 17 pont, 8. Szil-Ker Ablak 12 pont, 9. Siker Ablak GSV 4 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 2 pont (-2 pont).

A rovat további hírei: Sport

Végleges a válogatott keret!

Végleges a válogatott keret!

2018. május 26. (szombat)

Georges Leekens szövetségi kapitány pénteken kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott szűk keretét a június 6-án és 9-én sorra kerülő barátságos mérkőzésekre.

Lelépett a DAB edzője

Lelépett a DAB edzője

2018. május 26. (szombat)

Élő szerződése ellenére elhagyta a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát Jason Morgan, a gárda kanadai szakvezetője.

Elődöntőben az akadémisták

Elődöntőben az akadémisták

2018. május 26. (szombat)

A röplabda Országos Serdülő Bajnokság fináléjának első játéknapján a DSE Röplabda Akadémia csapata kiváló játékkal jutott a sorozat elődöntőbe.

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

2018. május 25. (péntek)

Nem adott esélyt a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalosainak a házigazda MVFC Berettyóújfalu a két gárda ma esti összecsapásán.

Egygólos vereség Pakson

Egygólos vereség Pakson

2018. május 25. (péntek)

Vlasics Dániel kilencedik percben szerzett góljával győzött a Paks a Dunaújváros PASE labdarúgói ellen, így még a negyedik hely is veszélyben lehet a mieink számára.

Felemás nap a Világkupán

Felemás nap a Világkupán

2018. május 25. (péntek)

Talajon igen, gerendán azonban nem lesz ott a tornászok eszéki Világkupa döntőjében a Dunaferr SE kiválósága, Kovács Zsófia.

Az érem már biztos

Az érem már biztos

2018. május 25. (péntek)

Magabiztosan, technikai KO-val nyerte újabb mérkőzését a bulgáriai Serdülő Európa-bajnokságon Horváth Máté, a Dunai ökölvívó SE tehetséges versenyzője.