Nem borult a papírforma

2018. június 19. (kedd) 8:05 - spigott

Könnyed győzelmet aratott alacsonyabb osztály vetélytársa ellen az SZP-Asztalos SE gárdája a Dunaújváros Kupa hétfő esti nyitómérkőzésén.

Immáron tizenhatodik alkalommal rendezi meg idén a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A június 18-ától július 12-ig tartó viadalra ezúttal tizenhat együttes nevezését fogadták el a szervezők, s a résztvevők  ezúttal is egyenes kieséses rendszerben küzdenek meg a minél szebb eredmények eléréséért. A kuparendszerű viadal pikantériáját az adja, hogy itt bárki megmérkőzhet bárkivel, ha úgy hozza a sorsolás, s bizony előfordult már, hogy a jóval esélyesebbnek vélt magasabb osztályból érkezett csapat elvérzett az előzetesen gyengébbnek tartott együttessel szemben.

Az idei sorozat küzdelmei hétfőn este nyolc órakor kezdődtek meg az Acerbis Osztály hatodik helyén végzett SZP-Asztalos SE, valamint a harmadosztály hatodikja, a Zéró Tolerancia mérkőzésével. A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett összecsapáson alaposan kiütközött a két gárda közti osztálykülönbség, hiszen az SZP-Asztalos 11-3-ra legyőzte a Zéró Tolerancia gárdáját, így a mezőnyből elsőként jutott tovább a következő fordulóba, s várhatja nyugodtan leendő ellenfelét.

A sorozat első fordulójának küzdelmei ma újabb két mérkőzéssel folytatódnak: este hét órától az Acerbis Osztály tizedikje, a Kemi-Ker Kft. méri össze erejét a Campus másodikjával, a Gazdagok és Szépek gárdájával, míg nyolctól a Campus Osztály bajnoka, az Asztalos Gumiszervíz csap össze a másodosztály hetedik helyezettjével, az Irapuatoval.

Eredmény

SZP-Asztalos SE (I.) – Zéró Tolerancia (III.) 11-3

A Dunaújváros Kupa mai programja

19:00 Kemi-Ker Kft. (I.) – Gazdagok és Szépek (II.)
20:00 Asztalos Gumiszervíz (II.) – Irapuato (II.)

A rovat további hírei: Sport

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.

Hétvégi éremeső

Hétvégi éremeső

2019. február 20. (szerda)

Mindhárom hétvégi versenyükről érmekkel térhettek haza a Dunaferr SE birkózó szakosztályának sportolói.

A becsületükért küzdenek az Acélbikák

A becsületükért küzdenek az Acélbikák

2019. február 20. (szerda)

A Vasas elleni fővárosi mérkőzéssel kezdi meg az Erste Liga középszakaszának hajráját a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Újra a Centrum Kupáért fociztak!

Újra a Centrum Kupáért fociztak!

2019. február 19. (kedd)

A fiúknál a rudasosok, a lányoknál a Kereskedelmi diákjai nyertek a Centrum Kupa második fordulójában.

Telt ház lesz az első hazai Eb-selejtezőn

Telt ház lesz az első hazai Eb-selejtezőn

2019. február 19. (kedd)

Telt ház előtt játszhat majd a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki ezüstérmes horvátokkal az Európa-bajnoki selejtezősorozat első hazai mérkőzésén.

Mindenből jutott a kajak-kenusoknak

Mindenből jutott a kajak-kenusoknak

2019. február 19. (kedd)

Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárták a Pakson megrendezett fizikai felmérő versenyt a Dunaferr SE ifjú kajak-kenusai.

A Fradi ellen elődöntőzik a Kohász!

A Fradi ellen elődöntőzik a Kohász!

2019. február 18. (hétfő)

A Ferencváros együttese lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ellenfele a Magyar Kupa négyes döntőjének első elődöntőjében.