Nem hibázott a Vasas

2018. október 12. (péntek) 13:04 - spigott

Tizennégy gólos győzelmet aratott a Dunaferr Vasas gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának legutóbbi játéknapján.

Mivel a címvédő Karmacsi Autó és a Dunabiztos Micro mérkőzését későbbre halasztották, így csak egy találkozót rendeztek meg csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hatodik fordulójában. Ezen a pontvadászatot két győzelemmel és két vereséggel kezdő Dunaferr Vasas lépett pályára az utolsó előtti Szil-Ker Ablak ellen a Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában. Az összecsapásnak egyértelműen a Dunaferr volt az esélyese, s Garda Bálinték ennek megfelelően kezdték is a meccset, hiszen sorozatban szerzett öt találattal léptek meg ellenfelüktől, mely csak az első félidő utolsó percében tudott valamit szépíteni az eredményen (1-5).

Kép: DO-archív

A térfélcserét követően azonban már csak egy csapat volt a pályán, ugyanis a Vasas tíz gólt lőtt úgy, hogy cserébe egyet sem kapott, így végül kiütéses, 15-1-es sikert aratva lépett fel a tabella harmadik helyére, míg a Szil-Ker Ablak maradt a kilencedik.

Eredmény

Szil-Ker Ablak – Dunaferr Vasas 1-15 (1-5)

Az Acerbis Osztály állása: 1. SZP-Asztalos SE 15 pont, 2. Karmacsi Autó FC 12 pont, 3. Dunaferr Vasas 9 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 9 pont, 5. Steelworkers 9 pont, 6. Dunabiztos Micro 9 pont, 7. Siker Ablak 4 pont, 8. Szil-Ker Ablak 1 pont, 9. GBB ZRT 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség a véghajrában

Vereség a véghajrában

2018. december 11. (kedd)

Bő negyven percig vezetett, ám végül négygólos vereséget szenvedett a Kozármislenyben lejátszott NB I/B-s felnőtt bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es együttese.

Sportos DSE Karácsony

Sportos DSE Karácsony

2018. december 11. (kedd)

A DSE Röplabda Akadémia a Dunaújváros Sportcsarnokban tartott játékos karácsony ünnepséget, melyen szinte az összes utánpótlás játékos részt vett.

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

2018. december 10. (hétfő)

Nagy csatában gyűjtötte be a három pontot a Nyírgyulaj elleni hazai bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Tovább a fejlődés útján

Tovább a fejlődés útján

2018. december 10. (hétfő)

Újabb előrelépést könyvelhet el a Dunaferr SE úszó szakosztálya az idei évben. A 2018-as esztendőt lezáró ünnepségen a hazai és nemzetközi sikereket is felelevenítették az egyesület tagjai.

Két hazai érem az Újváros Kupán

Két hazai érem az Újváros Kupán

2018. december 10. (hétfő)

Vegyespárosban és egynemű párosban is egy-egy ezüstéremnek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói az Újváros Kupán.

Klujber Katrin a Fradiba igazolt!

Klujber Katrin a Fradiba igazolt!

2018. december 10. (hétfő)

A DKKA és az FTC között –Klujber Katrin hozzájárulásával – megállapodás jött létre a játékos végleges átigazolására vonatkozóan, aki így az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatában folytatja tovább pályafutását.

Diadalmas hétvége

Diadalmas hétvége

2018. december 10. (hétfő)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata is könnyed győzelmet aratott a Győri VSE vendégeként lejátszott bajnoki találkozón.