Rangadó előtt a DPASE

spigott - 2018. október 14. 8:15

Hazai pályán törné meg a listavezető Szentlőrinc SE jó sorozatát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Hiába játszott veszélyesebben ellenfelénél, nem sikerült feltörnie a kozármislenyi védelmet az NB III Közép Csoportjának legutóbbi fordulójában a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának, mely gól nélküli döntetlent elérve csúszott vissza a tabella első helyéről a harmadikra. Focistáinknak a pontvadászat mai fordulójában sem lesz könnyebb feladata, ugyanis az a Szentlőrinc SE látogat a Dunaújvárosi Stadionba este hat órától, mely a mieink előző heti pontvesztését kihasználva átvette a vezetést a tabellán. Együttesünk mai ellenfele parádés sorozatban van, mert hiába veszítette el első két találkozóját a bajnokságban, azóta nem tud hibázni, sorozatban hétszer győzött, így jelenleg egypontos előnnyel vezeti a bajnokságot a Szeged-Grosics Akadémia és a DPASE előtt.

Kép: DO-archív

Fel van tehát adva a lecke labdarúgóinknak, ám mint azt Lőrincz Emil vezetőedző a mérkőzés előtt elmondta, minden erejükkel azon lesznek, hogy megtörjék ellenfelük jó sorozatát, s itthon tartsák a három bajnoki pontot.

- Úgy készültünk erre a mérkőzésre, ahogy az eddigiekre is az elmúlt hetekben. A Szentlőrinc SE egy nagyon stabil csapat, nemcsak játékban, hanem fizikálisan is nagyon erősek. Nehéz mérkőzés előtt állunk, ellenfelünk a legutóbbi hét meccsét megnyerte, ami bármilyen osztályban, bármilyen bajnokságban nagy szó, de remélem, hogy most hétvégén meg tudjuk törni a jó sorozatukat. Ami minket illet, felfogásban és játékban hasonlót szeretnék, mint a Kozármisleny elleni második félidő volt, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy most szeretnénk gólt, gólokat is szerezni. Biztató, hogy a legutóbbi mérkőzéseinken nagyon egységesek voltunk, legutóbb csak az a kis plusz gól hiányzott a három pont megszerzéséhez. Vannak kisebb sérültjeink, de biztosan csak Barna Zsolt játékára nem számíthatunk a mai összecsapáson.

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.