Még mindig pont nélkül a Mirage

spigott - 2018. október 13. 16:07

Hiába vezetett már négy góllal is a Gyalog Galopp ellen, újra pont nélkül maradt a Mirage gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három összecsapással fejeződött be pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a Kemi-Ker és a Varázs Kép együttesei mérték össze erejüket, s ugyan előbbi egészen a 37. percig remekül tartotta magát, ellenfele hajrában szerzett találataira már nem volt válasza, így a Varázs Kép 6-4-es sikert aratva jött fel a tabella hetedik helyére. Első pontjaira hajtott a Gyalog Galopp ellen a B.T Mirage gárdája, s mivel a 16. percre már 4-0-ra meg is lépett ellenfelétől, úgy tűnt, hogy végre győztesen hagyhatják el a pályát Tapaszi Zoltánék.

Kép: DO-archív

A folytatás azonban már nem alakult ilyen rózsásan számukra, mert a Gyalog Galopp a szünetig feljött egy gólra, a térfélcsere után kétszer is egalizált sőt, az utolsó percben a győzelmet jelentő nyolcadik találatát is megszerezte (8-7). A dobogóra hajtó Gazdagok és Szépen is remekül kezdett a Black & White ellen, bő húsz perc elteltével már öt góllal vezetett, s mivel magabiztos fórját a mérkőzés végéig még növelni is tudta, így 8-2-es győzelemmel jött fel a tabella harmadik helyére.

Eredmények

Kemi-Ker Kft. – Varázs Kép 4-6 (2-3)
Gyalog Galopp – B.T Mirage 8-7 (3-4)
Gazdagok és Szépek – Black & White 8-2 (5-1)

A Campus Osztály állása a 7. forduló után: 1. Tízpróbások 16 pont, 2. Gaszisportvideo 16 pont, 3. Gazdagok és Szépek 15 pont, 4. Papa SE 15 pont, 5. Akrasz-Bau SE 15 pont, 6. Gyalog Galopp 13 pont, 7. Varázs Kép 10 pont, 8. Black & White 7 pont, 9. Irapuato 6 pont, 10. Széchenyi Pékség 6 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 1 pont, 12. B.T Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.