Biztos siker hazai pályán

2018. október 9. (kedd) 18:03 - doszerk

Ötgólos előnye tudatában valamelyest visszavett a tempóból, de így is sima, 7-4-es sikert aratott a Torpedo Justitia elleni OB II-es mérkőzésen a DUE-RFT floorball csapata.

A Torpedo Justitia csapata ellen folytatta a floorball OB II-es pontvadászat küzdelmeit hétvégén a Dunaújvárosi Egyetem-Rudas Floorball Team csapata, mely a Campus Arénában igyekezett begyűjteni idei első győzelmét a sorozatban. Mivel tavasszal a fővárosiak nyerték a két gárda mérkőzését, így volt miért visszavágnia a mieinknek, akik remekül kezdtek, s Kiss Péter révén már az első percben meg is szerezték a vezetést. A folytatás is jól alakult a dunaújvárosiak számára, mert nem sokkal később Siklósi Zoltán is értékesített egy emberfórt, s bár a vendégek szinte azonnal válaszoltak, Siklósi újabb két találatával magabiztos, 4-1-es vezetéssel zárták floorballosaink az első harmadot.

Kép: archív (Lőwinger Zoltàn felvételei)

A második felvonásból még kettő perc sem telt el, mikor Lendvai Gábor már az ötödik dunaújvárosi gólt szerezte, s mikor Gutenkunst Ábel is betalált a 27. percben, gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés (6-1). A tetemes előny tudatában azonban kissé könnyelművé váltak a mieink, s ezt a második harmad hajrájában, illetve a harmadik elején is góllal büntették a vendégek (6-3). A 48. percbe Kiss Péter megtörte a vendégek felzárkózási kedvét, de a meccs vége előtt még így is találtak egy gólt a fővárosiak, ám ez már nem sokat számított, mert a DUE-RFT gárdája összességében nagyon sima, 7-4-es győzelmet aratva szerezte meg első pontjait az idei bajnokságban. A bajnokság október 28-àn, Kazincbarcikán folytatódik a mieink számára, míg október 14-én a Floorball Euro Challenge győztese, a Phoenix Fireball lesz együttesünk ellenfele a Magyar Kupa második fordulójában.

DUE-RFT – Torpedo Justitia SC 7-4 (4-1, 2-1, 1-2)

DUE-RFT: Balázs Norbert, Boa Attila, Dolmán Gábor, Gutenkunst Ábel 1, Kiss Péter 2 (1), Kiss Tibor, Mitli Attila, Vidákovics Sámuel, Sója László Tibor (1), Siklósi Zoltán 3 (2), Pribék István, Petrovickij Tamás, Majorosi Tamás, Magosi Erik, Lendvai Gábor 1, Krukk Balázs (1).

A rovat további hírei: Sport

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.