Biztos siker hazai pályán

2018. október 9. (kedd) 18:03 - doszerk

Ötgólos előnye tudatában valamelyest visszavett a tempóból, de így is sima, 7-4-es sikert aratott a Torpedo Justitia elleni OB II-es mérkőzésen a DUE-RFT floorball csapata.

A Torpedo Justitia csapata ellen folytatta a floorball OB II-es pontvadászat küzdelmeit hétvégén a Dunaújvárosi Egyetem-Rudas Floorball Team csapata, mely a Campus Arénában igyekezett begyűjteni idei első győzelmét a sorozatban. Mivel tavasszal a fővárosiak nyerték a két gárda mérkőzését, így volt miért visszavágnia a mieinknek, akik remekül kezdtek, s Kiss Péter révén már az első percben meg is szerezték a vezetést. A folytatás is jól alakult a dunaújvárosiak számára, mert nem sokkal később Siklósi Zoltán is értékesített egy emberfórt, s bár a vendégek szinte azonnal válaszoltak, Siklósi újabb két találatával magabiztos, 4-1-es vezetéssel zárták floorballosaink az első harmadot.

Kép: archív (Lőwinger Zoltàn felvételei)

A második felvonásból még kettő perc sem telt el, mikor Lendvai Gábor már az ötödik dunaújvárosi gólt szerezte, s mikor Gutenkunst Ábel is betalált a 27. percben, gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés (6-1). A tetemes előny tudatában azonban kissé könnyelművé váltak a mieink, s ezt a második harmad hajrájában, illetve a harmadik elején is góllal büntették a vendégek (6-3). A 48. percbe Kiss Péter megtörte a vendégek felzárkózási kedvét, de a meccs vége előtt még így is találtak egy gólt a fővárosiak, ám ez már nem sokat számított, mert a DUE-RFT gárdája összességében nagyon sima, 7-4-es győzelmet aratva szerezte meg első pontjait az idei bajnokságban. A bajnokság október 28-àn, Kazincbarcikán folytatódik a mieink számára, míg október 14-én a Floorball Euro Challenge győztese, a Phoenix Fireball lesz együttesünk ellenfele a Magyar Kupa második fordulójában.

DUE-RFT – Torpedo Justitia SC 7-4 (4-1, 2-1, 1-2)

DUE-RFT: Balázs Norbert, Boa Attila, Dolmán Gábor, Gutenkunst Ábel 1, Kiss Péter 2 (1), Kiss Tibor, Mitli Attila, Vidákovics Sámuel, Sója László Tibor (1), Siklósi Zoltán 3 (2), Pribék István, Petrovickij Tamás, Majorosi Tamás, Magosi Erik, Lendvai Gábor 1, Krukk Balázs (1).

A rovat további hírei: Sport

Újabb ifi-siker a felnőtteknél

Újabb ifi-siker a felnőtteknél

2018. október 17. (szerda)

Remek teljesítményt nyújtva győzte le a Mohács együttesét a DKKA U19-es csapata az NB I/B-s felnőtt bajnokság legutóbbi fordulójában.

Újabb olimpiai bajnokkal erősített a Dunaferr

Újabb olimpiai bajnokkal erősített a Dunaferr

2018. október 17. (szerda)

Vajda Attila után a szintén olimpiai aranyérmes Vereckei Ákos is a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának edzői stábját erősíti a jövőben.

Négy meccsen két pont

Négy meccsen két pont

2018. október 17. (szerda)

A serdülők között két döntetlen, az Erima Bajnokságban két vereség volt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U14-es csapatának mérlege.

Változás az élmezőnyben

Változás az élmezőnyben

2018. október 17. (szerda)

Nagy csatákat hoztak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának rangadói a sorozat nyolcadik fordulójában.

Dubek Vladimir az Acélbikáknál

Dubek Vladimir az Acélbikáknál

2018. október 16. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatánál folytatja pályafutását a magyar állampolgársággal is rendelkező Dubek Vladimir.

Fölényes siker a serdülőknél

Fölényes siker a serdülőknél

2018. október 16. (kedd)

Veretlenül, 18-0-s szettaránnyal nyerte meg a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Buzek László U17 férfi OSB alapszakaszát!

Nem hibázott az éllovas

Nem hibázott az éllovas

2018. október 16. (kedd)

A Fejó-Therm és az SZP-Asztalos együttese is könnyedén nyerte újabb mérkőzését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.