Újabb lépés a bajnoki cím felé

2018. május 9. (szerda) 8:03 - spigott

A Széchenyi Pékség elleni kétgólos győzelemmel növelte előnyét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának élén az Asztalos Gumiszervíz együttese.

Két találkozót rendeztek meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 19. fordulójában. A nap első mérkőzésén a hatodik Széchenyi Pékség igyekezett megnehezíteni a listavezető Asztalos Gumiszervíz dolgát, s bár utóbbiak már az első felvonásban kétgólos előnyt szereztek Deimel Dávid találatainak köszönhetően, a folytatásban nem tudtak kapuba találni, így egészen a hajráig teljesen nyílt maradt a mérkőzés. Hadilábon állt azonban a gólszerzéssel a Széchenyi Pékség is, melynek az első és a második felvonásban sem sikerült feltörnie ellenfele védelmét, így az Asztalos Gumiszervíz végül 2-0-s sikerrel lépett újabbat a bajnoki cím megszerzése felé, igaz legfőbb üldözője, a Gazdagok és Szépek gárdája még egy meccsel kevesebbet játszott.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától a sereghajtó Unió Taxira várt komoly feladat a nyolcadik B.T. Mirage ellen, hiszen ahhoz, hogy reális esélye maradjon másodosztályú tagságának megőrzésére. a B.T. Mirage azonban szintén a győzelem reményében lépett pályára, s ezt, ha nehezen is, de sikerült is hoznia a mérkőzés előtt is esélyesebb gárdának, mely 6-4-es győzelmének köszönhetően erősítette meg nyolcadik helyét a tabellán, míg a taxisok egyre nehezebb helyzetből várhatják a hátralévő négy forduló összecsapásait.

Eredmények

Széchenyi Pékség – Asztalos Gumiszervíz 0-2 (0-2)
Unió Taxi – B.T. Mirage 4-6

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 37 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 29 pont, 4. Gyalog Galopp 29 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 23 pont, 7. Black & White 21 pont, 8. B.T. Mirage 19 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 9 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Tartják előttünk az előnyüket

Tartják előttünk az előnyüket

2019. január 21. (hétfő)

Az olasz válogatott legyőzte Hollandiát, így továbbra is hibátlan mérleggel, négy pont előnnyel vezeti a női vízilabda világliga B csoportját, melyben a magyarok a második helyen állnak és már bejutottak az Európa Kupa hatos döntőjébe.

Két csapattal a döntőben!

Két csapattal a döntőben!

2019. január 21. (hétfő)

A Hild és a Pannon röplabda csapata is hibátlan teljesítményt nyújtva jutott be az Országos Diákolimpia fináléjába.

Tovább menetelnek a röplabdázók

Tovább menetelnek a röplabdázók

2019. január 21. (hétfő)

Kiütéses győzelmet aratva erősítette meg első helyét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság Közép Csoportjában.

Kétarcú Acélbikák

Kétarcú Acélbikák

2019. január 20. (vasárnap)

Negyven percnyi jó játék, háromgólos vezetés után kapott ki 6-3-ra a Debrecentől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

2019. január 20. (vasárnap)

A röplabda férfi NBI Liga alapszakaszának első mérkőzésén a Dunaferr SE izgalmas találkozón öt szettben győzte le a PTE-PEAC gárdáját. 

Ez nem álom, hanem valóság

Ez nem álom, hanem valóság

2019. január 20. (vasárnap)

Koronczai Petrának, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia irányítójának igazi meglepetéssel indult a 2019-es esztendő, hiszen bekerült az elitek közé.

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

2019. január 20. (vasárnap)

Két arany- és két bronzéremmel zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett Országos Felnőtt Ranglista Versenyt.