Vereség a Hepp Kupában

spigott - 2018. szeptember 19. 8:03

Harmincpontos vereséget szenvedett a MAFC Csepel ellen az erősen tartalékos Dunaújvárosi Sárkányok kosárlabda csapata a Hepp Kupában.

Hazai környezetben lépett pályára a közelmúltban a Dunaújvárosi Sárkányok felnőtt kosárlabda csapata a Hepp Kupa selejtezőjében. Az NB II-es felnőtt bajnokság rajtjára készülő dunaújvárosiak azonban erősen tartalékosan, mindössze hat játékossal vágtak neki a MAFC Csepel elleni találkozónak, melynek így egyértelműen a vendégek voltak az esélyesei. Ez meg is látszott az első negyed eredményének alakulásán, mert a rutinos játékosokkal felálló ellenfél fokozatosan növelte előnyét, s a nyitó felvonás végén már 30-15-re vezetett.

Kép: DO-archív

A folytatásban sikerült azért felvennie a játék ritmusát a mieinknek is, így a második negyedet öt, míg a harmadikat csak egy góllal húzta be a MAFC Csepel gárdája. A negyedik felvonásra már elkészült ereével a házigazda, így az ellenfél ismét elhúzott, s végül 108-78-as győzelmet aratott, ám a mieink sem lehetne elégedetlenek, ám a bajnokság októberi rajtjáig van azért még mit gyakorolni kosárlabdázóinknak.

Dunaújváros – MAFC Csepel 78-108 (15-30, 17-22, 28-29, 18-27)

Kezdők: Csépányi 20/12, Bak 19/6, Bozsik 6/6, Matucza 10/3, Molnár 9/3. Csere: Katona 14/3.

A rovat további hírei: Sport

Remek hajrá, szép siker a címvédő ellen

Remek hajrá, szép siker a címvédő ellen

2024. szep. 28.

Dunaújvárosban szakadt meg a brassói hokisok jó sorozata az Erste Liga péntek esti fordulójában.

DSTV: tornával emlékeztek

DSTV: tornával emlékeztek

2024. szep. 27.

Immáron negyedik alkalommal rendezte meg a DKSE torna szakosztálya a Pap Zoltán Emlékversenyt, melynek a legendás edzőről elnevezett Pap Zoltán Tornacsarnok adott otthont szeptember 21-én szombaton. Hangkép.

Újra hazai pályán a futsalosok

Újra hazai pályán a futsalosok

2024. szep. 27.

A Tolna-Mözs elleni hazai összecsapáson őrizné meg hibátlan mérlegét az NB II Nyugati csoportjában a Dunaújváros Futsal együttese ma este hét órától.

A címvédő érkezik

A címvédő érkezik

2024. szep. 27.

Az éllovas Brassó elleni hazai összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

2024. szep. 26.

A címvédő Karmacsi mellett már csak az SZP-Asztalos együttese hibátlan a városi kispályás labdarúgók ST Solar csoportjában.

Újra fociztak az ovisok (galériával)

Újra fociztak az ovisok (galériával)

2024. szep. 26.

Remek időben, kiváló hangulatban rendezték meg a 2024-es Ovi Foci Kupa második fordulóját a Római Városrészi Tagóvodában kedden délelőtt.

Új elnökséget választott a DKSE

Új elnökséget választott a DKSE

2024. szep. 25.

Mátyás Gábor immáron ötödik ciklusát kezdheti meg a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület ügyvezető elnökeként.