Megyei rangadó előtt a DPASE

spigott - 2018. október 28. 9:00

A nyolcadik helyezett Iváncsa ellen térne vissza a győzelem útjára a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Nem úgy alakult a Dunaújváros PASE labdarúgóinak legutóbbi három mérkőzése, ahogy azt a gárda vezetői, játékosai és drukkerei remélték, ugyanis a Kozármisleny elleni gólnélküli döntetlent követően a Szentlőrinc SE és a Grosics Akadémia csapatától is 1-0-ra kapott ki együttesünk, mely így a vezető helyről visszacsúszott a negyedik pozícióba az NB III Közép Csoportjában. Labdarúgóink vasárnap este hat órától hazai környezetben próbálhatnak meg kikecmeregni a kisebb gödörből, méghozzá a megyei rivális Iváncsa ellen.

Az iváncsai gárda tavaly bravúros szezont futott, a harmadik helyen fejezte be a bajnokságot, s bár az idei szezonban ettől még távol van mai vetélytársunk, nem vár könnyű feladat Lőrincz Emil tanítványaira. Domján Attila együttese jelenleg a nyolcadik helyen áll a táblázaton, méghozzá ötvenszázalékos mérleggel, ugyanis eddig lejátszott tizenegy meccséből ötöt megnyert, s egy döntetlen mellett öt alkalommal szenvedett vereséget. Óvatosságra ad okot, hogy a két csapat tavalyi mérkőzéseit rendre az Iváncsa nyerte, ám a DPASE szakvezetője bízik abban, hogy hazai környezetben megtörik rossz sorozatukat, s végre begyűjtik a három bajnoki pontot.

Képek: DO-archív

"Veszélyes csapat lesz az ellenfelünk, ezt tavaly testközelből is átélhettük, hiszen két alkalommal is megvertek minket. Vannak olyan labdarúgóik, akikre oda kell figyelnünk, s ha területet adunk nekik, akkor igazán veszélyesek tudnak lenni. Egy megfontolt, de nagyon agresszív és hatékony támadójátékot kell produkálnunk, ugyanakkor vigyáznunk kell arra is, hogy hátul stabilak maradjunk" – fogalmazott Lőrincz Emil a mérkőzés előtt.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.