Újabb lépés a bajnoki cím felé

2018. május 9. (szerda) 8:03 - spigott

A Széchenyi Pékség elleni kétgólos győzelemmel növelte előnyét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának élén az Asztalos Gumiszervíz együttese.

Két találkozót rendeztek meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 19. fordulójában. A nap első mérkőzésén a hatodik Széchenyi Pékség igyekezett megnehezíteni a listavezető Asztalos Gumiszervíz dolgát, s bár utóbbiak már az első felvonásban kétgólos előnyt szereztek Deimel Dávid találatainak köszönhetően, a folytatásban nem tudtak kapuba találni, így egészen a hajráig teljesen nyílt maradt a mérkőzés. Hadilábon állt azonban a gólszerzéssel a Széchenyi Pékség is, melynek az első és a második felvonásban sem sikerült feltörnie ellenfele védelmét, így az Asztalos Gumiszervíz végül 2-0-s sikerrel lépett újabbat a bajnoki cím megszerzése felé, igaz legfőbb üldözője, a Gazdagok és Szépek gárdája még egy meccsel kevesebbet játszott.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától a sereghajtó Unió Taxira várt komoly feladat a nyolcadik B.T. Mirage ellen, hiszen ahhoz, hogy reális esélye maradjon másodosztályú tagságának megőrzésére. a B.T. Mirage azonban szintén a győzelem reményében lépett pályára, s ezt, ha nehezen is, de sikerült is hoznia a mérkőzés előtt is esélyesebb gárdának, mely 6-4-es győzelmének köszönhetően erősítette meg nyolcadik helyét a tabellán, míg a taxisok egyre nehezebb helyzetből várhatják a hátralévő négy forduló összecsapásait.

Eredmények

Széchenyi Pékség – Asztalos Gumiszervíz 0-2 (0-2)
Unió Taxi – B.T. Mirage 4-6

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 37 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 29 pont, 4. Gyalog Galopp 29 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 23 pont, 7. Black & White 21 pont, 8. B.T. Mirage 19 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 9 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Horváth Máté újabb szép sikere

Horváth Máté újabb szép sikere

2018. június 18. (hétfő)

A Dunai Ökölvívó Egyesület három versenyzője is részt vett a szlovákiai Klinben megrendezett 4. Boxing Cup elnevezésű nagyszabású nemzetközi viadalon.

Tisztes helytállás a Steelers ellen

Tisztes helytállás a Steelers ellen

2018. június 17. (vasárnap)

Alaposan megnehezítette a favorit Miskolc Steelers dolgát az alapszakasz utolsó mérkőzésén a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata.

Döntetlennel zártak a magyarok

Döntetlennel zártak a magyarok

2018. június 17. (vasárnap)

A harmadik helyen végzett a debreceni Négy Nemzet Tornáján a magyar női junior kézilabda válogatott.

Együtt a pályán egy nemes ügyért

Együtt a pályán egy nemes ügyért

2018. június 16. (szombat)

Több, mint 700 ezer forint támogatás gyűlt össze a Dunaújváros Team és a Dárdai Hertha Team jótékonysági labdarúgó mérkőzésen, melyen a szekszárdi Horváth Péter gyógyulásának elősegítéséhez járultak hozzá a résztvevők.

A fejlődés éve volt

A fejlődés éve volt

2018. június 16. (szombat)

Látványos fejlődésen ment keresztül a dunaújvárosi röplabdasport, melynek alapját a DSE Röplabda Akadémia eredményei adták.

Az arénában kezdődik a show

Az arénában kezdődik a show

2018. június 16. (szombat)

Jótékonysági mérkőzésen lép pályára a Dunaújvárosi Stadionban szombaton délután öt órakor a Dárdai Pállal felálló a Hertha Team a Kohász és a Dunaferr egykori labdarúgói ellen.

Vereség a hollandoktól

Vereség a hollandoktól

2018. június 16. (szombat)

Hiába Klujber Katrin tizenhat gólja, 38-37-es vereséget szenvedett a hollandok elleni mérkőzésen a világbajnokságra készülő magyar női junior kézilabda válogatott.