Nem hibázott a Vasas

2018. október 12. (péntek) 13:04 - spigott

Tizennégy gólos győzelmet aratott a Dunaferr Vasas gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának legutóbbi játéknapján.

Mivel a címvédő Karmacsi Autó és a Dunabiztos Micro mérkőzését későbbre halasztották, így csak egy találkozót rendeztek meg csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hatodik fordulójában. Ezen a pontvadászatot két győzelemmel és két vereséggel kezdő Dunaferr Vasas lépett pályára az utolsó előtti Szil-Ker Ablak ellen a Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában. Az összecsapásnak egyértelműen a Dunaferr volt az esélyese, s Garda Bálinték ennek megfelelően kezdték is a meccset, hiszen sorozatban szerzett öt találattal léptek meg ellenfelüktől, mely csak az első félidő utolsó percében tudott valamit szépíteni az eredményen (1-5).

Kép: DO-archív

A térfélcserét követően azonban már csak egy csapat volt a pályán, ugyanis a Vasas tíz gólt lőtt úgy, hogy cserébe egyet sem kapott, így végül kiütéses, 15-1-es sikert aratva lépett fel a tabella harmadik helyére, míg a Szil-Ker Ablak maradt a kilencedik.

Eredmény

Szil-Ker Ablak – Dunaferr Vasas 1-15 (1-5)

Az Acerbis Osztály állása: 1. SZP-Asztalos SE 15 pont, 2. Karmacsi Autó FC 12 pont, 3. Dunaferr Vasas 9 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 9 pont, 5. Steelworkers 9 pont, 6. Dunabiztos Micro 9 pont, 7. Siker Ablak 4 pont, 8. Szil-Ker Ablak 1 pont, 9. GBB ZRT 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.