Tartják a lépést a Gazdagok

2018. május 13. (vasárnap) 8:00 - spigott

Továbbra is ott lohol a listavezető Asztalos Gumiszervíz sarkában a Gazdagok és Szépek gárdája a városi kispályás focibajnokság Campus Osztályában.

Mivel a Black & White és a Varázs Kép találkozóját utóbbiak kérésére elhalasztották, így két mérkőzéssel folytatódott és fejeződött be pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 18. fordulója. A nap első összecsapásán a második Gazdagok és Szépek lépett pályára a tizedik Papa SE ellen, méghozzá azzal a nem titkolt céllal, hogy a három pontot megszerezve maradjon a listavezető Asztalos Gumiszervíz nyomában. Kovács Rolandék ennek megfelelő elszántsággal vetették is magukat a küzdelembe, már az első félidőben hat gólt vágtak, s bár a fordulás után védekezésük lényegesen lazább lett, így is sima, 13-5-ös sikert aratva közelítették meg ismét három pontra az éllovast.

Kép: DO-archív

A forduló utolsó találkozóján a harmadik Akrasz-Bau SE és a kilencedik Irapuato játékosai húztak szerelést, ám hiába volt a mérkőzés egyértelmű esélyese az Akrasz-Bau, ellenfele ezúttal alaposan meglepte Idei Szabolcsékat. Az Irapuato ugyanis igen korán megszerezte a vezetést, majd az első félidő hajrájában növelni is tudta előnyét, s bár erre még sikerül válaszolnia a favoritnak, a térfélcsere után is az Irapuato akarata érvényesült, mely meglepő, 4-3-as sikerrel zárkózott fel a nyolcadik B.T. Mirage mögé a bajnoki tabellán.

Eredmények

Gazdagok és Szépek – Papa SE 13-5 (6-0)
Akrasz-Bau SE – Irapuato 3-4 (1-2)

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 37 pont, 2. Gazdagok és Szépek 34 pont, 3. Akrasz-Bau SE 29 pont, 4. Gyalog Galopp 29 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 23 pont, 7. Black & White 21 pont, 8. B.T. Mirage 19 pont, 9. Irapuato 18 pont, 10. Papa SE 9 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Tisztes helytállás a Steelers ellen

Tisztes helytállás a Steelers ellen

2018. június 17. (vasárnap)

Alaposan megnehezítette a favorit Miskolc Steelers dolgát az alapszakasz utolsó mérkőzésén a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata.

Döntetlennel zártak a magyarok

Döntetlennel zártak a magyarok

2018. június 17. (vasárnap)

A harmadik helyen végzett a debreceni Négy Nemzet Tornáján a magyar női junior kézilabda válogatott.

Együtt a pályán egy nemes ügyért

Együtt a pályán egy nemes ügyért

2018. június 16. (szombat)

Több, mint 700 ezer forint támogatás gyűlt össze a Dunaújváros Team és a Dárdai Hertha Team jótékonysági labdarúgó mérkőzésen, melyen a szekszárdi Horváth Péter gyógyulásának elősegítéséhez járultak hozzá a résztvevők.

A fejlődés éve volt

A fejlődés éve volt

2018. június 16. (szombat)

Látványos fejlődésen ment keresztül a dunaújvárosi röplabdasport, melynek alapját a DSE Röplabda Akadémia eredményei adták.

Az arénában kezdődik a show

Az arénában kezdődik a show

2018. június 16. (szombat)

Jótékonysági mérkőzésen lép pályára a Dunaújvárosi Stadionban szombaton délután öt órakor a Dárdai Pállal felálló a Hertha Team a Kohász és a Dunaferr egykori labdarúgói ellen.

Vereség a hollandoktól

Vereség a hollandoktól

2018. június 16. (szombat)

Hiába Klujber Katrin tizenhat gólja, 38-37-es vereséget szenvedett a hollandok elleni mérkőzésen a világbajnokságra készülő magyar női junior kézilabda válogatott.

Sima győzelemmel kezdtek a juniorok

Sima győzelemmel kezdtek a juniorok

2018. június 15. (péntek)

Magabiztos, 32-20-as sikert aratott az ukránok elleni edzőmérkőzésen a hazai rendezésű U20-as világbajnokságra készülő magyar női junior kézilabda válogatott.