Vereség a Hepp Kupában

2018. szeptember 19. (szerda) 8:03 - spigott

Harmincpontos vereséget szenvedett a MAFC Csepel ellen az erősen tartalékos Dunaújvárosi Sárkányok kosárlabda csapata a Hepp Kupában.

Hazai környezetben lépett pályára a közelmúltban a Dunaújvárosi Sárkányok felnőtt kosárlabda csapata a Hepp Kupa selejtezőjében. Az NB II-es felnőtt bajnokság rajtjára készülő dunaújvárosiak azonban erősen tartalékosan, mindössze hat játékossal vágtak neki a MAFC Csepel elleni találkozónak, melynek így egyértelműen a vendégek voltak az esélyesei. Ez meg is látszott az első negyed eredményének alakulásán, mert a rutinos játékosokkal felálló ellenfél fokozatosan növelte előnyét, s a nyitó felvonás végén már 30-15-re vezetett.

Kép: DO-archív

A folytatásban sikerült azért felvennie a játék ritmusát a mieinknek is, így a második negyedet öt, míg a harmadikat csak egy góllal húzta be a MAFC Csepel gárdája. A negyedik felvonásra már elkészült ereével a házigazda, így az ellenfél ismét elhúzott, s végül 108-78-as győzelmet aratott, ám a mieink sem lehetne elégedetlenek, ám a bajnokság októberi rajtjáig van azért még mit gyakorolni kosárlabdázóinknak.

Dunaújváros – MAFC Csepel 78-108 (15-30, 17-22, 28-29, 18-27)

Kezdők: Csépányi 20/12, Bak 19/6, Bozsik 6/6, Matucza 10/3, Molnár 9/3. Csere: Katona 14/3.

A rovat további hírei: Sport

Ez más meccs lesz

Ez más meccs lesz

2019. február 23. (szombat)

Kemény csatára számíthat a Békéscsaba elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

2019. február 23. (szombat)

A Veszprém elleni mérkőzésen juthat be a Magyar Kupa fináléjába a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.