Nem botlottak az esélyesek

2018. augusztus 8. (szerda) 8:02 - spigott

Továbbra is tartja első helyét a Decathlon Nyári Foci Bajnokság küzdelmeiben a Tízpróbások együttese.

A kilencedik forduló mérkőzéseivel folytatódott hétfőn és kedden a Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelemsorozata a vidámparki műfüves pályán. A sorozat legutóbbi játéknapjainak első találkozóján két első osztályú csapat, a Steelworkers és a Dunabiztos Micro csapott össze egymással, a kiélezett, szoros meccset végül utóbbi nyerte 5-3-ra, s ezzel sikerült is a tabella élére állnia. A harmadosztályú Zéró Tolerancia és a második vonalban szereplő Széchenyi Pékség találkozóján nem borult a papírforma, ugyanis a Széchenyi simán, 9-2-re nyert, így továbbra is tartja helyét a tabella középmezőnyében.

Kép: DO-archív

Rangadónak ígérkezett az alacsonyabb osztályú csapatok mezőnyében a harmadik Irapuato és az első Tízpróbások mérkőzése, melyen utóbbi örülhetett az 5-3-as győzelemnek, s ezzel együtt annak is, hogy megerősítette első helyét a táblázaton. Az első osztályú Siker Ablak könnyedén, 9-2-re hozta mérkőzését az Acerbis ligában szereplő Papa SE ellen, ám mivel ez a mérkőzés nem számított bele a pontversenybe, így eredménye a tabellán sem hozott változást.

A Decathlon Nyári Foci Bajnokság 9. fordulójának eredményei

Steelworkers – Dunabiztos Micro 3-5
Zéró Tolerancia – Széchenyi Pékség 2-9
Irapuato – Tízpróbások 3-5
Siker Ablak – Papa SE 9-2

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság állása: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Gyalog Galopp 12 pont, 3. Irapuato 10 pont, 4. Széchenyi Pékség 4 pont, 5. Zéró Tolerancia 2 pont, 6. B.T. Mirage 0 pont, 7. Papa SE -1 pont.

A VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság állása (I. osztályú csapatok): 1. Dunabiztos Micro 6 pont, 2. Steelworkers 3 pont, 3. SZP-Asztalos SE 3 pont, 4. Siker Ablak -2 pont.

A rovat további hírei: Sport

A kijutást célozza meg a magyar válogatott

A kijutást célozza meg a magyar válogatott

2018. augusztus 14. (kedd)

Az Európa-bajnoki részvétel a célja a férfi röplabda-válogatottnak, amely szerdán, hazai pályán, Macedónia ellen kezdi meg selejtezős szereplését.

Bl-selejtező - A továbbjutás főtáblát érne a Vidinek

Bl-selejtező - A továbbjutás főtáblát érne a Vidinek

2018. augusztus 14. (kedd)

Hat év után szerepelhet ismét főtáblán magyar klub az európai kupaporondon, amennyiben ma a hazai visszavágón a Vidi FC kiharcolja a továbbjutást a svéd Malmö ellen a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában.

Újabb forduló a Decathlonban

Újabb forduló a Decathlonban

2018. augusztus 14. (kedd)

Ugyan legutóbb vereséget szenvedett, továbbra is a Tízpróbások gárdája vezeti a Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság tabelláját.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a DUFK SE

Újabb mérföldkőhöz érkezett a DUFK SE

2018. augusztus 13. (hétfő)

Az önkormányzat támogatásának is köszönhetően fontos célokat tűzhet ki maga elé a dunaújvárosi labdarúgó utánpótlásért dolgozó DUFK SE.

Komoly változások a Kohász Kupa programjában

Komoly változások a Kohász Kupa programjában

2018. augusztus 13. (hétfő)

Mivel több együttes is visszamondta szereplését a Kohász Kupán, így az idei tornán csak két mérkőzést rendeznek meg a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Tornagyőztes ifik

Tornagyőztes ifik

2018. augusztus 13. (hétfő)

Két győzelemmel, valamint egy döntetlennel szerezte meg a szolnoki felkészülési torna első helyét a magyar leány ifjúsági vízilabda válogatott.

Aranyos röplabdázók

Aranyos röplabdázók

2018. augusztus 12. (vasárnap)

A DSE Röplabda Akadémia fiataljai rendkívül jó teljesítményt nyújtottak az Országos Strandröplabda Bajnokság döntőjében.