Nem borult a papírforma

spigott - 2018. június 19. 8:05

Könnyed győzelmet aratott alacsonyabb osztály vetélytársa ellen az SZP-Asztalos SE gárdája a Dunaújváros Kupa hétfő esti nyitómérkőzésén.

Immáron tizenhatodik alkalommal rendezi meg idén a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A június 18-ától július 12-ig tartó viadalra ezúttal tizenhat együttes nevezését fogadták el a szervezők, s a résztvevők  ezúttal is egyenes kieséses rendszerben küzdenek meg a minél szebb eredmények eléréséért. A kuparendszerű viadal pikantériáját az adja, hogy itt bárki megmérkőzhet bárkivel, ha úgy hozza a sorsolás, s bizony előfordult már, hogy a jóval esélyesebbnek vélt magasabb osztályból érkezett csapat elvérzett az előzetesen gyengébbnek tartott együttessel szemben.

Az idei sorozat küzdelmei hétfőn este nyolc órakor kezdődtek meg az Acerbis Osztály hatodik helyén végzett SZP-Asztalos SE, valamint a harmadosztály hatodikja, a Zéró Tolerancia mérkőzésével. A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett összecsapáson alaposan kiütközött a két gárda közti osztálykülönbség, hiszen az SZP-Asztalos 11-3-ra legyőzte a Zéró Tolerancia gárdáját, így a mezőnyből elsőként jutott tovább a következő fordulóba, s várhatja nyugodtan leendő ellenfelét.

A sorozat első fordulójának küzdelmei ma újabb két mérkőzéssel folytatódnak: este hét órától az Acerbis Osztály tizedikje, a Kemi-Ker Kft. méri össze erejét a Campus másodikjával, a Gazdagok és Szépek gárdájával, míg nyolctól a Campus Osztály bajnoka, az Asztalos Gumiszervíz csap össze a másodosztály hetedik helyezettjével, az Irapuatoval.

Eredmény

SZP-Asztalos SE (I.) – Zéró Tolerancia (III.) 11-3

A Dunaújváros Kupa mai programja

19:00 Kemi-Ker Kft. (I.) – Gazdagok és Szépek (II.)
20:00 Asztalos Gumiszervíz (II.) – Irapuato (II.)

A rovat további hírei: Sport

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.