Nem borult a papírforma

2018. június 19. (kedd) 8:05 - spigott

Könnyed győzelmet aratott alacsonyabb osztály vetélytársa ellen az SZP-Asztalos SE gárdája a Dunaújváros Kupa hétfő esti nyitómérkőzésén.

Immáron tizenhatodik alkalommal rendezi meg idén a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A június 18-ától július 12-ig tartó viadalra ezúttal tizenhat együttes nevezését fogadták el a szervezők, s a résztvevők  ezúttal is egyenes kieséses rendszerben küzdenek meg a minél szebb eredmények eléréséért. A kuparendszerű viadal pikantériáját az adja, hogy itt bárki megmérkőzhet bárkivel, ha úgy hozza a sorsolás, s bizony előfordult már, hogy a jóval esélyesebbnek vélt magasabb osztályból érkezett csapat elvérzett az előzetesen gyengébbnek tartott együttessel szemben.

Az idei sorozat küzdelmei hétfőn este nyolc órakor kezdődtek meg az Acerbis Osztály hatodik helyén végzett SZP-Asztalos SE, valamint a harmadosztály hatodikja, a Zéró Tolerancia mérkőzésével. A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett összecsapáson alaposan kiütközött a két gárda közti osztálykülönbség, hiszen az SZP-Asztalos 11-3-ra legyőzte a Zéró Tolerancia gárdáját, így a mezőnyből elsőként jutott tovább a következő fordulóba, s várhatja nyugodtan leendő ellenfelét.

A sorozat első fordulójának küzdelmei ma újabb két mérkőzéssel folytatódnak: este hét órától az Acerbis Osztály tizedikje, a Kemi-Ker Kft. méri össze erejét a Campus másodikjával, a Gazdagok és Szépek gárdájával, míg nyolctól a Campus Osztály bajnoka, az Asztalos Gumiszervíz csap össze a másodosztály hetedik helyezettjével, az Irapuatoval.

Eredmény

SZP-Asztalos SE (I.) – Zéró Tolerancia (III.) 11-3

A Dunaújváros Kupa mai programja

19:00 Kemi-Ker Kft. (I.) – Gazdagok és Szépek (II.)
20:00 Asztalos Gumiszervíz (II.) – Irapuato (II.)

A rovat további hírei: Sport

Döntetlen a csúcsrangadón

Döntetlen a csúcsrangadón

2018. november 12. (hétfő)

Óriási csatában ért el 4-4-es döntetlent a listavezető Berettyóújfalu elleni hazai bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Továbbra is hibátlanok az U21-esek

Továbbra is hibátlanok az U21-esek

2018. november 12. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályának középcsoportjában a DSE Röplabda akadémia U21-es együttese a Pécs, míg az NB II-es gárda a Szombathely ellen lépett pályára.

Már nem Antti Karhula a DAB edzője

Már nem Antti Karhula a DAB edzője

2018. november 12. (hétfő)

Felmentette a munkavégzés alól Antti Karhula vezetőedzőt a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának vezetése.

Csúcsrangadó előtt a Dunaferr

Csúcsrangadó előtt a Dunaferr

2018. november 12. (hétfő)

A listavezető, s az idei szezonban még hibátlan Berettyóújfalu ellen folytatja a bajnokságot ma este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Hiába a fölény

Hiába a fölény

2018. november 11. (vasárnap)

Ezúttal sem sikerült gólt szereznie, így döntetlenre végzett a Budapest Honvéd II. elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Nem sikerült a visszavágás

Nem sikerült a visszavágás

2018. november 11. (vasárnap)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapata sok hibával játszott a Sümeg elleni összecsapáson, így vetélytársával szemben hátránya hét pontra nőtt.

A világ legjobb klubcsapata lett a DUE

A világ legjobb klubcsapata lett a DUE

2018. november 11. (vasárnap)

Hazaérkezett Oroszországból az Európai Szuperkupát hatalmas csatában elhódító DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata, mely az Euroliga-győztes Kirishi otthonában jutott fel a világ tetejére.