Nem borult a papírforma

2018. június 19. (kedd) 8:05 - spigott

Könnyed győzelmet aratott alacsonyabb osztály vetélytársa ellen az SZP-Asztalos SE gárdája a Dunaújváros Kupa hétfő esti nyitómérkőzésén.

Immáron tizenhatodik alkalommal rendezi meg idén a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A június 18-ától július 12-ig tartó viadalra ezúttal tizenhat együttes nevezését fogadták el a szervezők, s a résztvevők  ezúttal is egyenes kieséses rendszerben küzdenek meg a minél szebb eredmények eléréséért. A kuparendszerű viadal pikantériáját az adja, hogy itt bárki megmérkőzhet bárkivel, ha úgy hozza a sorsolás, s bizony előfordult már, hogy a jóval esélyesebbnek vélt magasabb osztályból érkezett csapat elvérzett az előzetesen gyengébbnek tartott együttessel szemben.

Az idei sorozat küzdelmei hétfőn este nyolc órakor kezdődtek meg az Acerbis Osztály hatodik helyén végzett SZP-Asztalos SE, valamint a harmadosztály hatodikja, a Zéró Tolerancia mérkőzésével. A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett összecsapáson alaposan kiütközött a két gárda közti osztálykülönbség, hiszen az SZP-Asztalos 11-3-ra legyőzte a Zéró Tolerancia gárdáját, így a mezőnyből elsőként jutott tovább a következő fordulóba, s várhatja nyugodtan leendő ellenfelét.

A sorozat első fordulójának küzdelmei ma újabb két mérkőzéssel folytatódnak: este hét órától az Acerbis Osztály tizedikje, a Kemi-Ker Kft. méri össze erejét a Campus másodikjával, a Gazdagok és Szépek gárdájával, míg nyolctól a Campus Osztály bajnoka, az Asztalos Gumiszervíz csap össze a másodosztály hetedik helyezettjével, az Irapuatoval.

Eredmény

SZP-Asztalos SE (I.) – Zéró Tolerancia (III.) 11-3

A Dunaújváros Kupa mai programja

19:00 Kemi-Ker Kft. (I.) – Gazdagok és Szépek (II.)
20:00 Asztalos Gumiszervíz (II.) – Irapuato (II.)

A rovat további hírei: Sport

Növekvő létszám az akadémián

Növekvő létszám az akadémián

2018. szeptember 20. (csütörtök)

Egy éve jött létre, de a kiváló szervezettségnek, a céltudatos szakvezetői gárdának, a rutinos és fiatalos lendületű edzői csapatnak köszönhetően egyre népszerűbb a röplabda akadémia.

Elrajtolt az ovi foci bajnokság

Elrajtolt az ovi foci bajnokság

2018. szeptember 20. (csütörtök)

Tizennégy óvodás csapat részvételével kezdődött meg a Margaréta tagóvoda udvarán ma délelőtt az ovi foci bajnokság harmadik fordulója.

Most nem ment az utánpótlásnak

Most nem ment az utánpótlásnak

2018. szeptember 20. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán, az ifik nagy csatában szenvedtek vereséget a vendég győriektől.

Nem volt esély a Fradi ellen

Nem volt esély a Fradi ellen

2018. szeptember 19. (szerda)

A mérkőzés első szakaszában támadásban, a végén védekezésben hibázott sokat, így tizenhárom gólos, 36-23-as vereséget szenvedett a Ferencváros elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Abonyban remekeltek a birkózók

Abonyban remekeltek a birkózók

2018. szeptember 19. (szerda)

A Dunaferr SE és fiókegyesületeinek tizenegy birkózója jutott be az országos diákolimpiai döntőbe a Diák I. és Diák II-es korcsoportban.

Még szoros az élmezőny

Még szoros az élmezőny

2018. szeptember 19. (szerda)

Nem hozott túl sok izgalmat a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első három mérkőzése a sorozat negyedik fordulójában.

Vereség a Hepp Kupában

Vereség a Hepp Kupában

2018. szeptember 19. (szerda)

Harmincpontos vereséget szenvedett a MAFC Csepel ellen az erősen tartalékos Dunaújvárosi Sárkányok kosárlabda csapata a Hepp Kupában.