Egygólos vereség Pakson

2018. május 25. (péntek) 19:36 - Szárszó Lajos

Vlasics Dániel kilencedik percben szerzett góljával győzött a Paks a Dunaújváros PASE labdarúgói ellen, így még a negyedik hely is veszélyben lehet a mieink számára.

Pakson folytatta a bajnoki küzdelmet a labdarúgók harmadosztályában a Dunaújváros PASE. Mivel csapatunk az előző fordulóban hazai pályán vesztettek pontot a Honvéd fiataljai ellen, így ma az volt a cél, hogy a középmezőnyhöz tartozó Paks II ellen győztesként hagyják el a pályát. A három pontra azért is szüksége lett volna Dobos Barna alakulatának, hogy a nem túl erősre sikerült tavaszi szezon végén meg tudja őrizni a negyedik pozíciót, melyet a Szeged matematikailag még elvehet tőlük. A tavaly novemberi DPASE-Paks összecsapás eredményével ma is meg lettünk volna elégedve, hiszen akkor 2-0 arányban sikerült megnyerni a találkozót, de a DPASE jelenlegi formáját látva ez nem tűnt papírformának. Mint azt a mieink vezetőedzője elmondta, a siker kulcsa az, hogy a csapat kilencven percen keresztül egységes, jó csapatjátékot mutasson be, és kerüljék el az egyéni hibákat.

Kép: DO-archív

Ez azonban a mai alkalommal nem sikerült, hiszen már a kilencedik percben megszerezte a hazai együttes a vezetést. Vlasics Dániel volt eredményes (1-0). A folytatásban sem volt túl acélos együttesünk, hiszen nem sikerült megszereznünk az egyenlítő találatot, viszont a Paks sem tudta növelni előnyét, így a szünet előtt maradt az egygólos hazai vezetés. A második játékrészben kellett volna utolérni a vendéglátókat, ez azonban sehogyan sem jött össze. Dobos Barna cserékkel próbált meg frissíteni, míg a hajrához közeledve a paksiak már az időt húzták a cserejátékosaik beállításával. Az utolsó perceket kivédekezték a hazaiak, így a lefújás pillanatáig megőrizték egygólos előnyüket, amely akár a DPASE negyedik helyébe is kerülhet, hiszen amennyiben a Szeged behúzza a hétvégi találkozóját, velük szemben az előnyünk csak két pont lesz.

PAKSI FC II. – DUNAÚJVÁROS PASE 1-0 (1-0)

PAKSI FC II.: Pámer Krisztián - Bagó Patrik, Bognár Dávid, Györgye Erik Martin (Lacza Máté a 84. percben), Pál Achilles (Major Péter a 88. percben), Vlasics Dániel, Pinczés Ákos, Kesztyűs Máté (Steinbach Máté a 80. percben), Nagy Ádám István, Hanol Milán, Zachán Péter. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

DUNAÚJVÁROS PASE: Vaszócsik Viktor - Zvara Dávid, Kovács Gábor, Ferencz Bálint (Horváth Kevin a 63. percben), Csehi Tamás (Karacs Roland a 63. percben), Dobos Áron, Dorogi Renátó, Tóth Tibor, Király Bence, Barna Zsolt, Pál Dávid. Vezetőedző: dr. Dobos Barnabás László.

A rovat további hírei: Sport

Hatgólos Dunaferr-siker

Hatgólos Dunaferr-siker

2019. január 18. (péntek)

A kiváló első játékrészt produkáló Dunaferr megérdemelten győzte le a futsal NB I tizenhetedik fordulójában a Szigetszentmiklós együttesét.

Vereség a fővárosban

Vereség a fővárosban

2019. január 18. (péntek)

Indulatoktól sem mentes mérkőzésen szenvedett 5-2-es vereséget az Újpest otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Kiütéses siker a fővárosban

Kiütéses siker a fővárosban

2019. január 18. (péntek)

Rendkívül fölényes, 25-4-es győzelmet aratott a Budapesti Honvéd elleni fővárosi bajnokin a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Nagy csata az első helyért

Nagy csata az első helyért

2019. január 18. (péntek)

A Dunabiztos Micro és a GBB Zrt. is hibátlan teljesítménnyel áll a városi futsal bajnokság A-csoportjának élén.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2019. január 18. (péntek)

Esélyesként várja a hetedik helyezett Szigetszentmiklós elleni hazai mérkőzést ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Bravúr kell a győzelemhez

Bravúr kell a győzelemhez

2019. január 18. (péntek)

Az Újpest vendégeként folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. január 17. (csütörtök)

Fegyelmezetlenül, sok hibával játszva kapott nagy pofont hazai pályán megyei riválisától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.