Véghajrá előtt a kupában

spigott - 2018. július 3. 13:37

A Dunabiztos Micro, valamint a Gazdagok és Szépek együttese jutott be a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat fináléjába.

Már az elődöntőkben lépett pályára hétfőn este a Dunaújváros Kupa küzdelmeinek legjobb négy együttese. A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett találkozóin először a Steelworkers és a Gazdagok és Szépek együttese mérte össze egymással erejét, s bár előbbi számított a favoritnak, a Gazdagok és Szépek gárdája ezúttal meglepte magasabban rangsorolt ellenfelét, mert 2-2-es első félidő után 7-4-es sikert aratva jutott be a kupasorozat döntőjébe.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától az Acerbis Osztály negyedikje, a Dunabiztos Micro és a harmadosztály győztese, a Gaszisportvideo játékosai húztak szerelést, s játszottak egymással élvezetes, jó mérkőzést. Az esélyesebb Dunabiztos korán kétgólos előnyt szerzett, ám alacsonyabb osztályú ellenfele ennek ellenére jól tartotta magát, s fél órán keresztül ott loholt vetélytársa nyomában.. A hajrát azonban jobban bírták Hatvany Attiláék, akik újabb két találattal foglalták keretbe a meccset, s 5-2-es győzelemmel csatlakoztak a Gazdagok és Szépek együtteséhez.

Eredmények

Steelworkers (I.) – Gazdagok és Szépek (II.) 4-7 (2-2)
Dunabiztos Micro (I.) – Gaszisportvideo (III.) 5-2 (2-0)

A helyosztók menetrendje

2018. 07. 05. 19:00 Steelworkers (I.) – Gaszisportvideo (III.)
2018. 07. 05. 20:00 Dunabiztos Micro (I.) – Gazdagok és Szépek (II.)

A rovat további hírei: Sport

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2024. ápr. 13.

Már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát a DFVE női vízilabda csapata a Győr elleni hazai bajnokin.