Nyolc csapat a strandfoci kupán

spigott - 2018. augusztus 14. 19:44

Elkészült a csoportbeosztás, összesen nyolc együttes vághat neki nemzeti ünnepünkön az I. Szent István Strandfoci Kupának.

Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk, úgy idén is megrendezi augusztus 20-án az I. Szent István Strandfoci Kupát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. Az idei már a tizenegyedik viadal lesz a sorban, s a közelmúltban meg is tartották már a torna sorsolását, így eldőlt, hogy a résztvevő nyolc együttes mely csoportokba került, s kit kell legyőznie ahhoz, hogy esélye legyen az érmes helyezése elérésére. Az idei viadalon a csoportok első két helyezettje jut majd be az elődöntőbe, a csoportok harmadikjai az ötödik, míg a negyedikek a hetedik helyért mérkőznek meg a helyosztón.

Kép: DO-archív

A csoportküzdelmek délelőtt kilenc órakor kezdődnek a Szalki-szigeten, az elődöntőket fél háromtól, a bronzmeccset 15:40-től, míg a finálét 16:05-től rendezik meg, míg az eredményhirdetésre fél öt után kerítenek sort a szervezők. Ahogy azt a DLSZ rendezvényein már megszokhattuk, nemcsak a legjobb csapatokat, hanem az egyéni kategóriákban kiemelkedően teljesítő játékosokat is elismerik majd, így a legjobb játékos mellett a legjobb kapust és a gólkirályt is díjazzák az torna végén.

Az I. Szent István XI. Strandfoci Kupa csoportbeosztása

A csoport: Ügyetlenek, Riki FC, Barátok, Sasok FC
B csoport: Ruform, Gaszisportvideo, Csudarúgdalók, Cservy STC

Az elmúlt évek nyertesei

2008 – Carissa Virág
2009 – Korfu
2010 – Frankcity
2011 – Frankcity
2012 – River Plate
2013 – Gari Trans
2014 – Chichago
2015 – Inox Csőszer KFT.
2016 – Mé-Szi Frucht KFT.
2017 - Chichago

A részletes program

A rovat további hírei: Sport

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. már. 16.

A bennmaradás szempontjából nagyon fontos találkozó vár a Dunaújváros FC labdarúgóira a Szekszárd otthonában vasárnap délután kettő órától.