Sima győzelmek Érden

spigott - 2018. május 2. 8:00

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgói hét, míg az U19-esek kilenc gólig jutottak az Érd elleni bajnoki találkozón.

Az Érd elleni mérkőzésekkel folytatta a korosztályos bajnokságok harmadosztályú küzdelmeit hétvégén a Dunaújváros PASE U17-es és U19-es labdarúgó csapata. A DPASE U17-esei egyértelmű esélyesként várták találkozójukat, hiszen míg Lőrincz Emil gárdája a harmadik, addig a házigazda érdiek a tizenkettedik helyen álltak az összecsapás előtt. Az első félidőben azonban még viszonylag jól tartotta magát az érdi egylet, így Al-Sheraji két góljával "csak" 2-0-ra vezettek az U17-esek a félidei szünethez érve. A térfélcserét követően azonban kinyitották a gólzsák száját a dunaújvárosiak, s tovább öt találattal szomorították ellenfelüket, s végül nagyon sima, 7-0-s győzelemmel léptek előre a bajnoki táblázat második helyére.

Kép: DO-archív

Nem ígérkezett túl nehéznek az U19-esek összecsapása sem, hiszen a két gárda őszi meccsén 12-0-ra nyert a DPASE. Fiataljaink ezúttal is jól kezdtek, s már az első felvonásban eldöntötték a pontok sorsát, mert négy szerzett góljukra eggyel sem tudott válaszolni a házigazda. Csapatunk a tetemes előny ellenére sem vett vissza a lendületből, s a fordulás után további öt gólnak örülhetett, s bár a hazaiak szépíteni tudtak, a DPASE kiütéses sikere így sem forgott veszélyben.

Eredmények, gólszerzők

U17
Érdi VSE – DPASE 0-7
(0-2)
Gólszerzőink: Al-Sheraji 2, Palotai 2, Perjési 1, Vig 1, Halász 1.

U19
Érdi VSE – DPASE 1-9
(0-4)
Gólszerzőink: Holentoner 3, Horváth K. 2, Hamar 1, Hompót 1, Tapiska 1, Felde M. (öngól).

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.