Újra élen a Gaszisportvideo

spigott - 2018. október 20. 13:50

Két sima és egy szoros mérkőzéssel ért véget pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának nyolcadik fordulója.

Három találkozóval folytatódott és fejeződött be pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának nyolcadik fordulója a DLSZ Arénában. A nap első összecsapásán a negyedik Gaszisportvideo és a tizenegyedik Kemi-Ker mérte össze erejét, s ahogy az várható volt, előbbi a viszonylag szoros első félidő után nagyon sima, 9-0-s győzelmet aratva állt vissza a tabella élére. A fordulás után törte meg ellenfelét a Gyalog Galopp is, mely az első felvonás végéhez érve 4-2-re vezetett a Black & White ellen, ám a második huszonöt percet 6-1-re, míg a meccset végül 10-3-ra nyerték Subi Tamásék, akik újabb sikerükkel feljöttek a Campus Osztály ötödik helyére.

A nap legszorosabb csatáját a hetedik Varázs Kép és a tizedik Irapuato vívta egymással, ám az igazságosnak mondható 3-3-as végeredménnyel csak utóbbi tudott egy helyet előrébb lépni a táblázaton.

Eredmények

Gaszisportvideo – Kemi Ker Kft. 9-0 (2-0)
Black & White – Gyalog Galopp 3-10 (2-4)
Varázs Kép – Irapuato 3-3

A Campus Osztály állása: 1. Gaszisportvideo 19 pont, 2. Papa SE 18 pont, 3. Akrasz-Bau SE 18 pont, 4. Tízpróbások 16 pont, 5. Gyalog Galopp 16 pont, 6. Gazdagok és Szépek 15 pont, 7. Varázs Kép 11 pont, 8. Széchenyi Pékség 9 pont, 9. Irapuato 7 pont, 10. Black & White 7 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 1 pont, 12. B.T Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Tollaslabda: nyolcan döntőzhetnek

Tollaslabda: nyolcan döntőzhetnek

2024. már. 19.

Hat dobogós helyezéssel, nyolc továbbjutóval zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a diákolimpia területi versenyeit a mögöttünk hagyott hétvégén.

Végül biztos siker idegenben

Végül biztos siker idegenben

2024. már. 19.

Négy gólt szerezve aratott magabiztos győzelmet a sereghajtó Érd SZISE otthonában a Dunaújváros Futsal csapata hétfőn este.

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.