Újabb lépés a bajnoki cím felé

2018. május 9. (szerda) 8:03 - spigott

A Széchenyi Pékség elleni kétgólos győzelemmel növelte előnyét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának élén az Asztalos Gumiszervíz együttese.

Két találkozót rendeztek meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 19. fordulójában. A nap első mérkőzésén a hatodik Széchenyi Pékség igyekezett megnehezíteni a listavezető Asztalos Gumiszervíz dolgát, s bár utóbbiak már az első felvonásban kétgólos előnyt szereztek Deimel Dávid találatainak köszönhetően, a folytatásban nem tudtak kapuba találni, így egészen a hajráig teljesen nyílt maradt a mérkőzés. Hadilábon állt azonban a gólszerzéssel a Széchenyi Pékség is, melynek az első és a második felvonásban sem sikerült feltörnie ellenfele védelmét, így az Asztalos Gumiszervíz végül 2-0-s sikerrel lépett újabbat a bajnoki cím megszerzése felé, igaz legfőbb üldözője, a Gazdagok és Szépek gárdája még egy meccsel kevesebbet játszott.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától a sereghajtó Unió Taxira várt komoly feladat a nyolcadik B.T. Mirage ellen, hiszen ahhoz, hogy reális esélye maradjon másodosztályú tagságának megőrzésére. a B.T. Mirage azonban szintén a győzelem reményében lépett pályára, s ezt, ha nehezen is, de sikerült is hoznia a mérkőzés előtt is esélyesebb gárdának, mely 6-4-es győzelmének köszönhetően erősítette meg nyolcadik helyét a tabellán, míg a taxisok egyre nehezebb helyzetből várhatják a hátralévő négy forduló összecsapásait.

Eredmények

Széchenyi Pékség – Asztalos Gumiszervíz 0-2 (0-2)
Unió Taxi – B.T. Mirage 4-6

A Campus Osztály állása: 1. Asztalos Gumiszervíz 37 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 29 pont, 4. Gyalog Galopp 29 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 23 pont, 7. Black & White 21 pont, 8. B.T. Mirage 19 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 9 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fölényes siker a serdülőknél

Fölényes siker a serdülőknél

2018. október 16. (kedd)

Veretlenül, 18-0-s szettaránnyal nyerte meg a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Buzek László U17 férfi OSB alapszakaszát!

Nem hibázott az éllovas

Nem hibázott az éllovas

2018. október 16. (kedd)

A Fejó-Therm és az SZP-Asztalos együttese is könnyedén nyerte újabb mérkőzését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.