Már rúgják a bőrt a Campusban is

spigott - 2018. szeptember 6. 10:05

Két mérkőzést követően a Tízpróbások és a Gaszisportvideo együttese is hat szerzett ponttal áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Miközben a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában csak a héten kezdődtek meg a küzdelmek, a második vonalban, a Campus Osztályban már a második fordulónál járnak a sorozatban résztvevő együttesek, s a legutóbbi játéknapon összesen három találkozón szurkolhattak kedvenceiknek a sportág helyi kedvelői. A második forduló nyitómeccsét az elsőben is győztes Tízpróbások gárdája játszotta a Black & White ellenében, s Deimel Dávidék szemernyi kétséget sem hagytak afelől, hogy melyik a jobb csapat. A Tízpróbások már az első felvonás végén 5-0-ra vezetett, s bár a másodikban kapott egy gólt, cserébe újra ötöt szerzett, s végül sima, 10-1-es győzelemmel szerezte meg újabb pontjait a bajnokságban.

Kép: DO-archív

Az Akrasz-Bau és a Gaszisportvideo mérkőzése már az első félidőben eldőlt, ugyanis Kovács Krisztián és Palóka Csaba góljaival lépett meg ellenfelétől a Gaszisportvideo, mely a fordulás után is hibátlanul védekezett, s a Tízpróbásokhoz hasonlóan a második fordulóban is három ponttal gazdagodott. A Kemi-Ker Kft. és a Széchenyi Pékség összecsapásán bő negyven percig nem lehetett tudni, hogy melyik gárda örülhet majd a győzelemnek, hiszen a 41. percben még 3-3-ra álltak a csapatok, ám a hajrát utóbbi bírta jobban, s nyolc perc alatt szerzett három góljának köszönhetően végül 6-3-as sikerrel szerezte meg első pontjait a Campus Osztály idei küzdelmeiben.

A Campus Osztály 2. fordulójának eredményei

Tízpróbások – Black & White 10-1 (5-0)
Akrasz-Bau SE – Gaszisportvideo 0-3 (0-3)
Kemi-Ker Kft. – Széchenyi Pékség 3-6 (2-2)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 6 pont, 2. Gaszisportvideo 6 pont, 3. Gyalog Galopp 3 pont, 4. Gazdagok és Szépek 3 pont, 5. Széchenyi Pékség 3 pont, 6. Akrasz-Bau SE 3 pont, 7. Papa SE 0 pont, 8. Varázs Kép 0 pont, 9. Irapuato 0 pont, 10. B.T. Mirage 0 pont, 11. Black & White 0 pont, 12. Kemi-Ker Kft. 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.