Hibátlanul első a Karmacsi!

spigott - 2018. június 5. 12:34

Minden mérkőzését megnyerve végzett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának első helyén a Karmacsi Autó FC együttese.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának utolsó fordulója. A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett mérkőzéseken először a dobogóra hajtó Dunaferr Vasas együttese lépett pályára a hetedik GBB Kft. ellen, s ha nehezen is, de 2-1-es győzelmet aratva kapaszkodott fel a bajnoki tabella második helyére, s ha az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Steelworkers nem nyeri meg utolsó találkozóját, úgy ott is fejezi majd be az idei szezon küzdelmeit.

Este fél nyolctól a listavezető, már bajnok Karmacsi Autó FC húzott szerelést a Steelworkers ellen, nem titkoltan annak reményében, hogy idei utolsó találkozóját is megnyerje, s hibátlan teljesítménnyel fejezze be a bajnokságot. Az "acélmunkások" azonban nagyon megnehezítették a címvédő dolgát, 2-0-s hátrányban sem adták fel, a véghajrá előtt szépíteni tudtak, lőttek két kapufát is, de egyenlíteniük már nem sikerült, így a Karmacsi végül mind a tizennyolc bajnokiját megnyerve hódította el idén a bajnokság első helyét (2-1).

Kép: DO-archív

A nap utolsó mérkőzésén az ötödik Fejó-Therm és a nyolcadik Szil-Ker Ablak mérte össze egymással erejét, ám ezen a találkozón elmaradt a nagy csata, mert a Fejó labdarúgói a szoros első harminc perc után valósággal átgázoltak ellenfelükön, s egymás után négy gólt szerezve arattak 7-2-es győzelmet, s vették át a negyedik helyet az egy meccsel kevesebbet játszó Dunabiztos Microtól.

Eredmények

Dunaferr Vasas – GBB Kft. 2-1 (1-0)
Karmacsi Autó FC – Steelworkers 2-1 (1-0)
Fejó-Therm Kft. – Szil-Ker Ablak 7-2 (2-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 54 pont (már bajnok), 2. Dunaferr Vasas 36 pont, 3. Steelworkers 33 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 32 pont, 5. Dunabiztos Micro 32 pont, 6. SZP-Asztalos SE 23 pont, 7. GBB Kft. 21 pont, 8. Szil-Ker Ablak 15 pont, 9. Siker Ablak GSV 4 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.