Egygólos vereség Pakson

2018. május 25. (péntek) 19:36 - Szárszó Lajos

Vlasics Dániel kilencedik percben szerzett góljával győzött a Paks a Dunaújváros PASE labdarúgói ellen, így még a negyedik hely is veszélyben lehet a mieink számára.

Pakson folytatta a bajnoki küzdelmet a labdarúgók harmadosztályában a Dunaújváros PASE. Mivel csapatunk az előző fordulóban hazai pályán vesztettek pontot a Honvéd fiataljai ellen, így ma az volt a cél, hogy a középmezőnyhöz tartozó Paks II ellen győztesként hagyják el a pályát. A három pontra azért is szüksége lett volna Dobos Barna alakulatának, hogy a nem túl erősre sikerült tavaszi szezon végén meg tudja őrizni a negyedik pozíciót, melyet a Szeged matematikailag még elvehet tőlük. A tavaly novemberi DPASE-Paks összecsapás eredményével ma is meg lettünk volna elégedve, hiszen akkor 2-0 arányban sikerült megnyerni a találkozót, de a DPASE jelenlegi formáját látva ez nem tűnt papírformának. Mint azt a mieink vezetőedzője elmondta, a siker kulcsa az, hogy a csapat kilencven percen keresztül egységes, jó csapatjátékot mutasson be, és kerüljék el az egyéni hibákat.

Kép: DO-archív

Ez azonban a mai alkalommal nem sikerült, hiszen már a kilencedik percben megszerezte a hazai együttes a vezetést. Vlasics Dániel volt eredményes (1-0). A folytatásban sem volt túl acélos együttesünk, hiszen nem sikerült megszereznünk az egyenlítő találatot, viszont a Paks sem tudta növelni előnyét, így a szünet előtt maradt az egygólos hazai vezetés. A második játékrészben kellett volna utolérni a vendéglátókat, ez azonban sehogyan sem jött össze. Dobos Barna cserékkel próbált meg frissíteni, míg a hajrához közeledve a paksiak már az időt húzták a cserejátékosaik beállításával. Az utolsó perceket kivédekezték a hazaiak, így a lefújás pillanatáig megőrizték egygólos előnyüket, amely akár a DPASE negyedik helyébe is kerülhet, hiszen amennyiben a Szeged behúzza a hétvégi találkozóját, velük szemben az előnyünk csak két pont lesz.

PAKSI FC II. – DUNAÚJVÁROS PASE 1-0 (1-0)

PAKSI FC II.: Pámer Krisztián - Bagó Patrik, Bognár Dávid, Györgye Erik Martin (Lacza Máté a 84. percben), Pál Achilles (Major Péter a 88. percben), Vlasics Dániel, Pinczés Ákos, Kesztyűs Máté (Steinbach Máté a 80. percben), Nagy Ádám István, Hanol Milán, Zachán Péter. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

DUNAÚJVÁROS PASE: Vaszócsik Viktor - Zvara Dávid, Kovács Gábor, Ferencz Bálint (Horváth Kevin a 63. percben), Csehi Tamás (Karacs Roland a 63. percben), Dobos Áron, Dorogi Renátó, Tóth Tibor, Király Bence, Barna Zsolt, Pál Dávid. Vezetőedző: dr. Dobos Barnabás László.

A rovat további hírei: Sport

Kiváló szereplés Gyöngyösön

Kiváló szereplés Gyöngyösön

2019. május 20. (hétfő)

Összesen öt érmes helyezéssel zártak a Spartan SE sportolói a Gyöngyösön megrendezett III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

2019. május 20. (hétfő)

Harminc euróba, vagyis körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésére, az értékesítés június 12-én kezdődik.

Nem hibáztak a fiatalok

Nem hibáztak a fiatalok

2019. május 20. (hétfő)

A DFVE serdülő leány vízilabdázói tizenhárom, míg az ifik huszonnyolc gólos különbséggel nyerték hétvégi mérkőzésüket a korosztályos bajnoságban.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2019. május 19. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen ért el döntetlent a harmadik helyezett SZEOL SC elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Elkezdte a felkészülést a válogatott

Elkezdte a felkészülést a válogatott

2019. május 19. (vasárnap)

Napi három edzés, majd a jövő hét második felében egy ausztrálok elleni edzőmérkőzés vár a magyar női vízilabda válogatott tagjaira Montenegróban.

Nyerő huszonegyes

Nyerő huszonegyes

2019. május 19. (vasárnap)

Kiütéses győzelemmel zárta az harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Vereséggel búcsúzott a Kohász

Vereséggel búcsúzott a Kohász

2019. május 18. (szombat)

Nyolcgólos, 32-24-es vereséget szenvedett az Érd elleni szezonzárón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este. Galériával!