Már csak a bajnok hibátlan

spigott - 2018. szeptember 21. 13:04

Elszenvedte idei első vereségét a Steelworkers gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának harmadik fordulójában.

Két mérkőzéssel folytatódott, s fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának harmadik fordulója pénteken este a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap első összecsapásán a Dunabiztos Micro, valamint a GBB ZRT játékosai néztek egymással farkasszemet, ám csak az első félidő hozott ezúttal nagy csatát, mert az első 25 perc után a Dunabiztos Micro még csak 2-1-re vezetett. A fordulást követően viszont sorozatban öt gólt szereztek Hatvany Attiláék úgy, hogy cserébe egyet sem kaptak, s végül sima, 7-1-es sikert aratva jöttek fel a tabella harmadik helyére.

Kép: DO-archív

A forduló rangadóját a Dunaferr Vasas és a játéknap előtt második Steelworkers csapatai játszották. Hiába szerzett azonban vezetést Dorogi Viktor révén a tavalyi ezüstérmes, a Dunaferr sorozatban lőtt négy góllal válaszolt, így Dorogi véghajrában szerzett második találata már csak az eredmény kozmetikázására volt elég, mert a meccset 4-2-re a Dunaferr nyerte, megszerezve ezzel első pontjait az idei bajnokságban.

Eredmények

Dunabiztos Micro – GBB ZRT 7-1 (2-1)
Dunaferr Vasas – Steelworkers 4-2 (3-1)

Az Acerbis Osztály állása a 3. forduló után: 1. Karmacsi Autó 9 pont, 2. Steelworkers 6 pont, 3. Dunabiztos Micro 6 pont, 4. SZP-Asztalos SE 6 pont, 5. Dunaferr Vasas 3 pont, 6. Fejó-Therm Kft. 3 pont, 7. Szil-Ker Ablak 0 pont, 8. GBB ZRT 0 pont, 9. Siker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.