Tartják a lépést a Gazdagok

2018. május 13. (vasárnap) 8:00 - spigott

Továbbra is ott lohol a listavezető Asztalos Gumiszervíz sarkában a Gazdagok és Szépek gárdája a városi kispályás focibajnokság Campus Osztályában.

Mivel a Black & White és a Varázs Kép találkozóját utóbbiak kérésére elhalasztották, így két mérkőzéssel folytatódott és fejeződött be pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 18. fordulója. A nap első összecsapásán a második Gazdagok és Szépek lépett pályára a tizedik Papa SE ellen, méghozzá azzal a nem titkolt céllal, hogy a három pontot megszerezve maradjon a listavezető Asztalos Gumiszervíz nyomában. Kovács Rolandék ennek megfelelő elszántsággal vetették is magukat a küzdelembe, már az első félidőben hat gólt vágtak, s bár a fordulás után védekezésük lényegesen lazább lett, így is sima, 13-5-ös sikert aratva közelítették meg ismét három pontra az éllovast.

Kép: DO-archív

A forduló utolsó találkozóján a harmadik Akrasz-Bau SE és a kilencedik Irapuato játékosai húztak szerelést, ám hiába volt a mérkőzés egyértelmű esélyese az Akrasz-Bau, ellenfele ezúttal alaposan meglepte Idei Szabolcsékat. Az Irapuato ugyanis igen korán megszerezte a vezetést, majd az első félidő hajrájában növelni is tudta előnyét, s bár erre még sikerül válaszolnia a favoritnak, a térfélcsere után is az Irapuato akarata érvényesült, mely meglepő, 4-3-as sikerrel zárkózott fel a nyolcadik B.T. Mirage mögé a bajnoki tabellán.

Eredmények

Gazdagok és Szépek – Papa SE 13-5 (6-0)
Akrasz-Bau SE – Irapuato 3-4 (1-2)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 37 pont, 2. Gazdagok és Szépek 34 pont, 3. Akrasz-Bau SE 29 pont, 4. Gyalog Galopp 29 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 23 pont, 7. Black & White 21 pont, 8. B.T. Mirage 19 pont, 9. Irapuato 18 pont, 10. Papa SE 9 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Tartják előttünk az előnyüket

Tartják előttünk az előnyüket

2019. január 21. (hétfő)

Az olasz válogatott legyőzte Hollandiát, így továbbra is hibátlan mérleggel, négy pont előnnyel vezeti a női vízilabda világliga B csoportját, melyben a magyarok a második helyen állnak és már bejutottak az Európa Kupa hatos döntőjébe.

Két csapattal a döntőben!

Két csapattal a döntőben!

2019. január 21. (hétfő)

A Hild és a Pannon röplabda csapata is hibátlan teljesítményt nyújtva jutott be az Országos Diákolimpia fináléjába.

Tovább menetelnek a röplabdázók

Tovább menetelnek a röplabdázók

2019. január 21. (hétfő)

Kiütéses győzelmet aratva erősítette meg első helyét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság Közép Csoportjában.

Kétarcú Acélbikák

Kétarcú Acélbikák

2019. január 20. (vasárnap)

Negyven percnyi jó játék, háromgólos vezetés után kapott ki 6-3-ra a Debrecentől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

2019. január 20. (vasárnap)

A röplabda férfi NBI Liga alapszakaszának első mérkőzésén a Dunaferr SE izgalmas találkozón öt szettben győzte le a PTE-PEAC gárdáját. 

Ez nem álom, hanem valóság

Ez nem álom, hanem valóság

2019. január 20. (vasárnap)

Koronczai Petrának, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia irányítójának igazi meglepetéssel indult a 2019-es esztendő, hiszen bekerült az elitek közé.

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

2019. január 20. (vasárnap)

Két arany- és két bronzéremmel zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett Országos Felnőtt Ranglista Versenyt.