Nem botlottak az esélyesek

2018. augusztus 8. (szerda) 8:02 - spigott

Továbbra is tartja első helyét a Decathlon Nyári Foci Bajnokság küzdelmeiben a Tízpróbások együttese.

A kilencedik forduló mérkőzéseivel folytatódott hétfőn és kedden a Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelemsorozata a vidámparki műfüves pályán. A sorozat legutóbbi játéknapjainak első találkozóján két első osztályú csapat, a Steelworkers és a Dunabiztos Micro csapott össze egymással, a kiélezett, szoros meccset végül utóbbi nyerte 5-3-ra, s ezzel sikerült is a tabella élére állnia. A harmadosztályú Zéró Tolerancia és a második vonalban szereplő Széchenyi Pékség találkozóján nem borult a papírforma, ugyanis a Széchenyi simán, 9-2-re nyert, így továbbra is tartja helyét a tabella középmezőnyében.

Kép: DO-archív

Rangadónak ígérkezett az alacsonyabb osztályú csapatok mezőnyében a harmadik Irapuato és az első Tízpróbások mérkőzése, melyen utóbbi örülhetett az 5-3-as győzelemnek, s ezzel együtt annak is, hogy megerősítette első helyét a táblázaton. Az első osztályú Siker Ablak könnyedén, 9-2-re hozta mérkőzését az Acerbis ligában szereplő Papa SE ellen, ám mivel ez a mérkőzés nem számított bele a pontversenybe, így eredménye a tabellán sem hozott változást.

A Decathlon Nyári Foci Bajnokság 9. fordulójának eredményei

Steelworkers – Dunabiztos Micro 3-5
Zéró Tolerancia – Széchenyi Pékség 2-9
Irapuato – Tízpróbások 3-5
Siker Ablak – Papa SE 9-2

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság állása: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Gyalog Galopp 12 pont, 3. Irapuato 10 pont, 4. Széchenyi Pékség 4 pont, 5. Zéró Tolerancia 2 pont, 6. B.T. Mirage 0 pont, 7. Papa SE -1 pont.

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság állása (I. osztályú csapatok): 1. Dunabiztos Micro 6 pont, 2. Steelworkers 3 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Siker Ablak -2 pont.

A rovat további hírei: Sport

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

2018. december 14. (péntek)

A Női Vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen játszik ma este fél hattól a Tüskeuszodában.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2018. december 13. (csütörtök)

Kiélezett, fordulatokban gazdag mérkőzésen szenvedett egygólos, 4-3-as vereséget Veszprémben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Rangadó előtt a Dunaferr

Rangadó előtt a Dunaferr

2018. december 13. (csütörtök)

A harmadik helyen álló Veszprém otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Rasmussen: folyamatosan fejlődött a csapat

Rasmussen: folyamatosan fejlődött a csapat

2018. december 13. (csütörtök)

Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint folyamatosan fejlődött a magyar női kézilabda-válogatott, ezért tudott remek mérleggel, négy győzelemmel és két vereséggel zárni a franciaországi Európa-bajnokságon.

Vidáman ünnepeltek a birkózók

Vidáman ünnepeltek a birkózók

2018. december 13. (csütörtök)

Fiatalok és veteránok, iskolavezetők és támogatók ünnepelték közösen a Dunaferr SE Birkózó Szakosztályának idei eredményeit a 2018-as karácsonyi ünnepségen.

Legyőzte Romániát, de kiesett a magyar válogatott

Legyőzte Romániát, de kiesett a magyar válogatott

2018. december 12. (szerda)

A magyar női kézilabda-válogatott 31-29-re legyőzte Románia csapatát a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének szerdai utolsó fordulójában, Nancyban, ennek ellenére nem jutott tovább csoportjából.

Tengernyi segítség

Tengernyi segítség

2018. december 12. (szerda)

A Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezetének igyekeznek segítséget nyújtani a 17. Carissa Kupa szervezői a január 4. és 6. között sorra kerülő 32 csapatos nemzetközi kispályás labdarúgó tornán.