Nem botlottak az esélyesek

2018. augusztus 8. (szerda) 8:02 - spigott

Továbbra is tartja első helyét a Decathlon Nyári Foci Bajnokság küzdelmeiben a Tízpróbások együttese.

A kilencedik forduló mérkőzéseivel folytatódott hétfőn és kedden a Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelemsorozata a vidámparki műfüves pályán. A sorozat legutóbbi játéknapjainak első találkozóján két első osztályú csapat, a Steelworkers és a Dunabiztos Micro csapott össze egymással, a kiélezett, szoros meccset végül utóbbi nyerte 5-3-ra, s ezzel sikerült is a tabella élére állnia. A harmadosztályú Zéró Tolerancia és a második vonalban szereplő Széchenyi Pékség találkozóján nem borult a papírforma, ugyanis a Széchenyi simán, 9-2-re nyert, így továbbra is tartja helyét a tabella középmezőnyében.

Kép: DO-archív

Rangadónak ígérkezett az alacsonyabb osztályú csapatok mezőnyében a harmadik Irapuato és az első Tízpróbások mérkőzése, melyen utóbbi örülhetett az 5-3-as győzelemnek, s ezzel együtt annak is, hogy megerősítette első helyét a táblázaton. Az első osztályú Siker Ablak könnyedén, 9-2-re hozta mérkőzését az Acerbis ligában szereplő Papa SE ellen, ám mivel ez a mérkőzés nem számított bele a pontversenybe, így eredménye a tabellán sem hozott változást.

A Decathlon Nyári Foci Bajnokság 9. fordulójának eredményei

Steelworkers – Dunabiztos Micro 3-5
Zéró Tolerancia – Széchenyi Pékség 2-9
Irapuato – Tízpróbások 3-5
Siker Ablak – Papa SE 9-2

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság állása: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Gyalog Galopp 12 pont, 3. Irapuato 10 pont, 4. Széchenyi Pékség 4 pont, 5. Zéró Tolerancia 2 pont, 6. B.T. Mirage 0 pont, 7. Papa SE -1 pont.

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság állása (I. osztályú csapatok): 1. Dunabiztos Micro 6 pont, 2. Steelworkers 3 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Siker Ablak -2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Pozitív a hangulat a válogatottnál

Pozitív a hangulat a válogatottnál

2019. március 20. (szerda)

Pozitív a hangulat a magyar labdarúgó-válogatottnál a szlovákok elleni, csütörtök esti Európa-bajnoki selejtező előtt - mondta Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke.

Változások a keretben

Változások a keretben

2019. március 20. (szerda)

Sérülések miatt változott a Japán elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar női kézilabda-válogatott kerete.

Váratlan vereség

Váratlan vereség

2019. március 20. (szerda)

A DSE Röplabda Akadémia NB II-es csapata a rájátszás első fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a SZOESE együttesétől.

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

2019. március 19. (kedd)

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint hatalmas lökést adna a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha csütörtökön győzne az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján, Szlovákia vendégeként.

Nem pihentek a birkózók

Nem pihentek a birkózók

2019. március 19. (kedd)

Egy-egy hazai és nemzetközi verseny mellett egyhetes edzőtábor várt a Dunaferr SE és a Gurics György BDSE birkózóira az elmúlt napokban.

Bizakodó Gorillák!

Bizakodó Gorillák!

2019. március 19. (kedd)

Új vezetőedzővel, új csapattal, de a rájátszást megcélozva vág neki a Divízió I-es küzdelmeknek a DAK Acél Gorillaz amerikai futball együttese.

Újabb hibátlan hétvége

Újabb hibátlan hétvége

2019. március 19. (kedd)

Huszonhárom gólt szereztek, s egyet sem kaptak a Dunaújváros PASE labdarúgói az utánpótlás bajnokságok hétvégi fordulójában.