Kezdő tornászok Trenka János kezei alatt

2018. szeptember 22. (szombat) 19:22 - Szárszó Lajos

A Dunaferr SE vezetőedzője Hunyady Dominikával közösen új korosztály, az első tagozatos általános iskolás lányok munkáját irányítja.

Trenka Jánost az utóbbi években Kovács Zsófiával, kiváló tornászunk eredményeivel kapcsoltuk össze, hiszen az ő közös munkájuknak köszönhetjük azokat a sikereket, melyeket Zsófia elért. Most azonban emellett a tevékenység mellet új feladatba kezdett, így szeptembertől a legkisebbek, vagyis az elsős általános iskolás lányok edzéseit is irányítani fogja.

- Egy kiváló fiatal edzővel, a Testnevelési Egyetemen frissen diplomázott Hunyady Dominikával együtt kezdtük meg a kislányokkal történő közös munkát. Mivel párja, Turcsik István is nálunk dolgozik, nagyon szeretném, ha ő annyira meg tudná tanulni az edzői szakmát, hogy a későbbiekben egyedül is el tudjon vezetni egy csoportot. Kettőnk egysége nagyon jól működik, melyben mindketten tudunk a másiktól tanulni. Csoportunk kislányokból áll, melybe várjuk azokat a gyermekeket, akik szeretnék elsajátítani a torna alapjait, de természetesen a fiúkat is, akikkel Furjákné Wágner Dajána foglalkozik. Célunk, hogy mindarra megtanítsuk a gyermekeket, melyeket ők megengednek nekünk. Jelentkezni minden hétköznap délutánján, 13 és 18 óra között lehet a tornacsarnokban

A rovat további hírei: Sport

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.