Ketten már az elődöntőben

spigott - 2018. június 26. 13:20

A Steelworkers büntetőkkel, a Gazdagok és Szépek háromgólos győzelemmel jutott be a Dunaújváros Kupa legjobb négy együttese közé.

Nem sokat pihenhettek az első forduló után a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó viadal résztvevői, ugyanis hétfőn este már a második kört rendezték meg a július 12-éig tartó sorozatban. A tét ezúttal már a legjobb négy közé jutás volt, s igazán pikánsnak ígérkező meccsek vártak azokra, akik a helyszínen, a Lorántffy iskola műfüves pályáján szerették volna megtekinteni a találkozókat.
A nap nyitómeccsén két első osztályú együttes, a Steelworkers és az SZP-Asztalos SE csapatai mérték össze egymással erejüket, s a végletekig kiélezett csata 4-4-es döntetlennel ért véget. Jöhettek tehát a büntetők, melyeket a Steelworkers játékosa rúgtak pontosabban, így ők jutottak a legjobb négy közé, ami azért számított komoly bravúrnak, mert két állandó hálóőrük hiányában beugró kapussal harcolták ki a továbbjutást.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától Campusos rangadót rendeztek a kupában, melyen az Asztalos Gumiszervíz, valamint a Gazdagok és Szépek játékosai húztak szerelést. Hiába húzott el azonban kétszer is két góllal az Gazdagok és Szépek, ellenfele a 40. percig teljesen nyílttá tette a találkozót, ám a hajrában még kétszer betaláltak Hamar Erikék, s 5-2-es sikert elérve biztosították helyüket a sorozat következő fordulójában.

Eredmények

Steelworkers (I.) – SZP Asztalos SE (I.) 4-4 (0-1) – büntetőkkel 3-2
Gazdagok és Szépek (II.) – Asztalos Gumiszervíz (II.) 5-2 (2-1)

A negyeddöntők mai programja

19:00 Siker Ablak GSV (I.) – Dunabiztos Micro (I.)
20:00 Unió Taxi (II.) – Gaszisportvideo (III.)

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.