Tartják a lépést a Gazdagok

2018. május 13. (vasárnap) 8:00 - spigott

Továbbra is ott lohol a listavezető Asztalos Gumiszervíz sarkában a Gazdagok és Szépek gárdája a városi kispályás focibajnokság Campus Osztályában.

Mivel a Black & White és a Varázs Kép találkozóját utóbbiak kérésére elhalasztották, így két mérkőzéssel folytatódott és fejeződött be pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 18. fordulója. A nap első összecsapásán a második Gazdagok és Szépek lépett pályára a tizedik Papa SE ellen, méghozzá azzal a nem titkolt céllal, hogy a három pontot megszerezve maradjon a listavezető Asztalos Gumiszervíz nyomában. Kovács Rolandék ennek megfelelő elszántsággal vetették is magukat a küzdelembe, már az első félidőben hat gólt vágtak, s bár a fordulás után védekezésük lényegesen lazább lett, így is sima, 13-5-ös sikert aratva közelítették meg ismét három pontra az éllovast.

Kép: DO-archív

A forduló utolsó találkozóján a harmadik Akrasz-Bau SE és a kilencedik Irapuato játékosai húztak szerelést, ám hiába volt a mérkőzés egyértelmű esélyese az Akrasz-Bau, ellenfele ezúttal alaposan meglepte Idei Szabolcsékat. Az Irapuato ugyanis igen korán megszerezte a vezetést, majd az első félidő hajrájában növelni is tudta előnyét, s bár erre még sikerül válaszolnia a favoritnak, a térfélcsere után is az Irapuato akarata érvényesült, mely meglepő, 4-3-as sikerrel zárkózott fel a nyolcadik B.T. Mirage mögé a bajnoki tabellán.

Eredmények

Gazdagok és Szépek – Papa SE 13-5 (6-0)
Akrasz-Bau SE – Irapuato 3-4 (1-2)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 37 pont, 2. Gazdagok és Szépek 34 pont, 3. Akrasz-Bau SE 29 pont, 4. Gyalog Galopp 29 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 23 pont, 7. Black & White 21 pont, 8. B.T. Mirage 19 pont, 9. Irapuato 18 pont, 10. Papa SE 9 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fölényes siker a serdülőknél

Fölényes siker a serdülőknél

2018. október 16. (kedd)

Veretlenül, 18-0-s szettaránnyal nyerte meg a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Buzek László U17 férfi OSB alapszakaszát!

Nem hibázott az éllovas

Nem hibázott az éllovas

2018. október 16. (kedd)

A Fejó-Therm és az SZP-Asztalos együttese is könnyedén nyerte újabb mérkőzését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.